Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 22-05-2007, 20:06
|
|
|
Grisznak, chodzi o 42 calowy model telewizora LCD, Bravia, od Sony (wściekle udana marka, pewnie da im takie wpływy co walkman czy playstation), na którym zobaczyłem wkońcu obraz w 1080p, czyli pełnym high definition- żadne kuźwa 'ha de redy' (boszz czemu w naszych mediach ejdż di czytają 'Ha De' -_-'' mogli by chociaż haj def) tylko pełne 1920 × 1080 linii wyświetlanych progresywnie, no i boli mnie to, że na niego nie będę mógł sobie pozwolić przez dłuuuuuugi czas (pewnie uhd zacznie być standardem jak kupię odbiornik fullhd), a jestem wrażliwy i śnię tylko o nim od kiedy go ujrzałem ;) |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-05-2007, 15:55
|
|
|
Bo od paru dni jestem wciąż zmęczony, śpiący, zdołowany, nic mi się nie chce, średnio dobrze się czuję i nie zanosi się w żadnej z tych rzeczy na poprawę >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-05-2007, 16:24
|
|
|
Bo mysz coraz cześciej odmawia mi posłuszeństwa.
Bo przez rzeczoną mysz ni z tego ni z owego na zakładkę z forum tanuki zaczęła mi się ładować strona projektu PLD, w wyniku czego musiałem wyłączyć przeglądarkę i włączyć spowrotem, bym mógł wejśc na forum, które się ładowało jakby chciało a nie mogło...
Bo przy okazji uruchomiła parę losowych programów w czasie gdy szukałem kursora...
Bo myślałem, że po jak zamiast Gnome'a będę używał Xfce4, to będę miał mniej problemów. A gdzie tam!
Bo muszę co pół godziny włazić za biurko wyjmować i wkładać z powrotem wtyczkę od myszki, bo ta przestaje reagować...
A jeśli się okaże, że to wina nie myszy, ale systemu... Może by się znalazł jakiś antywirus dla Linuxa... Ale z drugiej strony pod Windowsem działa taki antywirus, dzięki któremu Windows XP jest totalnie offline... :/ |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 23-05-2007, 17:28
|
|
|
Bo mieliśmy dziś dostawę spodni, całą furmankę. Ładnie je ropakowałam, rozwiesiłam, poskładałam, zaksięgowałam i klapnęłam ze zmęczenia. Mój odpoczynek nie trwał jednak długo, bo wpadła szefowa i kazała mi pościągac wszystkie papierki (zabezpieczające) z guzików. Normalnie spodnie mają po jednym guziku, ten fason miał ich 10! Poskręcane, upchane papierzyska nie dawały łatwo za wygraną. Męczyłam się z nim przez godzinę. I po cholere je tam nakładać?! Eh, rezultatem moich męczarni są obolałe paluszki i nogi (musiałam to robic na stojąco, bo cały czas kręcili się klienci). Poza tym mój kiepski humor udzielał się również innym i utarg był skromny... :/ |
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-05-2007, 18:05
|
|
|
Bo mam koniec.. wolnego >.> jutro do szkoły... i prace na geografie muszę oddać -.- |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Humman
obserwator
Dołączył: 22 Maj 2007 Skąd: gdzie diabeł mówi dobranoc a kokot dzień dobry Status: offline
|
Wysłany: 23-05-2007, 21:37
|
|
|
Bo sesja za pasem i jeszcze kilka kolosów do zaliczenia + laborki i nie wiem jak to pójdzie i ważniejsze z którym razem. Potem jeszce wakacje a pomysłu co z sobą robić brak chyba do roboty pójde. |
_________________ in every life we have some trouble, when you worry you make it double don't worry, be happy
człowiek jest jedyną istotą która wie że umrze, zwierzyniec żyje w błogiej nieświadomości
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 25-05-2007, 08:48
|
|
|
Cytat: | Bo muszę co pół godziny włazić za biurko wyjmować i wkładać z powrotem wtyczkę od myszki, bo ta przestaje reagować... | Mój optyczny A4Tech ma dokładnie to samo. Na szczęscie mam awaryjną zwykłą mysz kulkową na wszelki wypadek (ale scrollwheel uzależnia, a w tej kulkowej go nie ma), a za komputer sięgnę i nie wstając z fotela -- wypięcie z gniazda zazwyczaj pomaga.
Bo od wiosny wybieram się na giełdę po nowy flashdisk na USB i jakoś się zebrać nie mogę. W międzyczasie za te same ~70zł można kupić już nie 1gb, a 2gb _^_
No nic, może w niedzielę. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-05-2007, 13:22
|
|
|
Bo ergonomiczne szczoteczki do zębów z ruchomą główką są zue.
