FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 20-02-2007, 13:32   

Bo akurat dziś zechciał się rozjechać ffox na tym akurat pc, który stał samotny. I nie, nie znam hasła na admina... Jasny gwint! Siedzę na ie! Zabierzcie!

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-02-2007, 14:48   

Bo wszystko się pieprzy, kiedy jest potrzebne. Szczególności tyczy się to współlokatora, jego samochodu i drukarki.

Numer Gadu-Gadu
1271088
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 20-02-2007, 17:28   

Mai_chan napisał/a:
Bo w lewym oku mam już prawie -5...

momoko napisał/a:
Obecnie w prawym oku mam dokładnie -5

Ał.
Ja pierwsze połówki założyłem jako 9 albo 10-latek i gdzieś tak koło 20tki doszedłem do -4... po czym po dorocznych kontrolach zacząłem WYRZUCAĆ recepty na nowe okulary, zazwyczaj o 0,25-0,5 dioptrii silniejsze... od tamtego czasu, a to już ładnych parę latek, moja wada stoi w niejscu. Oczywiście dalej przy kontroli dostaję recepty na mocniejsze szkła, i ciągle robię z nimi to samo.

Do tego, że szkła mam permanentnie słabsze i muszę trochę wysilać wzrok, przyzwyczaiłem się. Do tego że jak jestem ostro zmęczony to DUŻO gorzej widzę, też. Pilnuję tylko "gimnastyki", czyli odrywania oczu minimum co godzinę od książki/kompa, i przyajmniej minuty gapienia się w dal tudzież 'gimnastyki' czyli rozglądania się na boki bez odwracania głowy.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 21-02-2007, 21:55   

Bo wydaje mi się, ze ostatnio, abo powoli znikam, albo jestem półprzezroczysta i ludzie patrzą przeze mnie. Że właściwie jestem "nieudanym eksperymentem ingerencji z zewnątrz w ewolucję". Że niepotrzebnie się nad sobą użalam (i o tym wiem).
I jeszcze... pewna osoba, która mnie dostrzega zważywszy na to, że łączą nas więzy ścisłego pokrwieństwa zdaje się ode mnie oddalać. Nie ma w naszym życiu nowych nurtów, znajomych, zainteresowań, ale ostatnio denerwuje ją każdy mój ruch, tak, że wolałabym zaszyć się w swoim pokoiku i ukryć przed nieustającą burzą.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 22-02-2007, 11:13   

Po raz kolejny pani od matmy nie ma akurat wtedy, gdy ja jestem.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-02-2007, 20:05   

Bo nawet w moim wesołym życiu bywają takie dni, kiedy wolałbym maszerować po jakiejś zapyziałej pystuni kompletnie sam. Właśnie nadchodzą dwa z nich, czyli ostatni weekend byczenia się (jeszcze nie ma żadnych sprawozdań do pisania) zostanie zniszczony przez niezbyt lubianą wizytę.
Czuję, że pozostałe trzy lata studiów będą obfitowały w takie kwiatki, oby więc upłynęły jak najszybciej...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 23-02-2007, 10:02   

Bo nikomu nie zycze tyle leciec samolottem !

Bo jak sie obudzilam ( bo zasnelam ) to jakis koles trzymal mi reke na kolanach! :O a bylam w spodniczce ! :O ... ( powiedzmy, ze dostal w morde )

WilQ Płeć:Mężczyzna
Te oczy mogą kłamać

PostWysłany: 23-02-2007, 12:14   

Jak człowiek wstaje z rana a na zewnątrz jest -18 stopni to nie napawa to optymizmem na reszte dnia

Numer Gadu-Gadu
9257712
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 23-02-2007, 14:11   

bo w szkole mamy tak zimno że jest szron na szybie nad ranem a wewnątrz jest niewiele cieplej a nauczyciele i siostry utrzymują że jest ciepło
bo była środa popielcowa i przez charakter szkoły w jakiej jestem miałam przymusową głodówkę. idiotyzm.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Crack Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 23-02-2007, 16:56   

Bo w poniedziałek koło południa poczułem się odrobinę chory, wieczorem byłem już w łóżku i dopiero dzisiaj gorączka spadła. W efekcie cały tydzień w plecy.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 23-02-2007, 17:55   

Bo jestem jakiś taki... wypalony. I bezskutecznie poszukuję inspiracji do czegokolwiek (i nie chodzi mi o motywację, tylko właśnie inspirację. wiem, że brzmi dziwnie.)

Bo teoretycznie wszystko jest ok i powinienem raczej pisać w tym drugim temacie, bo nie miałem większości lekcji.

Bo nigdy nie będę grał jazzu ani nie będę grał na klawiszach... :/

Bo chrzanię tu głupoty i właściwie nie wiem po co to robię. ;/

moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 23-02-2007, 18:41   

Wczoraj byłam w Krakowie, obejrzałam kolekcję kimon, odwiedziłam Muzeum Czartoryskich i pewnie napisałabym to w TYM DRUGIM temacie, gdyby nie fatalna pogoda (wszystko po kolei - mróz, śnieg, ulewa). Jej skutki odczuwam dziś wybitnie, zresztą tak to jest jak się pomyli parkingi i trzeba potem pareset ładnych metrów w deszczu nadrabiać, kierowca autokaru nie był tak dobry i nie podkręcił ogrzewania -chyba z oszczędności. Dlatego dziś czuję się okropnie, w domu zimno, siedzę w dwu bluzach, zrobiłam sobie dzbanek gorącej herbaty i dalej mnie trzepie przed monitorem, na domiar złego o nowym odcinku Bleach mogę sobie co najwyżej pomarzyć, to nie jest udany dzień...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 23-02-2007, 21:34   

Bo jako że zostawiłam w domu rękawiczki, mróz zrobił krzywdę moim rączkom (wiwat temperatury zmienne w takim tempie, iż człowiekowi nawet do głowy nie przyjdzie, że może być -10, skoro poprzedniego dnia było na plusie). Bo moje rączki są takie ładne, malutkie, szczuplutkie... I zawsze wszyscy mówili, że ładne. Bo nie chcę czerwonych, poobcieranych łap XD Poza narcystycznymi pobudkami - co chwila boleśnie obcieram sobie te dłonie chociażby swetrem, no i niewygodnie mi się pisze. Do tego już zdążyłam upaćkać całą klawiaturę kremem i jakoś nie mogę się pozbyć tego dziecinnego przeświadczenia, że im więcej naładuję go na łapki, tym szybciej wrócą do normalnego stanu ;P

Bo frustruje mnie fakt, iż moje nastroje są od kogoś bardzo zależne. Bo to już dawno przestało być zabawne i znając życie skończy się tragicznie. Dla nastrojów. Bo jestem zdecydowanie zbyt naiwna, jak na mój gust przynajmniej. I zdecydowanie za bardzo wszystko przeżywam. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że jako osoba niemal dorosła mam mentalność 12-latki ^^;;
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-02-2007, 16:32   

Zgodnie z oczekiwaniami dzisiejszy dzień jest kompletnie do czterech liter. Powiem nawet, że przekracza to moje oczekiwania, bo jest znacznie gorzej.
Jest jednak nadzieja, że być może się to nie powtórzy...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Lila Płeć:Kobieta
BAKA Ranger

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 24-02-2007, 19:01   

Liii... znaczy...

Buuuu! - mam osta... / Do tego grypa mnie dopadla :(
Strona 120 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi