Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:48
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Sandałki rządzą ^_^v |
Tot. Ale to SĄ sandałki!
I tak nie wyszłam na tym tragicznie, bo w pantoflach się chodzić nie dało, a od zimowych butów miałam stopę obtartą dookoła zanim je rozchodziłam...
Bo jednak brak w domu jakiegokolwiek specyfiku chroniącego przed słońcem zemścił się tym, że teraz siedzę cała gorąca z mokrym ręcznikiem na plecach. Trochę ZA mocno słoneczko przygrzało >.< |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:07
|
|
|
GoNik Ty przynajmniej możesz chociaż kupić buty. Ja żywiołowo nienawidzę wszytkiego co odsłania stopę, bo mam dosyć specyficzna budowę stóp. Dłoni zreszta też, jeszcze nie spotkałam jednostki płci żeńskiej, która miałaby dłuższe ode mnie palce (sięgnąć dla mnie od prawego shiftu do klawisza 1 posługując się tylko kciukiem i małym palcem jednej dłoni to jest nic)...
Straciłam ochotę na rysowanie. Potworne. Wreszcie mogłam siąść do wyczekiwanego od dwóch tygodni Zangetsu i... kompletnie przestało mi to sprawiać radość. A mam jeszcze takie piękne ujęcie Grimmjowa... Cholera, cholera, cholera. Niech to szlag i wszyscy diabli... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:10
|
|
|
Cytat: | Bo pod moim blokiem od strony podwórka od dobrych 40 minut stoi jakichś 3 grajków i trąbi że aż tu ich słychać, a mieszkam na szóstym piętrze, i grają jakieś przedwojenno-biesiadne "hity". Niech ich ktoś teleportuje w diabły !
|
U ciebie TEŻ? Oni chyba sami się teleportują, bo u mnie też grają, też trzech i też jakieś dziwacta... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:19
|
|
|
Salva, ja też na ogół nie spotykam...
*próbuje napisać wykrzyknik jedną ręką - używając prawego shifta*
Powiedzmy, że POTRAFIĘ to zrobić. Nie bez wysiłku, ale potrafię.
Kupowanie rękawiczek to zawsze był problem - większość ma palce za krótkie o około 1,5-2 cm. A to wkurza, okropnie wkurza >.< |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:19
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | U ciebie TEŻ? Oni chyba sami się teleportują, bo u mnie też grają, też trzech i też jakieś dziwacta... |
sprawdzcie czy to nie ten sam blok - Serika sie raz naciela :D |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:22
|
|
|
Bianca, ale ja NIE jestem z Trójmiasta!! (poza tym u mnie nie ma szóstego piętra XD) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:25
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Cytat: | Bo pod moim blokiem od strony podwórka od dobrych 40 minut stoi jakichś 3 grajków i trąbi że aż tu ich słychać, a mieszkam na szóstym piętrze, i grają jakieś przedwojenno-biesiadne "hity". Niech ich ktoś teleportuje w diabły !
|
U ciebie TEŻ? Oni chyba sami się teleportują, bo u mnie też grają, też trzech i też jakieś dziwacta... |
U mnie też tacy chodzą...słyszałem że wylewanie rozgrzanej smoły pomaga. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:29
|
|
|
Ja bym ich zagłuszył "Amarokiem" Oldfielda, ciekawe kto dłużej by wytrwał >] |
|
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-06-2007, 19:38
|
|
|
Bo dzisiejszy dzień upłynął dla mnie pod znakiem katastrofy komunikacyjnej. Tak jak zima drogowców, tak mnie zaskoczyło Boże Ciało i nigdzie nie mogłem kupić biletu, więc musiałem jeździć na gapę. Potem przespałem właściwy przystanek (a także kilka kolejnych) i wylądowałem w jakiś warszawskich Dzikich Polach. Teoretycznie przejażdżka miała trwać 15 min, a potrwała 1h 15 min (musiałem się jeszcze naczekać na autobus powrotny).
Najgorzej, że kwestia, czy przeszedłem kasting w nowym mieszkaniu, pozostaje otwarta. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-06-2007, 20:38
|
|
|
Moje mieszkanie jest w godzinach 10-16 cholernie user unfriendly. Za gorąco żeby się uczyć albo coś innego sensownego robić, za głośno żeby spać. WRRR.
Cytat: | Ja bym ich zagłuszył "Amarokiem" Oldfielda, ciekawe kto dłużej by wytrwał >] |
Wiesz, gdyby sąsiedzi wezwali policję, to oni zwieją a Ciebie zgarną... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-06-2007, 20:59
|
|
|
nie mogę, specjalnie wybiłem do tesco po mrożoną kawę w niezłej cenie łowicza litr, a jak już byłem w środku było tylko innej firmy i to półlitrowa i dwa razy droższa, no ale i tak kupiłem bo miałem ochotę; normalnie tam zawsze jest łowicza |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 08-06-2007, 09:29
|
|
|
Bo nie wiem kiedy przyjedzie Pan kurier, który ma mi dostarczyć krzesło obrotowe.
Siedzę już któryś dzień na krześle bez oparcia i mnie zaczyna boleć kręgosłup. |
|
|
Bajachikoma
Indywiduaristo
|
Wysłany: 08-06-2007, 10:36
|
|
|
Salva napisał/a: | GoNik Ty przynajmniej możesz chociaż kupić buty. Ja żywiołowo nienawidzę wszytkiego co odsłania stopę, bo mam dosyć specyficzna budowę stóp. Dłoni zreszta też, jeszcze nie spotkałam jednostki płci żeńskiej, która miałaby dłuższe ode mnie palce (sięgnąć dla mnie od prawego shiftu do klawisza 1 posługując się tylko kciukiem i małym palcem jednej dłoni to jest nic).... |
hoho :) Fajnie :) Ja ledwo dosiagam :) Nie przesadzaj ja mam małe łapki to ty masz tylko troszeczke większe.
Ja wczoraj robiłem 16H i najadłem sie Pluszzsza :) Mama mówi ze można tylko jedną dziennie :) a ja zjadłem ze 8. Wieczorem miałem haluny ;/ |
_________________ !! !! !! Fruźki wolą optymistów !! !! !!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-06-2007, 12:34
|
|
|
Ja napisał/a: | nie spotkałam jednostki płci żeńskiej |
Naprawdę uważasz, że jesteś płci żeńskiej ...? ^^ |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-06-2007, 18:07
|
|
|
Bo siedem godzin latania po mieście to za mało, żeby znaleźć młodą żółtą papużkę. Właściwie to za mało, żeby znaleźć jakąkolwiek żółtą papużkę. Oraz jakąkolwiek niezieloną młodą papużkę.
Nogi mi odpadły _^_ |
|
|
|