Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Powrót z alternatywnego świata. |
Wersja do druku |
Ryuzoku
|
Wysłany: 08-05-2004, 21:28
|
|
|
Chimi- w razie pościgu zawsze można stwierdzić że jak cię dotkną to spadnie na nich zła klatwa władcy łopat brzyszczyszczykiewicza:P
a że w tamtych czasach ludzie byli raczej niezbyt rozgarnięci to skończyło by sie na tym że w spokoju opuściła byś miasto...
oj coś chyba jednak bym pozostał przy mieczu....HA!i skończył jak Leo z Scrapped Princess:P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 08-05-2004, 21:41
|
|
|
a gdyby tym ludziom nie spodobało się to co by im powiedziała?? to wtedy mogliby ją gonić przez całe miasto^^
oczywiście w takiej sytuacji pojawia się nasz wyzwoliciel:P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:34
|
|
|
Tia^_^
W taki sposób można łatwo kogoś wrobić w konszachty z diabłem^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:39
|
|
|
jakim diabłem^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:41
|
|
|
Z tobą ;P
Chodzi mi o to, że jak się jest wystarczająco przekonującym łatwo nasłać na porządnego (mniej lub bardziej) obywatela całą wieś (miasto) uważające go za czarownika itp. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:45
|
|
|
XDDDD
udam że nie rozumiem:P
Ja bym chciała trafić do takiego świata za wszelką cenę!! |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 12:50
|
|
|
Udawj ,udawaj^^ Ja tam uwielbiam diabły i piekło (wiesz coś o tym;P)
Dostać się? O TAK!!! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 13:12
|
|
|
spanie pod gołym niebem^^ walka z potworami^^ magia^^ dzielni rycerze^^ żyć nie umierać^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 09-05-2004, 13:17
|
|
|
Gołe niebo? (fajnie- szczególnie gdy pada)
Walka z potworami? (może...)
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej...
[edit=Avellana] Dziewczyny, przystopujcie trochę. Jak jesteście obie, to w niesamowitym tempie "zapychacie" dowolny temat jednozdaniowymi postami. Jak chcecie porozmawiać między sobą, to użyjcie czatu albo GG. Postarajcie się mieć coś ciekawego do powiedzenia także innym, nie tylko sobie nawzajem.
Dobrze^^ Sorcia
Sm00k, Króla Lwa 3 oglądałeś?^_^ |
Ostatnio zmieniony przez Chimeria dnia 09-05-2004, 13:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-05-2004, 13:21
|
|
|
Od czego namiot.
Potwory? Cool, bedzie sie mozna rozerwac.
Dom moj tam, gdzie moj zadek. Bardzo przyjemna filozofia. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 09-05-2004, 13:41
|
|
|
Zgadzam sie z taką filozofią^^ chociaż lepiej brzmi: dom jest tam gdzie serce^^ a chcielibyscie wracać potem do naszego świata?? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2004, 09:13
|
|
|
Potwory... ale niesądzicie że może się to znudzić?
Za 1-wszym no może jeszcze za 25-tym spotkaniem to coś ciekawego fajnego, ale co potem?
Takie ciągłe walki nudzą z czasem, a jak więcej cię dopadnie to masz przechlapane... Wygrać znając Was, każdy by wygrał jednak po takiej walce nadchodzi zmęczenie, razem z tym zaciemnienie zmysłów a jak komuś się podpadło to róźnie bywa... jakiś łucznik zawsze mógł nas śledzić czekając na okazje...
Zaś mój dom tam gdzie moi przyjaciele,
to najrzadziej zawodzi ;)
Do samgo powrotu to chyba to niema sensu...
Wracać do "kochanego domu" w którym rządzi korupcja <tam pewnie też by rządziła ale przynajmniej było by się kimś> oberwać można za byle co i jest się śmieciem dla innych...
taki powrót to bez sensu, tym bardziej że nawet w innym świecie chociaż wiele osób myślało by podobno po jakimś czasie zmieniło by zdanie :) możliwośći się większe.
W końcu Elminster czy Drizzit też zaczynali od zera... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 10-05-2004, 16:02
|
|
|
No... ja tam w domu śmieciem nie jestem^^ Dla ojca może uciążliwym darmozjadem a poza tym mam wręcz wymarzone kontakty z rodzicielami^^ dlatego nie mam nic przeciwko powrotowi^^
Naprawdę najlepiej byłoby wtedy gdyby możne było skakać sobie miedzy światami |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 10-05-2004, 17:32
|
|
|
Ja bym nie wracała wolę świat gdzie przynajmniej z powodu jakichś umiejętności by mnie szanowno, a o relacjach z familją to nawet nie mam zamiaru wspominać>< |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 10-05-2004, 17:35
|
|
|
Czy ja jestem jedyną osobą, która lubi swoją rodzinkę? (prócz dwóch członków ;P)
Ale to też nie ma tak, że zjawiasz się w świecie i zaraz jesteś mistrzynią magii. Na to trzeba chociaż trochę zapracować!!!! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|