Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 08-06-2007, 18:57
|
|
|
GoNik napisał/a: | Powiedzmy, że POTRAFIĘ to zrobić. Nie bez wysiłku, ale potrafię. | Ja tyż... Salva, jeśli masz słuch to spróbuj szczęścia w szkole muzycznej? Taka ręka oznacza że możesz pewnie uderzyć i powyżej nony, "marzenie pianistki".
GoNik napisał/a: | Kupowanie rękawiczek to zawsze był problem | Zgadzam się... ja w końcu przeszedłem na włóczkowe, bo I TAK po sezonie palce będą dziurawe, za to włóczkowce są tanie i nie przeszkadzają prowadzić... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-06-2007, 19:16
|
|
|
Ale ja panów nie liczę, panowie mają zazwyczaj troszkę większe dłonie.
Nie wiem czy mam słuch, ale na głosy jestem cholernie wrażliwa. Dobrze mi się na gitarze swego czasu grywało, cuda mogłam robić na niej takimi palcami ^^
Ehh.. ja nie muszę nawet patrzeć na klawiaturę i tak zawsze trafiam... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-06-2007, 19:37
|
|
|
Salva napisał/a: | Dobrze mi się na gitarze swego czasu grywało, |
O, będę miał akompaniament :D.
Oto skutki zakupów w sklepach typu makro - złapałem całą zgrzewkę wody mineralnej i kupiłem smakową! 4 litry! Na szczęście truskawkowa i znośna, ale rety... że też ja się musiałem na to nadziać. Ja, człek nienawidzący takich pomysłów jak woda mineralna smakowa. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-06-2007, 20:57
|
|
|
Całe szczęście, że egzamin miałem dopiero na 12:00. Pociąg ni z tego ni z owego w szczerym polu się zatrzymał, stoi tak z godzinę, po czym okazuje się, że jakiegoś gościa przejechało... W efekcie pociąg był opóżniony o dobre dwie godziny...
W dodatku okazało się, że przesunięto pociąg powrotny z 15:38 na 16:49... Akurat teraz im się na remontowanie torów wzięło... >.>
Bo był upał. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-06-2007, 21:19
|
|
|
BOReK napisałam w czasie przeszłym bo już gitary w rękach nie miałam przeszło dwa lata /leci kurcgalopkiem do sypialni rodziców i bierze wszystkie 5 do pokoju/... Większość zapomniałam, maluśieńkie podstawy usiłował we mnie wpoić własny prywatny rodziciel maniak, trochę mu nie wyszło. Chociaż jako kilkuletnia istota słuchałam blueasa (to są moje piosenki z dzieciństwa, nie żadne tam infantylne o żabkach i innych dyrdymałach... ^^), do teraz mi sentyment ogromny pozostał... Zamiast robić avki będę teraz cały wieczór grać... ^^
Ale przylepię się na amen do kogoś kto umie grać i będę nad nim wisieć dzień i noc byleby tylo słuchać dźwięków gitary ^^ |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-06-2007, 21:44
|
|
|
Ile można wklepywać wyniki egzaminu na kompa... Facet robi to już czwarty dzień i póki co nie wiem czy mam już wkuwać na poprawkę czy nie. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 09-06-2007, 16:02
|
|
|
Bo mój komp diabli wzięli, liczę że do końca czerwca coś się wyjaśni, siedzę w kawiarence internetowej (mam beznadziejną klawiaturę, gorąco jak w piekle i dekorator wnętrz się nie popisał) za oknem zapowiedź burzy. Od prawie trzech tygodni nic nie oglądałam - mam na myśli anime, w pracy do niczego, w domu jeszcze gorzej, mojej mamie ukradli telefon i to by było na tyle. Urocza litania wyszła... |
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 09-06-2007, 16:39
|
|
|
Bo w tym cholernym centrum (w którym przyszło mi pracowac) nie ma klimy!!! Nie wspomnę, że dach pokrywają szklane (plastikowe? no powiedzmy szklano-podobne) płyty, promienie słoneczne przedzierają się z potrójną siłą, a siedzenie przed wiatrakiem doprowadza mnie do szału. W zimę zimno jak w psiarni, a latem upalno jak na Saharze. Niech to diabli wezmą. Toż to nadaje się do gazety! |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-06-2007, 20:57
|
|
|
Bo poszedłem na rolki po raz pierwszy od dobrych paru lat i okazało się, że moje umiejętności drastycznie spadły ;_; |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grimlock
Me no bozo, me King
|
Wysłany: 09-06-2007, 21:08
|
|
|
Nie moglem w nocy zasnac. Caly dzien bolal mnie bark i glowa. Klotnia z rodzicami, brak obiadu, ogolem standard. |
_________________ "I am the man who walks alone" ... "Living on the razors edge" |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2007, 11:23
|
|
|
Keii napisał/a: | Bo poszedłem na rolki po raz pierwszy od dobrych paru lat i okazało się, że moje umiejętności drastycznie spadły ;_; |
Bo nie mam z kim pójść na rolki ._.
Bo wychodząc wczoraj ze sklepu zamiast po schodkach zeszłam po podjeździe dla wózków. Jak się okazało, za ten podjazd sklepik powinien dostać co najmniej porządną karę - po deszczu jest MORDERCZY. I moje ulubione spodnie do kosza >< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 10-06-2007, 15:03
|
|
|
Bo przez ponad 1,5 h męczyłam się przy 'Posejdonie'. Matko, co za lypa! |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-06-2007, 15:04
|
|
|
Bo pokój w mieszkaniu, które sobie upatrzyłem został jednak wynajęty innej osobie. Alternatywy są póki co albo nieciekawe albo za drogie, więc z poszukiwaniami wracam do punktu wyjścia... |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2007, 19:20
|
|
|
Bo zaraz po powrocie ze spaceru dopadło mnie ni w pięć, ni w dziewięć, uczulenie. Mam teraz całą łapę w swędzące ciapki, a druga ją powoli dogania i jeśli się to utrzyma do jutra, będę się bała wyjść na słońce, a jutro rano mam dłuuugi kurs z ulotkami po kolejnej nieznanej dzielnicy, jeee.
Bo wczorajsza burza była krótka i mało efektywna, dzisiaj znów upał. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-06-2007, 20:34
|
|
|
Bo jutro o 12:00 egzamin z Cywilizacji Azji Wschodniej - największa kobyła tej sesji...
Prosiłbym o trzymanie kciuków >_< |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|