Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 17-05-2007, 15:32
|
|
|
Dzisiaj spędziłem 5 godzin na ortopedycznej urazówce bo tydzień temu krzywo sobie stanąłem ale powiedziałem sobie to nic takiego - i jak zwykle sie nie oszczędzałem aż do wczoraj bo pojawiła się dość znaczna opuchlizna - pojawiłem się u lekarza rodzinnego ten zasugerował mi że nie jestem do końca normalny a kobieta w rejestracji powiedziała mi na dzień dobry że nie wyglądam na kogoś kto potrzebuje lekarza ...
no a dzisiaj na szczęście okazało się że to tylko skręcenie plus krwiak - obstawiałem na pęknięcie ale nic z tego - mam teraz z tydzień przerwy od jakiejkolwiek formy czynnej rekreacji trochę smutno - ale mogło być gorzej |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-05-2007, 16:39
|
|
|
Bo w poniedziałek dopadł mnie jakiś nieżyt jelit czy cóś takiego, przez co trzy dni przeleżałam na ziółkach, bez sił i prawie bez jedzenia; dzisiaj przynajmniej dałam radę zwlec się z łózia i skoncentrować się na czymś na więcej niż pół godziny, ale i tak wszystkie moje plany na ten tydzień poszły w diabły >.> |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-05-2007, 20:10
|
|
|
pozdro dla wszystkich z problemami; bo już nie mogę ściagać anime, męczy mnie to, a więc pieniędzy trzeba więcej |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-05-2007, 08:54
|
|
|
Bo dzisiaj znowu urząd mnie zrobił w balona. A specjalnie wstałem jeszcze wcześniej. Następnym razem idę już w nocy - a jak się nie dostanę, to dostanie naczelnik. Tysiąc osób dziennie przychodzi, a ci sobie wystawiają dwieście skierowań i do widzenia ><. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-05-2007, 15:04
|
|
|
Bo dziś było koło z przedmiotu, z którego doktor ma bzika na punkcie estetyki. Bo ja piszę jak kura pazurem. Bo obawiam się konsekwencji tego. Tym bardziej, że nadziubdziałam tam długopisem ile wlezie i wiecej naskreślałam niż napisałam odpowiedzi...Bo mam wrażenie, że jeszcze większy chaos wprowadziłam w samej treści tekstu, niż w jego wyglądzie...Pół dnia mnie już to gryzie...
BOReK, Ty ZNOWU tam byłeś i ZNOWU odszedłeś z kwitkiem? o_O |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 18-05-2007, 16:06
|
|
|
Bo jest źle...bo jest bardzo źle...
bo jest duże prawdopodobieństwo że wyląduję na bruku...
bo robi się coraz bardziej nieciekawie...
bo nie jestem w stanie nic z tym zrobić
bo nienawidzę być bezsilna.
>< |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-05-2007, 16:24
|
|
|
Melmothia napisał/a: | BOReK, Ty ZNOWU tam byłeś i ZNOWU odszedłeś z kwitkiem? o_O |
Ano, to są właśnie uroki Nowego Urzędu, w Którym Będzie Lepiej TM. Obecnie ten wydział autentycznie przypomina czasy PRL i niech sczeźnie facet, który to obmyślił. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Juri
|
Wysłany: 19-05-2007, 18:58
|
|
|
Bo pogryzły mnie jakieś małe muszki. Mam czerwone ślady na nogach i mnie strasznie swędzi ><'' |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 19-05-2007, 19:31
|
|
|
przez tą cholerną stopę nigdzie nie wychodzę - jest to dla mnie niezwykle uciążliwe |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
ronin
|
Wysłany: 19-05-2007, 23:51
|
|
|
Bo odwiedze Polske dopiero za 3 miesiace. Wlasnie mi odwolali urlop.
Przestalo mi zalezec na czymkolwiek. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-05-2007, 13:00
|
|
|
Bo jakiś młodzian na osiedlu kupił sobie motorynkę. I nie miałbym do tego nic, gdyby ona nie hałasowała jak flota Harleyów, a młodzian nie jeździł cały czas na maksymalnych obrotach -_-. Debilizm czy co? |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-05-2007, 13:06
|
|
|
Bo u mnie uaktywniła sie stara kontuzja kolana i mnie boli nie miłosiernie.
Bo zaczyna sie HARDCORE INTELEKTUALNY NA MOJEJ UCZELNI, KTÓRY POTRWA DO KOŃCA MIESIĄCA, A POTEM TYLKO EGZAMINY. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2007, 13:07
|
|
|
Bo jutro mam sprawdzian zniemca i musze napisac go minimalnie na 4 >.< |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-05-2007, 14:36
|
|
|
bo pewnie znowu za bycie soba, wielka, mala ignorantka, czepiajaca sie ludzi do upadlego dostane bana na forum... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 20-05-2007, 15:03
|
|
|
Bo ktoś mi sprawił przykrośc. Nie wiem za co, a w dodatku w miejscu, które dotychczas uważałam za bezpieczne.
Bo jestem zła na siebie, że wciąż się przejmuję takimi głupotami. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
|