Bo rzeczona główka od szczoteczki do zębów dzisiaj rano raczyła się ułamać _^_
Bo poszedłem dzisiaj do chirurga (don't ask why) na ósmą, by uniknąć kolejki... Na miejscu okazało się, że z jakieś 8 osób wpadło na ten sam pomysł _^_... W efekcie do lekarza dotarłem gdzieś koło dziesiątej... __^__ |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 25-05-2007, 21:05
|
|
|
Bo tylko ja mogę mieć takiego pecha, żeby po raz pierwszy od pół roku jadąc do szkoły autobusem zwykłym, a nie przyspieszonym (zwykłym zazwyczaj nie zdążam, ale byłam już tak spóźniona, że było mi wszystko jedno) trafić nie na jednego, ale czterech kanarów... I to tych z prywatnej firmy, co biorą prowizję od złapanych na gorącym uczynku, a nie pracują na godziny. Bo gdyby autobus był przegubowy = większy zdążyłabym wysiąść, jako że pan z mojej części autobusu zajęty był spisywaniem osoby obok. Czterech kanarów na malutki autobus = zło. Bo gdybym poczekała te 10 minut i pojechała przyspieszonym, byłabym w szkole wcześniej i oszczędziłabym sobie fatygi związanej z wyprawą do ichniej siedziby z cudzą kartą miejską w kieszeni. Bo w te upały chce mi się wybitnie... Trochę przykre, że jakbym chciała zapłacić karę, mogłabym to zrobić przelewem z domku ^^;
Bo na dwa miesiące przed długo wyczekiwaną osiemnastką i zmianą nazwiska cały świat uparł się mnie upokorzyć na zapas. Vide - uprzejmy pan kanar, upewniający się, czy moja legitymacja na pewno jest prawdziwa, czy też to jakiś żart... Bo niespecjalnie napawa mnie dumą fakt, że nawet panie z urzędu stanu cywilnego, bądź co bądź na co dzień zajmujące się takimi sprawami, nazwisko moje jest w stanie rozbawić.
Bo jest gorąco, a ja nie znoszę temperatur od 20 stopni wzwyż. Bo autentycznie nie chce mi się nic i robi mi się wybitnie wszystko jedno w każdej sprawie. Bo znowu zmiana pogody przyniosła ze sobą dramatyczne 'nie mam się w co przyodziać' i znowu jest to jak najbardziej prawdziwe stwierdzenie. Fajnie jest mieć 3 bluzki na krzyż, z czego dwie skutecznie uwydatniają tłuszcz, a także 3 spódnice na krzyż, z czego jedna nie pasuje do niczego, a dwie pozostałe są krótkie i odsłaniają grube nogi...
Bo muszę się rozstać z czuprynką z powodu nadmiernego wypadania/łamania się włosów... Nie znoszę odkrytej szyi, czuję się poniekąd nago...
Bo niemiecki i moje zagrożenie. Bo nienawidzę. Bo średnio przyjemnie jest po lekcjach siedzieć w dusznej sali w 30-stopniowym upale i pisać poprawę sprawdzianu, kiedy zza otwartych okien słychać radosne nawoływania się znajomych. Bo to mnie tak wymęczyło, że jeszcze mnie głowa boli i oczęta mi się zamykają.
Bo jutro muszę wstać i iść do drutolożki i włosolożki, ech... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-05-2007, 23:30
|
|
|
BUAHAHAHA! (tak, tylko na to mnie stać w tym momencie >________<) |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-05-2007, 19:51
|
|
|
Bo mam zapalenie krtani, tak jak reszta moich współlokatorów prawdopodobnie (jeden na pewno, byliśmy razem u lekarza, dwaj pozostali źle się czują). Sigh, całe szczęście, że nie mam gorączki i czuję się w miarę dobrze. Tylko kaszel męczy >_> |
|
|
|
|
|
Udai
[N]atural [B]orn [E]goist
|
Wysłany: 26-05-2007, 20:00
|
|
|
Bo to już drugi weekend spędzony w domu z racji kontuzji stopy buuu ... |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 27-05-2007, 08:59
|
|
|
Bo wczoraj potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych. Na szczęście nic sobie nie złamałam. I wyszłam z tego obronną ręką więc może powinnam o tym napisać w drugim temacie. Ale jestem poobijana, obolała i ledwo się ruszam. Poza tym niwegodnie obsługuje się klawiaturę i mysz tylko lewą ręką. Łokieć prawej jest poharatany i mam ją nosić na temblaku. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-05-2007, 12:27
|
|
|
Bo wczoraj do drugiej ekspiłam archerkę do 50 job levela, żeby w końcu móc zmienić się w hunterkę...
I, psiakrew, musieli zrobić rollback! A już miałam nadzieję, że więcej nie będę musiała patrzeć na te cholerne słoneczniki!!
(wzdycha i idzie nabić 4 stracone levele) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 27-05-2007, 12:37
|
|
|
Bo w czwartek mam zaliczenie ze znaków (350+) ;_; |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|