Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-02-2007, 19:12
|
|
|
Bo z każdą religią coraz bardziej mam dość... (za to dzisiaj bezkarnie nakrzyczałam na księdza. Co też sporo mówi o poziomie...) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-02-2007, 19:45
|
|
|
To był miły, sympatyczny dzień, wstałam sobie wcześnie, zjadłam dobre śniadanko, kupiłam spodnie, byłam u fryzjera, posprzątałam, ugotowałam... i przez jednego debila cały dobry nastrój szlag trafił, a najgorsze jest to że teraz czeka mnie przez niego fatalny tydzień, atmosfera w domu znowu będzie przypominała stosunki polsko - rosyjskie, niektórzy nigdy nie zmądrzeją...
Jeżeli za godzinę okaże się że mam jeszcze robić za dobrą wnuczkę i poświęcić się dla "dobra rodziny", to już w ogóle będę miała ochotę tylko się powiesić. |
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 16-02-2007, 20:55
|
|
|
Bo korzystając z ogólnego zamieszania w szkole, związanego zarówno z czymś w rodzaju tygodnia kultury (co chwilę coś się dzieje i jak kogoś nie ma na lekcji, to można założyć, że jest gdzieś na występie/konkursie, względnie na ostatnią chwilę pędzi taksówką do domu kolegi po płytę, bo przyniesionej kopii filmu komputer szkolny nie czyta - testowane na własnej skórze dnia wczorajszego xD; ), jak i sprawą oskarżenia dyrektora o molestowanie uczennic (ponoć zgłoszonego anonimowo przez nauczycieli = nauczyciele mieli dziś co innego do roboty niż nas pilnować = nie było nawet tych lekcji, które miały być :D) urwałam się nieco wcześniej iiii... ominął mnie genialny ponoć kabaret, parodiujący zarówno wewnętrzne sprawy szkolne, jak i ostatnie zawirowania w MENie (prezentowanie własnego projektu mundurkowego na przykład. Spódniczka z młodszej siostry + bluzeczka do pępka + warkoczyki + makijaż + przybrana w to wszystko drobniutka wietnamka = lolicon w czystej formie xD). I ja tego nie widziałam!!! Jestem głupia i nikt nie kocha mnie na tyle, żeby mnie siłą przytrzymać w szkole XD; Mam nauczkę i idę zdobywać nagranie kabaretu...
Bo jak można przytyć o kilogram, zrzucany wcześniej przez tydzień, w dosłownie dwa dni? I dlaczego te dwa dni różniły się od poprzednich tygodni jedynie tym, że poszłam do szkoły? Czy to nie jest tak, że od stresów (?) się traci na wadze? ^^;; Bo jak tak dalej pójdzie to wrócę do punktu wyjścia. A zaczęłam widzieć efekty. Frustrujące. Dla wszystkich, bo mamuś już nawet boi się proponować mi cokolwiek do jedzenia, spodziewając się, że wyrzucę jej kupowanie tłustej śmietany czy mleka, czy też używanie zbyt dużej ilości masła xD Bo w tym domu zjedzenie czegoś nietuczącego naprawdę graniczy z cudem ^^; |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-02-2007, 13:26
|
|
|
Ka_tka może tłusty czwartek? Albo wypiłaś sporo soku/wody/czegoś? 1kg to zdaje się granica błędu ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 17-02-2007, 15:01
|
|
|
Vodh napisał/a: | 1kg to zdaje się granica błędu ;) | Jak najbardziej. W każdym razie moja waga mniej więcej w tych granicach potrafi oscylować w przeciągu jednej doby... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 17-02-2007, 15:35
|
|
|
Ale moja też oscyluje, problem w tym, że oscyluje teraz w granicach o 1 kg wyższych... T_____T I wiem, że to granica błędu. I wiem, że to zależy jak stanąć na wadze, bo np pochylając się lekko do przodu "traci się" ten jeden kilogram. I nie, żaden tłusty czwartek, nie po to przez tydzień odmawiam sobie słodzonej herbaty, żeby raptem objeść się pączkami. Konkluzja = przytyłam mimo bycia na diecie T__________T |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-02-2007, 16:52
|
|
|
Bo jutro muszę jechać poprawić egzamin.
Bo przeczytałem w gazecie, że drogowcy nie będą czekać, aż KE wszystko rozpatrzy i jeszcze w lutym zamierzają zdemolować Rospude... Głupców nie sieją, sami się rodzą =.=' . |
|
|
|
|
 |
WilQ 
Te oczy mogą kłamać

|
Wysłany: 18-02-2007, 19:31
|
|
|
Bo rzucam palenie i wszystko mnie przez to wkurza |
_________________ Aut odit, aut amat múlier, nihil est tértium |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 18-02-2007, 19:36
|
|
|
WilQ napisał/a: | rzucam palenie |
Dobrze zrobiłeś :) obyś wytrwał :) |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-02-2007, 22:39
|
|
|
Wczoraj złapałam doła i chyba nie ma zamiaru mnie szybko opuścić, poczekam aż moja samoocena uderzy z hukiem o ziemię, pomęczę moje stare kompleksy, wymyślę nowe, kiedyś w końcu mi przejdzie... |
|
 |
Tyczek 
♩♪♫♬

|
Wysłany: 19-02-2007, 17:57
|
|
|
Bo odłączono mi internet. A przeglądanie stron i korzystanie z komunikatora w komórce można nazwać katorgą. |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-02-2007, 18:30
|
|
|
Bo w lewym oku mam już prawie -5...
Bo jakoś tak padnięta jestem i w ogóle nie jest dobrze. Ciśnienie ani chybi...
I bo ja wiem, jak wygląda osuszanie terenu podmokłego i wiem, że tego się NIE DA cofnąć - z dziesięć lat temu osuszali ten ostatni skrawek bagna w okolicy mojego domu. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 19-02-2007, 19:03
|
|
|
Cytat: | Bo w lewym oku mam już prawie -5... |
Obecnie w prawym oku mam dokładnie -5... ciągle modlę się, żeby do 21 roku życia nie przekroczyło -7. Zresztą, z lewym okiem nie jest wiele lepiej...
Bo nie lubię poniedziałków. Poniedziałki mogą być miłe, ale z zasady są złe i poniedziałki. A dzisiaj był jakiś bardziej niż zwykle męczący, a więc opiewał w atrakcje, takie jak:
- sprawdzian z matmy - funkcje i co tam jeszcze po drodze
- spicz na temat reklam na lekcji angielskiego
- odpytanko z witamin na biologii
- praca klasowa na historii - starożytny Rzym.
W sumie nie ma co dramatyzować. Najbardziej cieszę się, że mam już wszystko za sobą, tylko jestem z lekka padnięta.
I jeszcze dzisiaj postanowiłam przejść na dietę... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-02-2007, 19:31
|
|
|
momoko napisał/a: | - spicz na temat reklam na lekcji angielskiego |
f***ed idea of commercial corporation to make TV watchers/radio listeners mad... |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-02-2007, 21:48
|
|
|
Bo byłam znowu cały dzień na mieście, bez jedzenia, picia, odpoczynku, od czego boli mnie głowa, jest mi niedobrze, słabo i chce mi się spać. Do tego zawaliłam koło z gramatyki historycznej bo cały weekend zamiast się uczyć oglądałam Blood+ (i jeszcze nie skończyłam a muszę się dalej uczyć przez co jestem w kropce, ale pewnie nie wytrzymam i dalej będę oglądala, co przyczyni się do dalszych ndst z kół i jeszcze większego doła z wyrzutami sumienia gratis). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|