FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-04-2007, 16:11   

Kupiłem ostrza do maszynki do golenia.
Drogie były.
Nie pasują!

Numer Gadu-Gadu
1271088
krad88 Płeć:Mężczyzna
Agemo Krad

PostWysłany: 12-04-2007, 16:53   

Znam ten ból -__-'

Ja osobiście nie gole sie codziennie - z braku czasu lub poprostu lenistwa , póżniej chodzę z brodą ^^

Zima sie skończyła (jaka zima?) nest wiosna (albo juz lato@_@) ... I dlaczego jest tak jasno , jak ja nie lubie siedzieć w szkole a jeszcze na dokładke słońce mnie oślepia powodując pewne dysfunkcje ^^

Dobrze , ze do wakacji jeszcze kawalek ... choć dla mnie to tylko ok 1 miesiac (jupi!)

Numer Gadu-Gadu
8757912
Nabu Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-04-2007, 19:10   

Bo naciągnąłem sobie ścięgno i zwichnąłem stopę - a to wszystko przed bardzo ważnym spotkaniem. Czy ktoś ma wózek inwalidzki?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 13-04-2007, 14:09   

Lekarz medycyny pracy... Siedziałem w kolejce od godziny 8 do godziny 15, całkowicie bezproduktywnie.

I ponoć mam bardzo wysokie ciśnienie.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-04-2007, 16:11   

Cały tydzień układasz sobie w pracy ludziki ze znaczków klawiaturowych, po czym nagle w piątek masz tyle do zrobienia, że wychodzisz o godzinę później. Śmiszne...

Bo w ślad za wiosną obudził się Szatan. Podobnie jak co roku szerzy Zło i podobnie jak co roku rozprowadza je pod postacią plastikowych trąbek. Pewnego pięknego dnia policja odkryje wielki masowy grób, a w nim dziesiątki dzieciaczków z plastikowymi trąbkami wepchniętymi między szóstą a siódmą czakrę...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 14-04-2007, 15:24   

Bo właśnie wbiłem się w garnitur i wyglądam jak pajac (tak się też czuję).
Bo czeka mnie wesele...
Powrót do góry
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-04-2007, 15:27   

Bo chomiczek mi umarł ;(
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 14-04-2007, 18:11   

Mordowałam się żeby narysować Kaoru z Ouran i mimo 3 godzin ślęczenia doszłam do wniosku, że coś z nim nie tak i skończył w koszu. Bo spróbowałam narysować Kyouyę i nie skończył w koszu, ale mi się nie podoba. Ech... A ja mam w planie zrobić sobie na A2 plakat z Shannoni... Chyba mnie szlag trafi, jak mi drań nie wyjdzie.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-04-2007, 10:45   

Wczoraj myślałem że umre pierwszy raz od dłuższego czasu nic nie robiłem siedziałem sobie w domu i wogule myślałem że to dobry pomysła a okazuje sie że nie potrafie siedzieć i nic nie robić ehh jak sie dziś za coś nie wezme to koniec ze mną...

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-04-2007, 11:39   

Enkidu! Błagam! Kropki i przecinki!

