Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-05-2007, 00:57
|
|
|
Bo:
-wybyłem na krótko, a tu się okazuje, że do pewnego miejsca, w którym lubiłem przesiadywać wtargnęły paskudne zielone trolle z kosmosu i narobiły nieprawdopodobnego bałaganu.
-miałem 1126 postów do przeczytania, z czego 249 to oczywiście skojarzenia, a na oko 400 to bezlitosny spam (choć spora część tego spamu doprowadziła mnie do łez xD)
Ehh tak naprawdę to jestem wesoły i wypoczęty, oczywiście nic nie zrobiłem od eee... poprzedniego piątku? Cóż, mam nadzieję, że bateryjki starczą na długo, a tu wszystko będzie po staremu. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-05-2007, 01:40
|
|
|
Nabu napisał/a: | Mel, życzę powodzenia. |
W oglądaniu, czy w pisaniu pracy i trenowaniu silnej woli? :P
Bo niektóre anime są tak wciągające, że człowiek zapomina o całym świecie (w tym i o konkretnej robocie) i później ma wyrzuty sumienia jak stąd do Chin.
Bo mnie (znów) głowa boli.
Bo (znów) siędzę po nocy... i (znów) z własnej winy...
Vodh napisał/a: | jestem wesoły i wypoczęty |
<zazdrości> |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 05-05-2007, 06:37
|
|
|
Bo otwierajac oczy, wyskujac z wyrka szybkie ogarnienie sie i znowu zaczynaja do mnie docieraja same zle wiadomosci... ( i co jest najgorsze ze moglyby te zdarzenia inaczej sie potoczyc jak bym choc cos troche zrobil by bylo inaczej... ale niemoge :( ) |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-05-2007, 12:59
|
|
|
Grisznak, w przewie w pracy nad wiadomo czym, postanowił wybrac się na wycieczkę krajoznawczą po okolicy. Poszperał w sieci, przewodnikach i znalazł miejscowość w której, wg. przewodnika miały znajdować się:
- cmentarz z nagrobkami z I Wojny Światowej
- zabytkowy kościół z ok. 1720
- Młyn Wodny z XVIII wieku
Po przejechaniu 30 km Grisznak z siostrą wysiedli w tejże miejscowości (Borkowo Kościelne k. Sierpca, gdyby ktoś był zainteresowany). No i się zaczęło. "Cmentarz" okazał się płytą nagrobną leżącą pięć kilometrów dalej w polu, z której naprawdę przy sporym wysiłku dało się coś przeczytać. "Zabytkowy kościół" został kilkadziesiąt lat temu "odnowiony" w koszmarnie pseudo neogotyckim stylu, w efekcie oryginalny wystrój wnętrza poszedł się kochać. Zaś młyna, przy najszczerszych chęciach i długotrwałych poszukiwaniach, połączonych z nawiązaniem kontaktu III stopnia z tubylcami, nie udało się odnaleźć. Dopiero wracając autobusem, dowiedzieliśmy się, że ów młyn jest dwadzieścia kilometrów dalej. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 05-05-2007, 16:08
|
|
|
Bo standardowo jak ja cos zaplanuję, to nagle okazuje się, że ktoś inny też coś sobie zaplanował i ja muszę koniecznie pomóc bo i tak nic nie robię. Tym razem "kimś" jest moja własna matka, której nagle muszę położyć kafelki. Po grzyba w kółko powtarzała, że w tym tygodniu sobie to darujemy? Dammit all ><.
Bo złapałem fazę twórczą na zrobienie animacji do pewnej muzyki... a nie umiem w ogóle rysować ;_;. Chyba będę musiał się nauczyć, bo ta wizja mnie nie opuści. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-05-2007, 18:39
|
|
|
Kocham swoją pracę i ludzi którym się wydaje że powinnam być alfą i omegą, oraz tych którzy postanowili dzisiaj wyładować na mnie swoją tygodniową porcję stresu, dziękuję również mojemu bratu za nie zrobiony dzwonek na komórkę, za puszczanie przez ponad godzinę, bez przerwy tej samej arii z "Wesela Figara" i gratuluję sobie doprowadzenia ryżu do postaci brei, nienadającej się do zjedzenia, cudowny dzień... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-05-2007, 19:07
|
|
|
Bo wyjechałem z miasta na pół dnia, a jak wróciłem na forum czekało już 130 coś nowych postów...
Cytat: | Bo standardowo jak ja cos zaplanuję, to nagle okazuje się, że ktoś inny też coś sobie zaplanował i ja muszę koniecznie pomóc bo i tak nic nie robię. |
Ty to lepiej zacznij wszem i wobec ogłaszać, co masz na lato zaplanowane, żebyś znowu z czymś nie musiał wtedy pomagać... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 05-05-2007, 19:31
|
|
|
Spokojnie, to już ogłosiłem. Ja muszę zacząć mówić o planach na dzień następny, bo z takimi wyskakują mi kwiatki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
B-Real
Me, Myself and I
|
Wysłany: 05-05-2007, 20:17
|
|
|
Bo po wruceniu do domu gdzies ok godz. 2/3 rano niemoglem spac... ;( i kolejna noc lezalem i rozmysalem... I jeszcze beznadziejna pogode mam za oknem |
_________________ - Po Drugie Szacunek Lojalnosc po Piersze
- Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet byla sliski...Badz bliski dla Bliskich...
- Pomoc jest zawsze gestem pieknym !!
- Blokowiska i Bloki betonowe uroki...
- Dniem i Noca...Przyjaciolom sluzyc Pomoca !! |
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-05-2007, 12:23
|
|
|
Bo sesja zbliża się wielkimi krokami i mam ochotę rzucać w wykładowców ciężkimi przedmiotami >:( |
|
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 06-05-2007, 12:41
|
|
|
Bo za oknem mokro.. i pochmurnie.. i łokieć boli.. :/ |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 06-05-2007, 12:53
|
|
|
Bo u mnie też pada :( Leje... uguu :( |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-05-2007, 12:58
|
|
|
Spróbujcie w takich warunkach kafelki kłaść na balkonie :P. Dobrze, że jest zadaszony, to nie pada mi bezpośrednio na robotę, ale i tak jest trochę za wilgotno. Mimo to skończyć trzeba, nie ma rady. |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 06-05-2007, 13:09
|
|
|
OMG O_O Współczuję i powodzenia życzę w dalszej pracy xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
|