Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 15-04-2007, 18:44
|
|
|
Moja definicja pojęcia siedzenie w domu brzmi następująco:
Nie mam takiej definicji.
Poprostu nudziłem sie gdyż nie miałem nic zaplanowane na ten dzien. Przeważnie jeżdże do rodziny ale wyszło tak że nie jechałem i brakło mi weny na wymyślenie ciekawego zajęcia (a jakos nawet pouczyć sie mi też nie chiało :D). Poza tym żadko planuje co mam robic wbrew temu co napisałem wyżej, wszystko co ciekawe wychodzi raczej spontanicznie. Nie pisał bym tego gdyby nie była to żadkość, jakos tak wyszło i mi sie to nie podobało :P. Zwykle jest tak że nie mam czasu na nic, wychodzi na to że co za dużo to nie zdrowo wliczając w to także wolny czas :D.
(starałem sie wstawiać znaki interpunkcyjne nie spodziewajcie sie od razu cudu :D) |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-04-2007, 19:05
|
|
|
irin napisał/a: | Salva - deviantart! |
irin napisał/a: | Tamakiego też bym chętnie zobaczyła. |
Ja też. Bardzo, bardzo bym chciała zobaczyć Tamakiego, którego stworzyłaś. Co prawda Kyouyę bardziej, ale skoro wyrzuciłaś :(
Odnośnie tematu: bo na jutro muszę nauczyć się całej deklinacji prasłowiańskiej rzeczownika wraz z peryferiami (czyli ewolucją i innym dziadostwem), a nie nauczyłam się jeszcze nawet samej męskiej odmiany... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 15-04-2007, 19:12
|
|
|
Bo jutro zapowiada się koszmarny dzień. Prezentacja z polskiego (coś w stylu matury), spr z PO, spr z dwoch unitów z angielskiego. Jedyna pozytywną rzeczą jest to, że jestem jutro niepytanym numerkiem i mam spokój na biologii ^^'
Pozatym teraz mam codziennie jakiś spr, przez cały kwiecień aż do środka maja -.- a do tego praca badawcza z biologii.
Dobrze będzie jak to przeżyje... |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 15-04-2007, 20:57
|
|
|
Śliczny *o*
Pięknie Ci wyszły jego oczy.
Jeśli jeszcze nie masz to załóż galerię na deviancie i tam wrzucaj rysunki.
I żeby moderacja się zbytnio nie zezłościła: bo dalej się nie nauczyłam na historyczną (wiem, że to tylko moja wina) a jutro muszę jechać na jedno zajęcie, na które dojazd i powrót zajmie mi dłużej niż same ćwiczenia... |
G.F.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:03
|
|
|
Salva, jestem pod wrażeniem. Naprawdę fajny Ci ten Tamaki wyszedł :D
A do tematu:
Bo mam na jutro napisać wypracowanie i mi się nie chce. o. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:04
|
|
|
Bo właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że zapodziałam gdzieś książkę do niemieckiego, a jest mi potrzebna...
Bo ludzie są głupi. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:07
|
|
|
Prawdę mówiąc to mój pierwszy rysunek tego typu. Te plamy na nim to wina aparatu, wygląda jakby miał rozległe oparzenia na ciele... Hmm co do Deviantarta ... próbowałam ale coś mi nie wyszło i nie chce mnie ustrojstwo zarejestrować.
Żeby to szlag ciężki i wszyscy diabli !!! Ukochany piesek właśnie mi zeżarł (kiedy ja nieopatrznie bawiłam się z aparatem) "Niesamowity Dwór" Nienackiego. Ja tą sukę ubiję kiedyś !!! Mój najcenniejszy skarb, zjedzony... Żeby mi się nie pochorowała. Ale zasadniczo tylko poćwiartowała (...@#%^@) nie zjadła... |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:15
|
|
|
Salva ten rysunek jest świetny, jaki dopieszczony, chyba faktycznie jesteś perfekcjonistką :)
Bo okazało się że nie nadaję się na ekspedientkę, nie wiem czy tylko w sklepie spożywczym, czy w każdym, wstyd jak diabli ale ja miałam problemy z wydawaniem reszty, poza tym ja nie jestem w stanie być miła dla człowieka który wypił już pięć piw i ma zamiar wypić następne, matko ja bym do takich ludzi strzelała...
I nie mam pojęcia o papierosach, tak to jest jak się w życiu nie paliło, do diabła z taką robotą... |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:20
|
|
|
Dziękuję bardzo :) Autor zasadniczo powinien być krytyczny, ale mnie ten idiota też się podoba.
A tu zbliżenie na centralną część rysunku. Tu dopiero widać jakie ogromne jest to zdjęcie.
http://i49.photobucket.com/albums/f284/Figlonek/WallTamakiszkic.jpg
Z ostatniej chwili. Pieski celulozy jednak nie trawią, nadzieja że wszystko co połknęła wyjdzie z niej swoją drogą była płonna. Zdaje się że czeka nas jeszcze dzisiaj wizyta u całodobowego weterynarza. A ja się miałam uczyć... |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 15-04-2007, 22:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nabu
|
Wysłany: 15-04-2007, 21:24
|
|
|
Wow, ten Tamaki jest pierwsza klasa. Gratuluję.
Co do tematu: Czeka mnie naprawdę ciężki tydzień i nawet świadomość rychłej majówki nie jest w stanie mnie podnieść na duchu. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 16-04-2007, 13:06
|
|
|
Urząd Skarbowy jest ZUY, nie wymagam cudów w środku kwietnia, ale bez przesady, dlaczego tam zawsze panuje taki bajzel, poza tym mogliby raz na jakiś czas włączyć klimatyzację...jak to dobrze że Urząd Pracy jest lepiej zorganizowany. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-04-2007, 14:46
|
|
|
Bo w pracy mam zablokowane wszystkie wyjścia zewnętrzne z komputera, wliczając w to stacje dysków. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-04-2007, 15:11
|
|
|
Bo jutro kolokwium z łaciny, znaków, 2 z językoznawstwa i wypracowanie do napisania :} |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 17-04-2007, 09:18
|
|
|
Bo wyszłam z domu tylko po to, aby zaraz wrócić. Bo droga, którą szłam na przystanek została zalana asfaltem (woda już była, teraz asfalt, jeszcze tylko brakuje, aby zakładana właśnie kanalizacja spowodowała zapadnięcie się dróg i byłby już komplet, tfu, tfu) i zatarasowana gigantyczną machiną. Żeby zapytać co się dzieje musiałam podejść do pana, a tym samym wejść w wąski pas przestrzeni między machiną, której koła były prawie, że mojej wysokości, a płotem. Albo mam zaczątki klaustrofobii, albo boję się dużych maszyn. W każdym razie - to było straszne.
W konsekwencji nie zdążyłam na autobus i nie pojechałam na zajęcia, na których bardzo chciałam być. |
G.F.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|