Numer Gadu-Gadu
1271088
So_Dakki Płeć:Kobieta
~FOXY LADY~

PostWysłany: 15-04-2007, 12:01   

...bo zła passa nie odstępuje mnie ostatnio na krok. To już któryś dzień z kolei i jestem wykończona psychicznie.
...bo moja rodzina się sypie, niby rozumiem i ogarniam całą sytucję, ale powoli wszystko wymyka mi się z rąk.
...bo osoba, którą przez lata kochałam, wspierałam, która dawała mi poczucie bezpieczeństwa okazała mi i mojej matce brak szacunku (wnioskuję, że to niedojrzałośc emocjonalna jest tego przyczyną), przez co całe moje nastawienie to tej osoby uległo radykalnej zmianie, a wraz z nią atmosfera jaka panuje w domu. Jestem pewna, że za tym wszystkim stoi osoba z zewnątrz, czas wziąc sprawy w swoje ręce. Mogę tylko zyskac.
...bo kumpela z pracy wpadła w wir alkoholowy i pogniewała się na mnie, bo nie chciałam jej "towarzyszyc", a kiedy próbowałam wytłumaczyc jej moją cieżką sytuację, nie chciała mnie słuchac, właściwie to ignorowała to, co do nie mówię. Na początku miałam wyrzuty sumienia, ale ostatecznie sobie odpuściałam, mam na głowie ważniejsze sprawy.
... a teraz trochę lżej ~^ bo założyłam nowe szpilki i wpadłam w pierwszą studzienkę, która pojawiła się na mojej drodze. Obcas utkwił w otworze i trochę się namęczyłam, żeby go wyjąc... nie mówiąc już, że cała sytuacja działa się na ruchliwym skrzyżowaniu ^^"

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 15-04-2007, 12:06   

O, to mi przypomniało, że nadal nie zaniosłam moich jedynych butów na obcasie do szewca... (fleczek odpadł jakoś w czerwcu zeszłego roku... - to wyraźnie wskazuje, jak często w nich chodzę ^^")

To będzie ZŁY tydzień. Bardzo zły. Klasówka z historii (jak to u mojej historyczki, z DUŻEJ partii materiału), sprawdzian z anglika z dwóch unitów (a jak powszechnie wiadomo, mój anglista jest Synem Szatana), sprawdzian z romantyzmu, kartkówka z chemii, klasówka z matmy (a miała być w przyszłym tygodniu, ale matematyczka się wkurzyła na naszych Koffanych Chłopców, niech ich zaraza i syfilis), zaliczenie z niemieckiego (ze SŁÓWEK!! T___T)

Umrę i tak to się skończy...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 15-04-2007, 13:30   

Enkidu, z ciekawości, zdefiniuj mi Twoje pojęcie słów siedzenie w domu i nic nie robienie. Jestem zafascynowana osobami, które twierdzą, że się nudzą w domu (pomijając, że zawsze jak ktoś mi mówi, że się nudzi, nie mogę się powstrzymać żeby nie powiedzieć, że inteligentni ludzie się nie nudzą). Ja zawsze jestem w stanie znaleść sobie zajęcie i cały czas coś robię. Mam nawet kilka czynności rezerwowych, pogrupowanych wg stopnia mojego zainteresowania, które czekają dni kiedy akurat nie mam nic lepszego do roboty. Najczęściej biorę się za radosną twórczość własną, w zależności od nastroju za literacką bądź graficzną.

A żeby w temacie było... Kyouya też poleciał do kosza. Żeby szlag trafił perfekcjonizm, ale z nim wyraźnie było coś nie tak. Najbardziej mnie irytuje, że ja nie wiem co było źle, a ja bardzo nie lubię nie wiedzieć gdzie popełniłam błąd.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-04-2007, 17:01   

Zegarmistrz napisał/a:
Enkidu! Błagam! Kropki i przecinki!

Jak można tak dyskryminować kontynuatorów tradycji Joyce'a?
Bo przez całe wesele robiłem za bezpłatnego tłumacza polsko - rosyjsko - angielsko - niemieckiego (przy czym jedynie polski i angielski znam, dwa pozostałe w moim wydaniu to raczej bezładny bełkot). Ale tak to jest, gdy ma się rodzinę z poza Polski.
Powrót do góry
Irin Płeć:Kobieta

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 15-04-2007, 18:35   

Salva - deviantart! Tam ci powytykają błędy, a poza tym jestem bardzo ciekawa jak rysujesz. Tamakiego też bym chętnie zobaczyła. Więc zachęcam i polecam.

A skoro już ten temat... Nie chce mi się. I to by właściwie wszystko wyjaśniało.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
Strona 134 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi