Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 20-05-2007, 15:54
|
|
|
Momoko napisał/a: | Bo jestem zła na siebie, że wciąż się przejmuję takimi głupotami. |
Jesteś wrażliwą osobą, to zrozumiałe. Chyba byłoby gorzej gdyby dopadła Cię znieczulica.
Bo rodzinnych problemów na podłożu psychologicznym ciąg dalszy i bardziej boję się konfrontacji (tego co powiem, jak powiem i czy powiem) niż samej sytuacji ogólnej.
Bo znowu nie poszłam na zajęcia, chociaż powinnam i obiecałam sobie, że jednak pójdę. |
|
|
ronin
|
Wysłany: 21-05-2007, 16:51
|
|
|
bo w czwartek mam cho.... apitude test deskside.
Nienawidze |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:12
|
|
|
Bo oblałem kolokwium ><. Oh well, niedługo poprawa (żeby tylko nic mnie nie odciągnęło od nauki). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-05-2007, 18:19
|
|
|
Niby mogłabym to zaliczyć do dobrych wypadków, ale po pierwsze: źle sie czuję, jest mi niedobrze i głowa mnie boli, a po drugie jak sie tak zastanowić to w tym, że dziś nie było koła nie ma nic dobrego - będzie za tydzień, a ja do tego czasu zdążę juz zapomnieć o co chodzi...
Bo zamiast na koło zapędzono nas w roli frekwencji na jakąś konferencję. Nie byłoby to jeszcze takie złe, gdyby nie to, że kobieta mówiła po słowacku, a ja ni w ząb...Pooglądałam sobie skórzane krzesła, popatrzyłam na sufit, próbowałam nalać herbaty, której już nie było i starałam sie wygladać na mądrą i obytą w temacie słuchaczkę.
Teraz jestem zmęczona i nic mi sie nie chce. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:26
|
|
|
Bo przede mną nieunikniona konfrontacja z ojcem i boję się jak cholera (chociaż to on powinien bac się bardziej). Znam się na tyle dobrze i wiem, że będę próbowała uniknąc całej sytuacji, chociaż nie powinnam, bo jest wiele spraw do wyjaśnienia. Co robic? Co robic?! Modlę się tylko o to, żeby z moich ust płynęły same mądre słowa, i żeby nie poniosły mnie emocje... Jest tyle rzeczy, o których chcę powiedziec... |
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 22-05-2007, 10:36
|
|
|
źle ulokowałem uczucia :/ -42 calowa Bravia, LCD, jedyne 14 tysiaczków o___O
ale ludzie, zobaczenie na własnej skórze 1080p samoczynnie otwiera czakramy ;) chciałem rozłozyć dywanik przed nia i pokłony walić |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-05-2007, 11:00
|
|
|
nic z tego nie rozumiem, jaśniej można?
Bo siedzę nad tekstem, który zamknąłbym na dwóch - trzech stronach, tymczasem narzucona ilość to osiem. Niby jestem humanistą, ale dziennikarska praktyka wyrobiła we mnie nawyk do pisania krótko, zwięźle i na temat. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-05-2007, 11:01
|
|
|
bo mi niebobrze od 4 dni chyba juz... z czestotliwoscia 2 godzin chodze do lazienki wymiotowac... nienawidze miec grypy... ( wiem, bo kto normalny jak ma grype wymiotuje... otoz ja... zawsze ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-05-2007, 12:38
|
|
|
Buhaha! "PRL - Mroczne Widmo Strikes Back" XD.
Skąd ten tytuł? Ano stąd, że przychodzę ja dzisiaj na badania okresowe (zapisałem się coś ze dwa tygodnie temu, na konkretną godzinkę), a tu kolejka studencka niczym po wpisy. Oczywiście postałem z godzinkę i poszedłem z zamiarem wpadnięcia później, skoro i tak bym czekał. Wpadłem po godzinie, a tu pustka. "Dobra nasza" myślę sobie i wchodzę do środka... "Okulista już dzisiaj nie przyjmuje, właśnie wyszedł".
Tyle dobrego, że słusznie zrezygnowałem z kolejki, bo właśnie się dowiedziałem, że już z 10 osób stojących przede mną sie nie załapało. Po prostu mimo natłoku studentów (bo czego sie spodziewac po tej uczelni?) lekarz przyjmuje tylko dwie godziny dziennie i do zobaczyska. Rozumiem człowieka, nie rozumiem organizacji całego przedsięwzięcia z tym umawianiem na konkretną godzinę...
Replay za jakiś tydzień albo dwa. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-05-2007, 13:42
|
|
|
bo wracajac do domu swoim normalnym tempem Marszowym, przywalilam nawet nie patrzac w slup... Az sie odbilam i upadlam na tylek na chodnik... no i siedze, masuje sie po glowie i usilnie przepraszam go ( slup )... po chwili dopiero spojrza;lam w co trzeplam...
Az policjant podszedl i sie spytal czy ze mna wszystko dobrze. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-05-2007, 13:47
|
|
|
Lila-chan, współczuje takiej sytuacji >.< naprawdę, wiesz moja koleżanka jak raz wracałya w nocy trafił a na przystanek autobusowy i odwieźli ja dos zpitala ze wszczasem mózgu o.O
A ja dizś się źle czuje, ze skzoły musiałam sie zwolnić >.<
A na jutro mam nauki...e...wole nawet nie myśleć.... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-05-2007, 16:29
|
|
|
Legendy ludowe mowią o jakimś gostku, ktory tak bardzo się zagadał przez komurkę, że wszedł na drzewo i się zabił. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-05-2007, 17:16
|
|
|
Tragicznie sie czuje od 2 dni. Mam wysoką gorączkę. Dzisiaj pisałem kolejne koło, ale prawdopodobnie zdam, mimo że spałem zamiast pisać przez większość czasu. W dodatku był dzisiaj strasznie duszno i gorąco, co powodowało u mnie zawroty głowy i osłabienie. Trzymałęm sie twardo.nie myłem włosów od 3 dni i wygladam jak menel spod monoplowego. w czwartek mam ważny kolos ze staty. musze zdać je, zeby mieć większy spokój w przyszłym tygodniu, o którym wole wogle nie opisywać. Czy coś zapomniałęm. babka z ćwiczeń dała mi minusa za to że nie miałęm ksiązki. przecież nigdy nie nosiłęm ksiązki do szkoły bo jej nie mam, jakoś zdaje ten materiał prawie bez poprawek. Mogła postawiać minusa mi na samym początku semestru a nie pod koniec, co zmieniłoby moje nastawienie. Wtedy byłem nie sosie, więc skrytykowałęm jerj czyn. Na końcu powiem iż nie spałęm w nocy dobrze. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
gosc
Gość
|
Wysłany: 22-05-2007, 19:44
|
|
|
bo mimo prob wciaz nie moge sie tu zalogowac:( |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-05-2007, 20:02
|
|
|
Wiesz, rybeńko: to nie pisz tutaj, tylko pomaszeruj do tego tematu: http://forum.tanuki.pl/tematy32/1487.htm i wyłuszcz, na czym rzecz polega: hasło nie działa, nie przychodzi mail aktywacyjny, czy coś innego? Bo sama rejestracja działa, sądząc po tym, że cały czas dołączają nowi. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|