Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-12-2006, 23:00
|
|
|
Bo jestem w domu. Teoretycznie powinienem się cieszyć, bo mam prawie 2 tygodnie czasu na naukę etc, ale chyba wolałbym być w Krakowie, bo tu nawet co robić nie ma (oprócz paru zaplanowanych spotkań ze znajomymi i sylwestra). A perspektywa świąt o dziwo w tym roku irytuje mnie bardziej niż wcześniej, chociaż w sumie nie wiem, czemu >_< |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-12-2006, 13:09
|
|
|
Bo z niewyjaśnionych przyczyn klawiatura mi się zablokowała i musiałem kompa resetować.
Bo rodzina uważa, że mam za dużo czasu (cokolwiek to znaczy) i z tejże racji nie mam prawa się rozchorować i chcieć trochę spokoju.
Bo przez kaszel non stop chce mi się pić, a w domu nawet taniej wody mineralnej nie ma >__< .
Bo mam serdecznie dość robienia za chłopca na posyłki.
Bo kolejki w sklepach doprowadzają mnie do szału... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-12-2006, 17:08
|
|
|
Bo dysk zaczyna miewać pierwsze objawy niedyspozycji, a ja już nie mam forsy -_-. Miejmy nadzieję że dociągnie bezawaryjnie do zakupu nowego. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 22-12-2006, 20:34
|
|
|
Bo znowu rozwaliłam słuchawki. Tzn mam nadzieję, że to tylko słuchawki. Bo to już drugie w przeciągu ostatnich 2 miesięcy. Bo bynajmniej nie były to bazarowe zabawki za 3 złote. Bo mamuś dosłownie zrozumiała "to kup mi gdzieś przy okazji takie za 3 złote chociaż, noo". Ciekawa jestem, czy wytrzymają tydzień xD; Fakt faktem, żem rozpuszczona, bo przyzwyczaiłam się do słuchawek eleganckich, a te są zwyczajnie paskudne ^^; |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-12-2006, 23:04
|
|
|
Ka_tka wiesz co po prostu grudzień to zły miesiąc dla słuchawek xD Ja w samym tylko grudniu rozwaliłem dokumentnie 3 pary (a muszę dodać, że dbam o swoje rzeczy i przedtem udało mi się rozwalić tylko jedne) :D No ale już mam new-shiny i do domu i do niedomu (bo nie będę fruwał po mieście z 5metrowym kablem :P) Ale po prostu totalny koszmar, 3 pary w jednym miesiącu, a dwie to nawet w jednym tygodniu xD Wielki Duch Słuchawek najwyraźniej uznał, że czas na zmiany xD |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-12-2006, 10:33
|
|
|
bo rozpiłam w pół ( na 2 części... ) swojego Mobile... i muszę kupić nową... i będzie po francusku... z racji tego, że jestem w Paryżu... a, że nie chce innej, to musze wydać 350 Euro ;( ale święta... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-12-2006, 10:43
|
|
|
.:Lila:. napisał/a: | i będzie po francusku... |
Przecież wystarczy język zmienić w menu i już nie będzie po francusku... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-12-2006, 11:49
|
|
|
Przesyłka awizowa, co do ktorej miałem nadzieje, że to zwrot paczki dla IT. okazała się tylko jakimś spamem z banku. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-12-2006, 11:54
|
|
|
Bo z choinkami krucho i po niemal tzrech godzinach udało mi sie kupić coś sensownego. Przy czym dopiero co wyleczona grypa zaczyna się znowu odzywać.
Bo nie ma śniegu.... |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-12-2006, 11:54
|
|
|
..::Lila::.. napisał/a: | będzie po francusku... z racji tego, że jestem w Paryżu... |
W paryżewie? ORLY? Ciekawe... bo iptrace pokazuje na okolice Embsay i Skipton... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-12-2006, 15:19
|
|
|
Mam net satelitarny... nie wiem, co pokazuje :/
Nie pytaj sie mnie... a i tak wszystko przechodzi przez system w preston w jednostce brata... bo mamy kontrolowane lacze...
PS: gdzie to jest? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
Ostatnio zmieniony przez Lila dnia 23-12-2006, 15:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 23-12-2006, 15:42
|
|
|
Bo wygląda na to, że skutecznie udało mi się przeziębić. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-12-2006, 17:34
|
|
|
Bo pierwszy raz w życiu mój kochany organizm zgodził się z wstępnymi wyliczeniami... A proch przeciwbólowy nie chce działać == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-12-2006, 18:58
|
|
|
..::Lila::.. napisał/a: | wszystko przechodzi przez system w preston | A to by się zgadzało :> Jedną lokalizację mi daje w centrum Preston... Ciekawe czy ten drugi zestaw koordynat GPS który mi wyświetla, w parku narodowym nieopodal, to jakiś tajny bunkier czy co ;D |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-12-2006, 19:58
|
|
|
Żarówka w pokoju zrobiła "puk!", a oczywiście w domu są tylko 100-watówki, więc mam deczko ciemno==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|