Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-05-2007, 14:33
|
|
|
Nie marudź, tylko im zabierz! :D |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-05-2007, 14:59
|
|
|
Serika napisał/a: | Nie marudź, tylko im zabierz! :D |
Najchętniej bym to od razu za okno wywalił. Bo na co mi to? Nie znajduję przyejmności w skakaniu po kawałku maty.
A co gorsza, już zapowiedziały, że będą sobie psiapsiółeczki zaprszać, bo to niby odchudza. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-05-2007, 16:38
|
|
|
Pożyczyć ci siekiere ciesielską?
Właściciele stancji zapowiedzieli, że w wakacje planują zmienić dach. Oznacza to, że do wakacji musze znaleźć sobie nowe mieszkanie. GRRRRR! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-05-2007, 05:07
|
|
|
Grisznak:
Cytat: | A propos Platona...dziś nasza młoda yntelygententencja hystoryczna, przyszłość narodu, wymyśliła mi Platona Starszego, który namawiał do zniszczenia Kartaginy. |
Platon nie Platon, nie był on za najcwańszy, więc mogą wymyślać nawet Platonów średnich albo pół-młodszych.
EDIT/
Naprawdę nie mogę już z tym netem, chyba zacznę pisać do gazety; nabiorą najpierw tryliardy ludzi, bo niby promocja, a potem się nie wyrabiają. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-05-2007, 18:08
|
|
|
Wygląda na to, że mi głośniki się pitolą==. Kwa! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 14-05-2007, 05:00
|
|
|
Godzina 5.55. Za niecałą godzinę muszę wyjść. Ważny sprawdzian na pierwszej lekcji. Burza. Nienoskąd, ja się wcale nie boję chodzić w czasie burzy. Nie, żebym chciała te burzę nad sobą teraz, bo skrada się od dawna i pewnie nadejdzie dopiero jak będę wychodzić... Totalne przemoczenie też mi się bardzo uśmiecha, chociaż to już lepsza alternatywa niż wędrowanie pośród walących piorunów... Nie, żebym kiedyś bardzo często miewała takie koszmary ^^; |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 14-05-2007, 15:57
|
|
|
Fajnie, że jest słoneczko, ale... litości! Nie ma czym oddychać! T_T Dziś po 6.00 była u nas burza i liczyłam na to, że jak będę wychodziła do szkoły to dalej będzie trwała i wtedy by się ubłagało mame, żeby nie iść na głupie 4 lekcje, ale wychodziłam dopiero o 10.00 , więc do tego czasu już się rozpogodziło ^^" Na szczęście w szkole nie było tak źle jak mogłoby być xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-05-2007, 09:23
|
|
|
Poszedłem sobie do Wydziału Komunikacji (czy jak się ten bajzel nazywa) z zamiarem przerejstrowania na siebie auta. Poszedłem o ósmej, myśląc, że jeszcze sie załapię na dzisiaj ze wszystkim. Okazało się, że na dzisiaj już nie wydają skierowań do okienek (bo się skończyły), więc pytam o wydanie takiego na inny dzień. Nie ma. Po prostu nie ma. Ale dwie godziny w kolejce trzeba było stać. Tylko po to, żeby się dowiedzieć, że papiery są w porządku i więcej nic dzisiaj nie załatwię.
Gimme someone to shoot... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2007, 12:51
|
|
|
Pierwsza lekcja w kontaktach z urzędami: należy mruczeć pod nosem "jestem białym lotosem na środku jeziora" do skutku. Nie przyspieszy załatwienia sprawy, ale dzięki temu może nie wsadzą Cię za morderstwo funkcjonariusza państwowego;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-05-2007, 17:14
|
|
|
Było parszywie. Naprawde parszywie. Od dawna nie miałem takiego parszywego dnia! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 15-05-2007, 19:33
|
|
|
Bo nauczyciele znowu rzucili się na nas ze sprawdzianami także do czerwca mam się czego uczyć -.-
Bo dopiero dzisiaj pani z biologii powiedziała naszej grupie, że w przyszłą środę jest spr z całych bezkręgowców. Druga grupa nic nie wspomniała i dobrze, że babce się przypomniało bo tak pewnie dowiedzielibyśmy się dzień wcześniej.
Bo w końcu chyba żadnej wycieczki nie będzie, nawet jednodniowej bo my chcemy coś innego a wychowawca coś innego.
Bo ogólnie dziś był głupi dzień... |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 16-05-2007, 01:24
|
|
|
Bo ten świat jest okrutny, beznadziejny i niesprawiedliwy ;(
Wiem... Ameryki nie odkryłam... i co z tego...
Przepraszam :* <tuli> ;( |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 16-05-2007, 19:13
|
|
|
Bo moja przyjaciółka popełnia największą głupotę swojego życia a ja nic nie mogę zrobić bo nic do niej nie dociera :( |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-05-2007, 09:05
|
|
|
No dzisiaj to był szczyt. Urząd miał dzisiaj więcej numerków do rozdania, czyli była większa szansa na załatwienie sprawy. Stałem bite dwie godziny po to, żeby numerki skończyły się na dosłownie DWIE osoby przede mną...
To mnie ostatecznie skreśla z listy mających szansę w totolotka. A jutro replay i będę stał od piątej rano - nie spodziewać się mnie na IRCu ><. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-05-2007, 14:39
|
|
|
Bo jestem głupia i uwierzyłam w to co mówią w prognozie pogody, przez co moje dzisiejsze zakupy nie doszły do skutku, co z kolei oznacza że moja mama będzie na mnie jeszcze bardziej zła. Poza tym zmokłam, zmarzłam i jestem głodna jak diabli, a ponieważ panowie w domu nie wpadli na pomysł by coś ugotować, jak zwykle sama muszę to zrobić... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|