Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-05-2007, 23:24
|
|
|
Ludziom, którzy lubią dużo pospać, a chcieliby mieć więcej czasu i energii, polecam cykl wpisów o efektywnym spaniu z bloga besmart.pl. Ze strony swojej i znajomych - polecam, nam pomogło ;> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
wiluS 
akka\Semper fidelis

|
Wysłany: 04-05-2007, 02:30
|
|
|
Największym złem tego świata jest komercja wtykająca sie tam gdzie nie trzeba czyli do muzyki. Na drugim miejscy stawiam trollowatych, forumowych weteranów którzy zawsze i wszędzie myślą że mają racje. Harcerze to jak sekta, niech wieszają te swoje koty byle z dala ode mnie. |
|
|
|
|
 |
B-Real 
Me, Myself and I

|
Wysłany: 04-05-2007, 06:35
|
|
|
Bo kolejne pol noce nie spalem... I bardzo wczesnie wstaje z wyrka choc nie musze... |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 04-05-2007, 09:20
|
|
|
Mao, noooo mnie nie przytulisz, a ja naprawde chciałem w te dziewuchy rowerem wjechać ;(
wiluS napisał/a: | Harcerze to jak sekta, niech wieszają te swoje koty byle z dala ode mnie. |
weź sobie wkręt nie rób, te darmozjady wcinające grzyby z lasu to spoko ludzie. Przynajmniej ja znam harcerzy z których są takie apacze że klękajcie narody, party z nimi to zawsze seria zdarzeń niesamowitych (ot wiem dzięki temu np. że kaczuchy można tańczyć wszedzie i do wszystkiego, są dobre na wszystko, kamieniem filozoficznym, brakującym ogniwem, języczkiem u wagi i ostatnią nadzieją naszego świata).
dobra ale teraz najważniejsze, myslicie że świat wam się wali? to sprawdźcie to: KAWA SIĘ SKOŃCZYŁA -_-'' teraz zdycham i jestem nieszczęśliwy |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
B-Real 
Me, Myself and I

|
Wysłany: 04-05-2007, 10:46
|
|
|
Bo ktos wbil mi noz prosto w serce, stojac przedemna niewinnie dajac naddzieje i powod do marzen, ta osoba pokazala co naprawde jej chodzilo wobec mnie... czuje sie zdradzony, oszukany, wykozystany. Ale odnioslem kolejna wazna lekcje i potwierdzily sie moje zapewnienia by nikomu nie ufac raz pochopnie zaufasz z milosci potem bedziesz zalowal do konca zycia... ( chyba ze jeszcze wszystko sie odmnieni ) |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
 |
wiluS 
akka\Semper fidelis

|
Wysłany: 04-05-2007, 11:49
|
|
|
Ari napisał/a: | wiluS napisał/a: | Harcerze to jak sekta, niech wieszają te swoje koty byle z dala ode mnie. |
weź sobie wkręt nie rób, te darmozjady wcinające grzyby z lasu to spoko ludzie. Przynajmniej ja znam harcerzy z których są takie apacze że klękajcie narody, party z nimi to zawsze seria zdarzeń niesamowitych (ot wiem dzięki temu np. że kaczuchy można tańczyć wszędzie i do wszystkiego, są dobre na wszystko, kamieniem filozoficznym, brakującym ogniwem, języczkiem u wagi i ostatnią nadzieją naszego świata). |
Brakującym ogniwem owszem ale metali szlachetnych nie zrobią z niczego. Skoro to takie dobre darmozjady to niech przestana biegać po lesie nieopodal mojego domu, hałasować, (W tym miejscu napisałbym coś lecz to forum jest tak skonstruowane że mi nie wolno). Wybacz ale kaczuchy to zupełnie nie mój klimat, a piosenka obozowa, grzanie tyłków przy ognisku jest dla mnie jakieś dziwne. Nie jestem wstanie obiektywnie ocenić całości lecz wszyscy harcerze z którymi miałem styczność to popaprańcy.
btw. Czy słowo "debil" jest na tym forum uznane za wulgarne? Słowniki mówią rożnie:/ |
|
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 04-05-2007, 11:58
|
|
|
Nie jest. Natomiast całkowicie bezzasadne najeżdżanie na jakąś grupę (w tym wypadku harcerzy, ale dotyczy to nie tylko ich) jest źle widziane, a nawet - bardzo źle. Między "harcerze, którzy hałasują pod moim oknem" a "wszyscy harcerze" jest dość zasadnicza różnica.
Do tematu: bo bardzo nie podobają mi się radykalne i obraźliwe wypowiedzi wygłaszane przez użytkowników forum, szczególnie tych z krótszym stażem. Sprawiają, że 'starej gwardii' bardzo odechciewa się wypowiadać w jakichkolwiek tematach. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
wiluS 
akka\Semper fidelis

