FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-02-2007, 19:12   

Bo z każdą religią coraz bardziej mam dość... (za to dzisiaj bezkarnie nakrzyczałam na księdza. Co też sporo mówi o poziomie...)

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 16-02-2007, 19:45   

To był miły, sympatyczny dzień, wstałam sobie wcześnie, zjadłam dobre śniadanko, kupiłam spodnie, byłam u fryzjera, posprzątałam, ugotowałam... i przez jednego debila cały dobry nastrój szlag trafił, a najgorsze jest to że teraz czeka mnie przez niego fatalny tydzień, atmosfera w domu znowu będzie przypominała stosunki polsko - rosyjskie, niektórzy nigdy nie zmądrzeją...

Jeżeli za godzinę okaże się że mam jeszcze robić za dobrą wnuczkę i poświęcić się dla "dobra rodziny", to już w ogóle będę miała ochotę tylko się powiesić.

PostWysłany: 16-02-2007, 20:55   

Bo korzystając z ogólnego zamieszania w szkole, związanego zarówno z czymś w rodzaju tygodnia kultury (co chwilę coś się dzieje i jak kogoś nie ma na lekcji, to można założyć, że jest gdzieś na występie/konkursie, względnie na ostatnią chwilę pędzi taksówką do domu kolegi po płytę, bo przyniesionej kopii filmu komputer szkolny nie czyta - testowane na własnej skórze dnia wczorajszego xD; ), jak i sprawą oskarżenia dyrektora o molestowanie uczennic (ponoć zgłoszonego anonimowo przez nauczycieli = nauczyciele mieli dziś co innego do roboty niż nas pilnować = nie było nawet tych lekcji, które miały być :D) urwałam się nieco wcześniej iiii... ominął mnie genialny ponoć kabaret, parodiujący zarówno wewnętrzne sprawy szkolne, jak i ostatnie zawirowania w MENie (prezentowanie własnego projektu mundurkowego na przykład. Spódniczka z młodszej siostry + bluzeczka do pępka + warkoczyki + makijaż + przybrana w to wszystko drobniutka wietnamka = lolicon w czystej formie xD). I ja tego nie widziałam!!! Jestem głupia i nikt nie kocha mnie na tyle, żeby mnie siłą przytrzymać w szkole XD; Mam nauczkę i idę zdobywać nagranie kabaretu...

Bo jak można przytyć o kilogram, zrzucany wcześniej przez tydzień, w dosłownie dwa dni? I dlaczego te dwa dni różniły się od poprzednich tygodni jedynie tym, że poszłam do szkoły? Czy to nie jest tak, że od stresów (?) się traci na wadze? ^^;; Bo jak tak dalej pójdzie to wrócę do punktu wyjścia. A zaczęłam widzieć efekty. Frustrujące. Dla wszystkich, bo mamuś już nawet boi się proponować mi cokolwiek do jedzenia, spodziewając się, że wyrzucę jej kupowanie tłustej śmietany czy mleka, czy też używanie zbyt dużej ilości masła xD Bo w tym domu zjedzenie czegoś nietuczącego naprawdę graniczy z cudem ^^;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 17-02-2007, 13:26   

Ka_tka może tłusty czwartek? Albo wypiłaś sporo soku/wody/czegoś? 1kg to zdaje się granica błędu ;)

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-02-2007, 15:01   

Vodh napisał/a:
1kg to zdaje się granica błędu ;)
Jak najbardziej. W każdym razie moja waga mniej więcej w tych granicach potrafi oscylować w przeciągu jednej doby...

Numer Gadu-Gadu
3869750
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 17-02-2007, 15:35   

Ale moja też oscyluje, problem w tym, że oscyluje teraz w granicach o 1 kg wyższych... T_____T I wiem, że to granica błędu. I wiem, że to zależy jak stanąć na wadze, bo np pochylając się lekko do przodu "traci się" ten jeden kilogram. I nie, żaden tłusty czwartek, nie po to przez tydzień odmawiam sobie słodzonej herbaty, żeby raptem objeść się pączkami. Konkluzja = przytyłam mimo bycia na diecie T__________T
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 18-02-2007, 16:52   

Bo jutro muszę jechać poprawić egzamin.
Bo przeczytałem w gazecie, że drogowcy nie będą czekać, aż KE wszystko rozpatrzy i jeszcze w lutym zamierzają zdemolować Rospude... Głupców nie sieją, sami się rodzą =.=' .
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
WilQ Płeć:Mężczyzna
Te oczy mogą kłamać

PostWysłany: 18-02-2007, 19:31   

Bo rzucam palenie i wszystko mnie przez to wkurza

Numer Gadu-Gadu
9257712
a taki jeden...

PostWysłany: 18-02-2007, 19:36   

WilQ napisał/a:
rzucam palenie

Dobrze zrobiłeś :) obyś wytrwał :)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-02-2007, 22:39   

Wczoraj złapałam doła i chyba nie ma zamiaru mnie szybko opuścić, poczekam aż moja samoocena uderzy z hukiem o ziemię, pomęczę moje stare kompleksy, wymyślę nowe, kiedyś w końcu mi przejdzie...

♩♪♫♬

PostWysłany: 19-02-2007, 17:57   

Bo odłączono mi internet. A przeglądanie stron i korzystanie z komunikatora w komórce można nazwać katorgą.

Numer Gadu-Gadu
8487137
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 18:30   

Bo w lewym oku mam już prawie -5...
Bo jakoś tak padnięta jestem i w ogóle nie jest dobrze. Ciśnienie ani chybi...
I bo ja wiem, jak wygląda osuszanie terenu podmokłego i wiem, że tego się NIE DA cofnąć - z dziesięć lat temu osuszali ten ostatni skrawek bagna w okolicy mojego domu.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 19:03   

Cytat:
Bo w lewym oku mam już prawie -5...

Obecnie w prawym oku mam dokładnie -5... ciągle modlę się, żeby do 21 roku życia nie przekroczyło -7. Zresztą, z lewym okiem nie jest wiele lepiej...

Bo nie lubię poniedziałków. Poniedziałki mogą być miłe, ale z zasady są złe i poniedziałki. A dzisiaj był jakiś bardziej niż zwykle męczący, a więc opiewał w atrakcje, takie jak:
- sprawdzian z matmy - funkcje i co tam jeszcze po drodze
- spicz na temat reklam na lekcji angielskiego
- odpytanko z witamin na biologii
- praca klasowa na historii - starożytny Rzym.

W sumie nie ma co dramatyzować. Najbardziej cieszę się, że mam już wszystko za sobą, tylko jestem z lekka padnięta.
I jeszcze dzisiaj postanowiłam przejść na dietę...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
a taki jeden...

PostWysłany: 19-02-2007, 19:31   

momoko napisał/a:
- spicz na temat reklam na lekcji angielskiego

f***ed idea of commercial corporation to make TV watchers/radio listeners mad...
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 19-02-2007, 21:48   

Bo byłam znowu cały dzień na mieście, bez jedzenia, picia, odpoczynku, od czego boli mnie głowa, jest mi niedobrze, słabo i chce mi się spać. Do tego zawaliłam koło z gramatyki historycznej bo cały weekend zamiast się uczyć oglądałam Blood+ (i jeszcze nie skończyłam a muszę się dalej uczyć przez co jestem w kropce, ale pewnie nie wytrzymam i dalej będę oglądala, co przyczyni się do dalszych ndst z kół i jeszcze większego doła z wyrzutami sumienia gratis).

G.F.

Strona 119 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi