Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-07-2007, 15:17
|
|
|
Krrrowa. Kobitka od dydaktyki nagle zmieniła zdanie i nie mogłam dzisiaj zaliczyć egzaminu, najbliższą wolną chwilę ma 21 lipca. Yay. X___X |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-07-2007, 15:38
|
|
|
Bo odwołano AnimaCon II, w związku z czym wszystkie moje panele (Japońska Broń Pancerna, Utena, Nowości w Yuri) przenoszę na PierniCon III.
A miałem taką ochotę na lipcowy wyjazd do Złotowa. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-07-2007, 19:55
|
|
|
Bo mimo wszystko brak jakichkolwiek przyjaciół czy zwykłych znajomych nie jest miły. Jeszcze gorsza jest świadomość, że jest to sytuacja poniekąd z wyboru. Połowicznie ale jednak. Bezkompromisowość jest ZŁA. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-07-2007, 19:59
|
|
|
Salva, pociesz się myślą, że może się to zmienić przy pójściu na studia, kiedy wejdziesz w całkowicie nowe towarzystwo ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 07-07-2007, 20:08
|
|
|
Obawiam się, że będzie jeszcze gorzej. Wszystko co mi bliskie jest porozrzucane conajmniej 40 km ode mnie... W związku z tym, możliwości spotykania się są nieco utrudnione. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 07-07-2007, 20:14
|
|
|
Um, jeśli zamieszkasz w mieście, gdzie będziesz studiować, to jest duża szansa na to, że będzie inaczej (no chyba, że nie planujesz, wtedy faktycznie może być mały problem). |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-07-2007, 20:22
|
|
|
Oj tam, wielu kolegów ze studiów dojeżdża na uczelnię z sasiednich miast i nie mają problemów z kontaktem np. ze mną. Ale chyba wiem, o co chodzi, i w sumie podzielam tę opinię - brak "podręcznych" przyjaciół bywa... niezbyt fajny.
Mi się jedyny taki kontakt urwał jakiś czas temu i szkoda, bo akurat z tym gościem to można było konie kraść. Cholera wie, gdzie go wcięło, niestety >_>. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-07-2007, 13:41
|
|
|
Bo 3 godziny siedzenia nad zachwycająym, przepięknym avatarem z Sasuke, który mi się nieziemsko spodobał diabli wzięli. Zaraz mnie trafi potworny szlag, mam ochotę kogoś zamordować. Nie pociesza mnie że layery są pozapisywane, ja się tyle bawiłam żeby odpowiednio zgrać pewne elementy. Tyle pracy.
NIECH TO SZLAG I WSZYSCY DIABLI !!!!!!!! |
|
|
Mr.Evil
czarno widzę
|
Wysłany: 08-07-2007, 13:52
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo mimo wszystko brak jakichkolwiek przyjaciół czy zwykłych znajomych nie jest miły. Jeszcze gorsza jest świadomość, że jest to sytuacja poniekąd z wyboru. Połowicznie ale jednak. Bezkompromisowość jest ZŁA. |
Ze mną dość podobna sytuacja, tylko że u mnie to raczej zwykłe niedopasowanie do społeczeństwa. Pomijając fakt, że nieliczni znajomi, no, olewają mnie sikiem prostym.
Nawiązując do tytułu tematu - przedwczorajszy barszcz czerwony był za kwaśny! |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2007, 14:33
|
|
|
Bo wprowadziłam kogoś w błąd, głupi, mały i bez jakichś większych, nieprzyjemnych konsekwencji, ale i tak jest mi niesamowicie głupio. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2007, 18:01
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo 3 godziny siedzenia nad zachwycająym, przepięknym avatarem z Sasuke, który mi się nieziemsko spodobał diabli wzięli. (...) NIECH TO SZLAG I WSZYSCY DIABLI !!!!!!!! |
Współczuję. Mało jest rzeczy bardziej drażniących, niż utrata efektów wielogodzinnej pracy...
Keii napisał/a: | Salva, pociesz się myślą, że może się to zmienić przy pójściu na studia, kiedy wejdziesz w całkowicie nowe towarzystwo ;) |
Albo i nie. U ludzi ze stopniem "master" w odludkowatości i cechą "wariat" nawet to nie pomaga. Niestety, nawet na porządnych kierunkach zainteresowania większości studentów obracają się wokół imprezowania, większość pozostałych ma niekompatybilne usposobienie, po odsianiu wychodzi marna garstka.
A żeby coś dorzucić...
Bo współlokatorzy wyjeżdżają i zaczyna się robić pusto. Na szczęście jutro zaczyna się ICALP i pewnie spotkam paru znajomych ze studiów... |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-07-2007, 18:27
|
|
|
Na wczorajszy mecz Polski z Koreą nie miałem sił, aby obejrzeć. Z tego powodu włączyłem na kanal TV 3, żeby zobaczyć multum goli ze strony polskiej podczas spotkania Legii z Vectrą. Radość oglądania meczu zniszczyli mi Pseudokibice Legii.Naprawde brak mi słów. To co pokazali można określić całowitą żenadą..................(dodajcie co wam na myśl przyjdzie). Nawet żal zrobiło mi sie z Legii, mimo że jestem kibicem Arki. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 09-07-2007, 10:08
|
|
|
Bo się bardzo mocno zatrułem tsukaimą. |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 09-07-2007, 14:42
|
|
|
Bo musiałem dziś 2 razy iść na pocztę po nagrodę z konkursu Ziemiomorza.
Za pierwszym razem najpierw stałem przed nią, potem w środku, tylko po to, żeby dowiedzieć się, iż paczki z poczty głównej jeszcze nie przyszły.
Za drugim razem trafiłem na przerwę i gdyby nie to, że blisko mieszka kumpel, to postałbym sobie tam 20 minut.
Po rozpakowaniu paczki okazało się zaś, że to tomy 3 i 4 cyklu... Super, jutro idę do księgarni po 1 i 2 _^_; |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 09-07-2007, 18:33
|
|
|
Bo standardowo mam pecha w interesach i nie udało się załatwić potrzebnych części do auta, o szczegółach szkoda gadać -_-. Niestety jestem zbyt porządnym człowiekiem, żeby dokonać tych napraw za pomocą cwanego manewru, bo wtedy ucierpiałby Bogu ducha winien losowy kierowca... kij w oko niesłownym kontrahentom, o.
Szczęście, że to tylko kosmetyka. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|