Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
gość/Arashino Shiro
Gość
|
Wysłany: 18-04-2007, 14:42
|
|
|
do praktyk pozostały niecałe dwa tygodnie...czyli są dwa tygodnie morderczego tempa w szkole bo jak zwykle nauczyciele przypominają sobie że muszą wystawić oceny na ostatnią chwilę....masakra... |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 18-04-2007, 15:17
|
|
|
Bo siostra przyniosla mi do domu ospe wietrzna
Bo mam naprawde szczera nadzieje, ze juz to cholerstwo przeszlam.
Bo chorowanie jest rzecza, na ktora absolutnie nie moge sobie teraz pozwolic.
Bo "wyrasta" mi osemka i laze po scianach. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-04-2007, 16:50
|
|
|
Bo okazało się, że w upatrzonego Civica trza by władować więcej pracy i pieniędzy, niż to jest warte. Dobrze mieć pod ręką dobrego mechanika, ale też szkoda, żę taki był wynik oględzin - spodobało mi sie to autko, miało parę fajnych bajerów.
Zaczynam poszukiwania od nowa... oczywiście wciąż tylko czwarta lub piąta generacja z lepszym silnikiem i szyberdachem - jak szaleć, to szaleć XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-04-2007, 18:12
|
|
|
bo jutro czekaja dwa koła pod rząd. następny tydziń też mam zrabamny, przez co nie pojade na darmowy alkohol i żarcie czyli slub kogoś tam gdzies tam |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-04-2007, 17:13
|
|
|
Udradli mi/ Zgubilam gdzies moj ukochany szary Plecak RBK, jak by ktos widzial, to prosze o zwrot, zawiera dosc wazne informacje wzgledem o moje testy :/ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Cerber
lol
|
Wysłany: 19-04-2007, 18:13
|
|
|
co jest złe? hmmm... znika twój ukochany pies z którym spędziłeś 8 lat życia. Uciekł/ukradli go/porwali/zabili/zagryźli/zjedli/wytopili smalec/sprzedali/poszedł się eee... rozmnażać - co się z nim stało - nikt nie wie... |
_________________ lol |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-04-2007, 18:56
|
|
|
musze za neta zapłacić, już 20 dni zwlekam, jeszcze mi odłączą |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 19-04-2007, 19:55
|
|
|
Bo jeszcze chyba nigdy w swoim krótkim życiu nie przeżyłam takiej huśtawki nastrojów.
Zazwyczaj spokojna (ee... w pewnym sensie) Momoko zaliczyła dzisiejszego popołudnia dwa wybuchy histerycznego płaczu spowodowane w zasadzie niewinnym pytaniem siostry i niepokojącym warkotem pieca gazowego. Ponadto w jednej chwili ogarnęła mnie taka furia, że kopnęłam w drzwi i w rezultacie wykrzywiłam zawiasy. No i co? No i naprawiałam je przez x czasu rycząc jak bóbr. Z dodatkowych atrakcji: na przemian jest mi zimno i gorąco, a po dniu spędzonym z sobą w takim stanie jestem zapłakana, wyczerpana i zdecydowanie nieestetyczna.
I dlaczego? Bo okres łaskawie się przesunął o dwa tygodnie!
Byle do jutra... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-04-2007, 20:00
|
|
|
Aporpos Twojego problemu Momoko, ja w tym czasie jestem zdecydowanie najbardziej twórcza i moje najlepsze płody literackie tudzież graficzne powstają właśnie wtedy. Można powiedzieć, że w ten sposób się wyżywam i bardzo dobrze koi to moje nerwy.
Przez przypadek usunęłam sobie folder z kadrami przygotowanymi do narysowania, chyba mnie szlag trafi... Będę musiała łapać albo szukac ponownie. Cudowna rozrywka... |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-04-2007, 20:45
|
|
|
Złamałem wajchę od ciepłej/zimnej wody w kranie. Nowy kran kosztuje 600 zeta, ale może uda mi się znaleźć samą końcówkę. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-04-2007, 08:35
|
|
|
Po ponownej ocenie sytuacji po stracie plecaka stwierdzam, ze jednak ide sobie cos zrobic. Zawiral:
iPoda - z cala moja muzyka
Pantopa - ze wszystkimi adresami, notatkami, telefonami itp.
Wiadomosci do testow - To da sie skopiowac o kolegow.
I kupe duperelkow :/ rownie waznych i wartosciowych :/
( Ale jest 10 % szansa na dobra wiadomosc, podobno kolega widzial moj plecak w szkole. Jesli tak bylo, w poniedzialek powinien byc w biurze rzeczy znalezionych w gabinecie Dyrektora ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-04-2007, 14:45
|
|
|
Bo na festiwalu czegoś brakowało, rok temu było znacznie lepiej. A jutro to samo ma być w Manufakturze - nie chcę nawet oglądać tej porażki X_X. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-04-2007, 16:33
|
|
|
ostry lajtmotiff, właśnie jakiś ziomek 2 piętra nade mną mi mówił, że trzeba do adm-u zadzwonić, bo będzie piwnica przeciekała, gdyż on wyjeżdza na weekend; oczywiście jaki jest numer do adm-u to on nie wie; oczywiście nie zadzwonię - nie mój to problem piwnica |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 20-04-2007, 16:53
|
|
|
...bo jest zimno i pada śnieg.
...bo szefowa jest chora, nie ma kto zastąpic mnie w pracy i nie mogę iśc na zajęcia (a powinnam). |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-04-2007, 18:56
|
|
|
Bo mimo dwukrotnego podchodzenia, nie mogę przejść drugiej części Sailorkowego Dating Sima. Jest to o tyle bardziej irytujące, że sam napisałem część dialogów, więc teoretycznie powinno mi pójść łatwiej. |
|
|
|
|
|
|