Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 27-05-2007, 15:15
|
|
|
Przez chyba całe lata nie było żadnego gradobicia (no, może raz i malutkie bryłki były). Jak kupiłem auto, to jak na złość musiał dzisiaj spaść grad o średnicy nawet 2cm... jak przestanie padać, to zrobię inspekcję. A mogłem pod drzewem postawić, chociaż kto wie, zawsze może się jakiś konar ułamać O_o. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 27-05-2007, 15:58
|
|
|
Bo mimo, iż dwie burze się już przewinęły, ciągle jest gorąco i duszno >.<
Bo się okazało, że za moje problemy z myszą odpowiada błąd kernela i jedyną metodą na pozbycie się go, jest reinstall systemu _^_
(chociaż opcja, że mysz po prostu się starzeje też jest prawdopodobna...). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-05-2007, 16:22
|
|
|
Bo jakimś cudem słoik z cukrem sam się odkręcił w torbie i po powrocie do domu odkryłem małą katastrofę==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-05-2007, 16:31
|
|
|
BOReK Ty to powinieneś gdzieś spisać. Za każdym razem jestem cholernie ciekawa co tym razem tu napisałeś. ^^ Wiem, że to niezbyt sympatycznie z mojej strony...
Cholerne przeziębienie nie chce mi minąć, na dodatek zaczęłam kaszleć. Nie znoszę być przeziębiona. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-05-2007, 16:52
|
|
|
Bo nie mam za bardzo czasu na fora, a jak tu nie zaglądnę chociaż dwa razy dzinnie to później mam do przeczytania 150 postów na co znów też nie mam czasu ;____;
Nie mówiąc już o jakims bardziej konkretnym rozpisywaniu się...
Bo jutro znów (który już raz z kolei? x_x) mam koło z historycznej, pytania i zaliczenia, w srodę następne koło, pracę, pracę do poprawy, książkę do streszczenia, dokładnie 12 książek do przeczytania do 12 czerwca, resztę do powtórzenia i nie wiem od czego zacząć. Zaliczenia i sesja to ZUO. Można to powtarzać wciąż od nowa i nigdy nie straci na swej strasznej prawdzie.
Acha, i jest niedziela późne popołudznie, a to oznacza, że zostało mi już tylko ok. 8 godzin czasu, który mogę przeznaczyć na naukę.
Bo jest duszno i boli mnie kark, a co za tym idzie nie potrafię znaleźć sobie wygodnego miejsca.
Bo wynajduję byle głupie wymówki, aby przdłużyć moją przerwę w nauce, która miała trwać 15 minut, a trwa już godzinę... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-05-2007, 16:58
|
|
|
Bo chyba nabawiłem się alergii... na kocią sierść, albo na te @!*&^$ topolowe kłaki. I mało sobie głowy nie odkichnę. Wapna! Zyrtecu! Kortyzonu! =___= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-05-2007, 18:17
|
|
|
Mamunia my jesteśmy do siebie podobne znacznie bardziej niż myślisz, już któryś raz to zauważam...
wa-totem zdaje się, że rozumiem. Alergii nie mam ale wrażenia podobne. Węzeł chłonny powiększony, a te małe cholerniki zamiast brać się do roboty i sfagocytować zarazki zdaje się śpią... To po cholerę się mnożyły ?! Głową nie mogłam ruszac przez banię pod żuchwą. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-05-2007, 19:10
|
|
|
Salva: bo ja nowicjusz na tym polu jestem, wcześniej też nie miałem. No chyba że to jednak zwyczajna infekcja... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-05-2007, 19:29
|
|
|
Salva napisał/a: | BOReK Ty to powinieneś gdzieś spisać. Za każdym razem jestem cholernie ciekawa co tym razem tu napisałeś. ^^ Wiem, że to niezbyt sympatycznie z mojej strony... |
Znaczy, co powinienem spisać? Moje narzekania? Może kiedyś, jak wymyślę tytuł i znajdę sens takiego przedsięwzięcia. Ale to miło, że ktoś niecierpliwie czeka na "aktualizacje" ^^. Przy okazji - Civic jest zdrów i cały... i czystszy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-05-2007, 19:34
|
|
|
Twoje narzekania, kupiłabym od razu ze dwa egzemplarze ^^
O rany, wyszło na to, że jestem gorsza od sił nieczystych i się podśmiewuję. Ale Ty masz taki sympatyczny styl opisywania tego, co Ci się zdarzyło. Nie życzę Ci nic złego, ale bardzo lubię czytać Twoje posty z tego tematu... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-05-2007, 19:38
|
|
|
Alez ja nie odnoszę wrażenia, że jesteś wredna. A w najbliższym czasie być może będę miał więcej powodów do pisania tutaj (sigh)... so stay tuned ;]. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 27-05-2007, 19:56
|
|
|
BOReK napisał/a: | A w najbliższym czasie być może będę miał więcej powodów do pisania tutaj |
Sesja letnia? >] |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 27-05-2007, 21:08
|
|
|
Bo adoruje mnie facet o umyśle 16-latka, o wyglądzie młodszej wersji mojego szefa (jego syn w końcu) i robi to w obrzydliwie romantyczny sposób. Mam ochotę puścic pawia :x |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-05-2007, 08:01
|
|
|
Bo właśnie się dowiedziałem, że moja znajoma zapadła w śpiączkę, z której być może nigdy już się nie obudzi. Przepraszam, ale potrzebuję trochę czasu aby się z tym uporać, więc jeśli ktoś będzie czegoś pilnie ode mnie potrzebował, proszę mailować. |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 28-05-2007, 10:16
|
|
|
Bo wczoraj popadało gradem przez 15 min. Po czym zaraz być chłodniej, zrobiło się jeszcze bardziej parno. I oczywiście w nocy tak mnie bolała głowa, że myślałem, że pęknie mi w pół. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|