|
Wysłany: 04-05-2007, 12:21
|
|
|
Topic traktuje o rzeczach najgorszych a wiec mój punkt wiedzenia miał prawo sie tu znaleźć i wcale nie maltretuje harcerzy wyjątkowo dokładnie. Nie sadze że pogląd jest całkowicie bezzasadny ponieważ oparłem go na własnych doświadczeniach z ta grupa. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie w ten czy inny sposób. Nie twierdze że wszyscy są tacy lecz jeśli ktoś moje uogólnienie odebrał bardziej dosadnie to przepraszam. Na punkcie tych zielonych lodzików jestem(niestety) drażliwy ale zamknijmy ten temat. |
|
|
|
|
 |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 04-05-2007, 14:21
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Dziękuję <wzruszona> |
Nie ma za co ;)
Btw. Jak Ci poszło pisanie?
Ari napisał/a: | Mao, noooo mnie nie przytulisz, a ja naprawde chciałem w te dziewuchy rowerem wjechać ;( |
Ahaha ^^" Gomen... <głaszcze> ale ja nie rozumiem jaki miałeś w tym cel i co Cię podkusiło do takiego działania xD
Żeby nie było...
Spać mi się chce :P
Bo miałam tylko pomóc mamie podlać kwiatki w całej szkole, ale przyszedł dyrektor i musiałyśmy znosić krzesła oraz ławki na małą sale T_T
Bo długi weekend powoli się kończy, a ja nic sensownego nie robiłam... Przeziębienie za bardzo dało o sobie znać -_-" |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-05-2007, 14:43
|
|
|
Mao napisał/a: | Btw. Jak Ci poszło pisanie?
|
Mam o trzy strony więcej notatek.
Bo mam TYLKO o trzy stroony więcej notatek ^^''
Bo piszę pracę w przerwach między Code Geass. Bo pewnie znów będę siedziała dziś do nie wiadomo której godziny przy kompie.
Bo mam słabą wolę. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Mao 

|
Wysłany: 04-05-2007, 14:52
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Mam o trzy strony więcej notatek.
Bo mam TYLKO o trzy stroony więcej notatek ^^'' |
Gratuluję! Ważne, że w ogóle zaczęłaś, bo pomyśl sobie co by było gdybyś nic nie napisała? A tak to jesteś o 3 strony do przodu ;)
Bo boli mnie głowa :/ Again... -_-"
Btw. Keii, twórcze te artykuły, thx :P |
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 04-05-2007, 17:47
|
|
|
Postałem sobie rano w Wydziale Komunikacji tylko po to, żeby babka w okienku stwierdziła, że wszystkie podpisy muszą być na dole umowy (a ja mam jeden gdzieś bardziej z boku). Zabić biurokratów! Teraz będę musiał obu panów jeszcze raz obdzwonić i się umówić na korygowanie papierów ><.
Tyle dobrego, że nie musiałem się mocować ze zdejmowaniem tablic. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 04-05-2007, 19:54
|
|
|
Bo przez całą zimę nie chorowałam, a teraz boli mnie gardło...
Bo nic mi się nie chce i trwam w tym stanie zniechęcenia bez widoków na jakąś odmianę. |
|
|
|
|
 |
Mao 

|
Wysłany: 04-05-2007, 23:27
|
|
|
Bo znowu dzień zleciał niewiadomo kiedy :/
I oczywiście znowu nic nie zrobiłam :/ <ściana> |
 |
|
|
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 04-05-2007, 23:33
|
|
|
Bo się okropnie czuję, zarówno psychicznie i fizycznie. Bo nic nie zrobiłem z powodu głupiego napadu złości. Bo po raz kolejny dałem się oszukać słabej woli i nadziei.
Mel, życzę powodzenia. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
|