Powrót z alternatywnego świata. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2004, 20:18
|
|
|
ja sie bez niej z domu nie ruszam XD (niebieska, dwustronna i mogę ją nosić jako polar^^)
w świecie bez magii byłoby trochę nudno ale i tak bym sie przeniosła^^
to co Zegis kiedy ruszamy do innego swiata:P ktos się przyłacza?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 14-05-2004, 20:20
|
|
|
Ja zawsze nosze ze sobą korkociąg - nigdy nie wiadomo kiedy okaże się potrzebny... ;)
W razie możliwości spakowania się - polecałbym zaopatrzyć się w jakąś broń - najlepiej palną - ewentualnie gazową - i sporo amunicji...
Oprócz tego troche literatury, jakieś narzędzia... |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2004, 20:53
|
|
|
Właśnie!! Przeciesz ja bym nieprzeżył całego życia w innym świecie bez literatury...
więc nasza rozmowa wyglądała by tak
"Jutro o godzinie XX:XX wyruszasz w inny wymiar"
"czekaj pan, wezmę książki Tolkien'aa i Duncan'a i możemy ruszać teraz :)" |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2004, 21:22
|
|
|
trochę do targania byś miał^^''
a co z powrotem do naszego świata chcielibyście, bo ja nie bardzio... |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-05-2004, 21:25
|
|
|
nie tak dużo :Lotr'a, Silmarillion, Hobbita i Sagę siódmego miecza... <i chyba coś jeszcze, nie pamiętam dokładnie co Duncan napisał jeszcze>
A wracać to już mówiłem stanowczo że nie...
skoro życie tutaj jest cierpieniem lepiej cierpieć w innym świecie, w świecie w którym możesz machać mieczem i rzucać Fireballami :) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-05-2004, 21:37
|
|
|
Zgadzam się ale co jeśli trafisz do świata bez magii |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-05-2004, 21:38
|
|
|
To pozostaje machanie mieczem XDDDD i czytanie. W ostateczności uprawianie ziemniakówXD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-05-2004, 23:29
|
|
|
ewentualnie bycie paprotką dla rycerza^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 15-05-2004, 09:41
|
|
|
czym dla rycerza???????
A machanie mieczem nie jest takie złe chociasz właściwie to chyba wolał bym włócznią pomachać a właściwie dodżgać ;) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 15-05-2004, 10:37
|
|
|
paprotką^^czyli stać i być ładnym pełnić funkcję ozdobną^^ z takiej osoby nie ma żadnego porzytku , ale ładnie wygląda^^
rucerz by walczył, a paprotka stoji i dopinguje^^ |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:11
|
|
|
paprotka, ciekawe określenie ^^"'. Mozna tez byc ladna i robic za ograbioną przez bandytów damę (jesli byloby to sredniowiecze), pewnie znalazlby sie jakis rycerz ^^ |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:15
|
|
|
o na pewno^^ robisz ładne oczka i mówisz "źli bandyci ograbili mnie!o ja nieszczesna co mam zrobic?czy ktoś mi pomoże?" tylko znowu jest problem z ciuchami^^'' |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:18
|
|
|
e tam problem! Rozbierzesz się uprzednio do rosolu i oznajmisz, ze ukradli Ci nawet bieliznę! W między czasie probojesz się rumienic i zakrywac swoje wdzięki XD |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:22
|
|
|
Eee...obawiam się, że to by groziło niechcianym macierzyństwem conajmniej^^'' |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 15-05-2004, 14:24
|
|
|
hmmm... ja nie byłbym tak pewny co do moralności rycerzy średniowiecza.. |