Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 22-06-2007, 15:33
|
|
|
Bo nie jestem jednak dobrze zorientowany w mieście, przez co nakręciłem dzisiaj jakieś 20 kilometrów powyżej planu, o mało nie urwałem zawieszenia i nic nie załatwiłem ><.Tyle mojego, że sobie pojeździłęm trochę. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-06-2007, 17:10
|
|
|
Oj jak mi beznadziejnie poszło. Cóż, przynajmniej będę miał motywację do nauki przez wakacje - prawdopodobnie wrzesień czeka >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grimlock
Me no bozo, me King
|
Wysłany: 22-06-2007, 18:24
|
|
|
boli mnie stopa, pieta dokladniej ... i nie wiadomo z jakiego powodu ... |
_________________ "I am the man who walks alone" ... "Living on the razors edge" |
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-06-2007, 21:35
|
|
|
Bo mielismy dzis miec Chemie. Ale nie bylo nauczyciela, wiec mielismy miec 2 WFy... ale sie okazalo, ze WFi tez nie mamy zadnego...
Wyszlo na to, ze siedzielismy i nic nie mielismy caly dzien, pod koniec tylko 1 lekcje... |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
chise
tyhmä tyttö
|
Wysłany: 23-06-2007, 11:51
|
|
|
Bo czuję się nieinteligentna, nieatrakcyjna i jak osoba, która nie ma nic ciekawego do powiedzenia, co zresztą nie ma znaczenia, bo nawet, gdyby miała i tak nikt by tego nie słuchał.
Bo interia ssie i zablokowała mi konto.
Bo skoro zgodnie z kobiecym cyklem hormonalnym powinnam mieć teraz dużo energii i dobry nastrój to aż boję się myśleć co będzie, gdy wedle hormonów powinnam mieć nastrój zły :/ |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-06-2007, 12:30
|
|
|
<w.a. Thotem uśmiecha się życzliwie, zaciąga chise do Herbaciarni, i funduje wielką, słodką, puchatą kremówkę> ^__^v |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-06-2007, 20:55
|
|
|
Bo wywiozłem wszystkie rzeczy i siebie do domu samochodem ojca.
Bo ojciec jest weterynarzem i wozi przy sobie środki odkarzające, które się wylały w tym samochodzie. Bo smrod był niesamowity! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-06-2007, 09:17
|
|
|
chise napisał/a: | Bo czuję się nieinteligentna, nieatrakcyjna i jak osoba, która nie ma nic ciekawego do powiedzenia, co zresztą nie ma znaczenia, bo nawet, gdyby miała i tak nikt by tego nie słuchał. |
Chise, nie narzekaj, że nikt cię nie słucha, zanim się nie odedzwiesz :) Poza tym ile ja razy mam powtarzać: nie istnieje w naturze takie zjawisko jak nieatrakcyjna kobieta - istnieją tylko mężczyźni, którzy nie potrafią dostrzec oczywistości :P A co do twojej inteligencji to wierz mi, jesteś znacznie powyżej przeciętnej. ^^ Zresztą nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :P
Bo zamknięto, kura nieoskubana, mój ulubiony temat i to nie z mojej winy... Grrr... >< |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-06-2007, 09:38
|
|
|
bo juz od piatku w sumie kluce sie z bratem o internet... on uwaza, ze tylko siedze przez tym komputerem i pisze cos na forum... sobote i niedziele nie bylo w ogole internetu, bo nie pozwolil nikomu usiasc.
bo na dworze znowu pada deszcz.
bo zjadlam cos nieswiezego, boli mnie brzuch.
bo brat przypisal mi leki na uspokojenie, czuje sie jakbym byla jakas oslupiala po tych tabletkach... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 25-06-2007, 11:39
|
|
|
bo wierzyłam w przyjaźń i się okrutnie zawiodłam!! :( |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-06-2007, 14:56
|
|
|
poszedłem z pieskiem po truskawki kaszubskie na giełde, a tam zostały wszystkie wykupione. Mam kryzys w rodzinie. Dzisaj bedzie piekło, co my zrobimy bez truskawek |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-06-2007, 15:14
|
|
|
Od ok. tygodnia jestem bez pracy, widać uznano że w wakacje nie potrzeba tak dużo osób, a bardziej opłaca się zwolnić pracownika dla którego nie ma godzin, niż płacić za niego składki, no cóż - życie. To nie była moja wymarzona praca, ale i tak szkoda.
Mam ostatnio koszmarnego doła i nie potrafię sobie z nim poradzić, mam ochotę wszystkie moje prace wywalić do kosza, uszkodzić telefon i zniknąć, chciałabym żeby było Boże Narodzenie... |
|
|
cintra
|
Wysłany: 25-06-2007, 17:30
|
|
|
bo byłam na pogrzebie dziewczyny mojego kolegi z klasy.... ona sama chodziła do mojej klasy przez 2 miesiące....
bo jestem przez to delikatnie przygnębiona.
bo cztery dni do wyników matur i jestem coraz pewniejsza, że sie nie dostanę na studia... ^^' |
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 25-06-2007, 20:22
|
|
|
Bo on ma dziewczynę! Bo obiecywał mi góry złote (że pójdziemy na piwo), a on w tym czasie poznał jakąś dziewoję. Bo z poprzednią był rok, a 3 tyg. po rozstaniu znalazł sobie kolejną. Bo niby nie miał czasu, teraz już wiem dlaczego -_-' Bo mieszka w moim mieście i niby to ułatwia sprawę, ale jednak nie ułatwia! To po co w ogóle zawracał mi głowę (a teraz to już wcale się do mnie nie odzywa)? Bo łudziłam się, że w końcu między nami się ułoży, chociażby na stopie koleżeństwa (sama to sobie wmawiam ^^"). Bo jestem w totalnym szoku, ale jednocześnie w totalnym dołku, bo zmarnowałam na niego za dużo czasu. Bo moja naiwnośc nie zna granic. Bo... Eh, szkoda gadac >.>
So you wanna play with me?! Let's play! |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-06-2007, 20:37
|
|
|
Bo mimo, iż udało mi się zdążyć dojechać na dworzec przed dwunastą, musiałem wracać pociągiem o 15:38. Powód - do trzech kas kolejki prawie aż do drzwi, a w jednej, gdzie było mniej ludzi i gdzie teoretycznie mogłem kupić bilet na czas (10 minut do odjazdu), kasjerka wystawiła tabliczę "nieczynne" i postanowiła mnie nie obsługiwać, mając gdzieś, że za parę minut odjeżdża mi pociąg. W końcu jak udało mi się kupić bilet, pociąg o 12:00 już dawno odjechał... Dawno nie czułem takiej chęci mordu.
Bo jak już dojechałem to tego Łobza, zamiast autobusu przyjechała furgonetka, a ludzi do tego pojazdu było multum... Czyżby mój powiat był aż tak biedny, że na autobusy go nie stać? >.< |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|