Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 09-07-2007, 19:53
|
|
|
oj oj mam mocne spięcia w domu, wszystko rozbija się o to że w tym roku nie mam zamiaru wybierać się na studia, eh przezyjemy... |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-07-2007, 20:21
|
|
|
bo: mój szef. wszystko jasne. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 10-07-2007, 08:27
|
|
|
Bo zaraz do pracy i będę puźźnnoooo. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-07-2007, 21:22
|
|
|
Use google, słońce... sklep netowy i Allegro. Swoją drogą świetny film, też bym sobie kupiła, ale mi się nie chce. :P |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-07-2007, 10:29
|
|
|
Miała być wycieczka do Pszczyny i jest, szkoda że beze mnie, dawno nie byłam tak wkurzona jak dzisiaj rano, muszę przyznać że pewna osoba bardzo się postarała żeby zniechęcić mnie do tego wyjazdu. Jest mi cholernie przykro, bo miałam nadzieję zobaczyć się ze znajomymi, a tak siedzę sama w domu - smutna i zła na cały świat... |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-07-2007, 18:00
|
|
|
Bo od kilku dni nie ma logów na serwerze, akurat teraz gdy postanowiłem postawić normalne statystyki...
Bo Poznańskie MPK skróciło mi termin i tydzień po zjeździe będę od rana do wieczora siedział i klepał im demo programu :( |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-07-2007, 00:32
|
|
|
Bo straciłam prawie cały dzień. Po nocce, około 9 rano, lekko zmęczona postanowiłam się położyć. Obudziłam się o 17, a raczej obudziła mnie mama, z leksza już zaniepokojona...I tak dzionek (znowu...) uciekł mojej uwadze. Nie ma rady, jutro wstaję skoro świt...jak tylko dziś pójdę wcześ...<patrzy na zegarek>...hm, hm...jak będę miała na tyle siły. O, i jak nastawię zegarek, nie mogę zapominać o zegarku, bo jeszcze w ogóle się nie obudzę. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 12-07-2007, 09:42
|
|
|
Bo od wczoraj nic się nie zmieniło, nadal jestem wściekła, smutna i nie mam co ze sobą zrobić, plus rano dałam popis w stylu Kyouyi, lepiej żeby dzisiaj mnie nikt nie ruszał, bo żadna woda święcona czy czosnek nie pomogą... |
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 12-07-2007, 11:10
|
|
|
Bo wuja po operacji jest w śpiączce i jego stan jest poważny a ojciec właśnie dzisiaj poszedł do szpitala na zabieg. |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-07-2007, 13:45
|
|
|
Bo po przeprowadzce ciągle nie mam w mieszkaniu dostępu do sieci (a zaległości w nowych seriach anime coraz większe). Bo 1.5 tysiąca nieprzeczytanych postów na Tanuki. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-07-2007, 21:16
|
|
|
A właśnie, z całego tego zmęczenia zapomniałem napisać - bo zapomniałem wziąć aparat na wycieczkę ><. A było kilka widoków wartych uwiecznienia, no ale cóż... prawo Murphy'ego :P |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-07-2007, 10:19
|
|
|
Bo kot dostał rano cholery, rozsypał cukier w kuchni, wylizał masło ze stojących tam kanapek, wywrócił dwie butelki. Ubi kot, ibi ja, będzie wojna. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 13-07-2007, 12:32
|
|
|
Grisznak nie przejmuj się, kot z tego wyrośnie, poczekaj jak zacznie wskakiwać na regały i zrzucać kwiatki lub będzie się huśtał na firankach...
Wczoraj nastąpiła kulminacja (mam nadzieję) mojego "wspaniałego" tygodnia, to była niezapomniana noc, rozsypałam się, po prostu nie mam już siły, człowiekowi bardzo głupie rzeczy przychodzą do głowy w takich chwilach - jedyną pociechą jest fakt, że jestem sama w domu i mam upragniony święty spokój, jakoś chwilowo nie potrafię sobie wyobrazić nic gorszego od tego co stało się wczoraj, nawet nie chcę próbować... |
|
|
|