Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-12-2005, 17:46
|
|
|
Cytat: | Bo brakuje Besmircha ^^ |
Chooooleeeeernieeeee. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-12-2005, 09:59
|
|
|
Bo moja mama nauczyła się ściągać piosenki emulem, oraz śmieszne filmiki ze stron i chatować do godziny 23 w nocy... Jeszcze tylko brakuje, żeby zaczęła grać w Quake albo Starcrafta.
Co się dzieje z tym światem! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 19-12-2005, 16:29
|
|
|
Ja nie mam tego problemu, moja mama dziś mnie ochrzaniła, bo rysunek nie dał się otworzyć Wordem-________-.
A poza tym to moja spółdzielnia mieszkaniowa chyba urządza sobie regularnie Joint Parties. Nie widzę innego wytłumaczenia na przemalowywanie kolejnych bloków na osiedlu na oczojebne zestawienia pomarańczu, żółci, zieleni bądź różu-___-. W założeniu to miało chyba rozpogodzić wygląd osiedla, w praktyce wygląda tak do chrzanu, że chce się rzygać. Jak tak dalej pójdzie za parę lat będziemy wyglądali jak osiedle hipisów==... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-12-2005, 16:41
|
|
|
Spokojnie, za parę lat poszarzeją :)
Mój blok docieplili na kolor jajecznicy-bez-szczypiorku, za to albo zapomnieli pomalować jedną ścianę, albo specjalnie jest brudnawo-szara. Wygląda jak rasowa niedoróbka.
Bo odczynniki, które mi są Naprawdę Koniecznie Potrzebne nadal nie doszły. Co oznacza, że jutro hodowlę komórek wyleję do zlewu, bo zrobiły sie za stare i izolację mogę robić jak dobrze pójdzie, po nowym roku. Nie ma to, jak produktywne spędzanie czasu, kiedy trzeba zdobyć jakieś wyniki do magisterki... |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-12-2005, 17:24
|
|
|
Bo mi przeglądarka odmawia posłuszeństwa.
Bo są problemy z połączeniem z "forum.tanuki.pl" |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-12-2005, 20:27
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Jak tak dalej pójdzie za parę lat będziemy wyglądali jak osiedle hipisów==... |
^__^v PEACE, MAAAAN! _^_ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 19-12-2005, 20:39
|
|
|
Od papierochów boli mnie głowa==. |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 19-12-2005, 20:52
|
|
|
Bo musiałam sobie skleić klapka taśmą klejącą. (Narazie się trzyma). Mam nadzieję, że ktoś z rodzinki kupił mi na Gwiazdkę kapcie==. Ta taśma długo chyba nie pociągnie.
*na wszelki wypadek daje na klapka kolejną warstwę taśmy*
Bo przed chwilą dowiedziałam się, że mieliśmy zadane wypracowanie z WOS-u o społeczeństwie obywatelskim (juupi==)
Bo w wyniku kretyńskich tematów wypracowań z polaka, zaczyna mi brzydnąć pisanie, nawet to w celach rozrywkowych
Bo w środę mam 3 sprawdziany
Bo nie mam gotówki na zakup prezentów dla rodzinki== ( z magazynowanych słodyczy mam tabliczkę czekolady i dwie paczki paluszków. Jak nie uda mi się zdobyć funduszy- będę musiała improwizować. Hmm...Wieża eiffla z paluszków dla każdego?) |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-12-2005, 08:13
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Jak tak dalej pójdzie za parę lat będziemy wyglądali jak osiedle hipisów==... |
A co masz do hippisów? :>
I tak uważam, że lepszy hippis od dresa. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-12-2005, 08:56
|
|
|
Ja też, co nie zmienia faktu, że nie uważam się ani za jedno, ani za drugie (to samo dotyczy wszelkich innych subkultur). I bynajmniej nie podoba mi się, że moje osiedle zaczyna wyglądać jak dzieło tych pierwszych.
Bo przyśniła mi się sytuacja z wczorajszego czatu. Z gratisową sceną, w której Zegarmistrz rozwala świat, a która cholernie pasowała do reszty. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-12-2005, 10:22
|
|
|
Cytat: | http://forum.tanuki.pl/tematy10/1516,90.htm ? To było słodziutkie :D |
Miałem nadzieje, że ktoś to podchwyci i pójdziemy się lać na Multiświat. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-12-2005, 10:54
|
|
|
A gdzie to jest? :)
*wiwija radośnie szablą, szykując się do abordażu* |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-12-2005, 17:02
|
|
|
Dział pomiędzy "RPG" a "Książki i filmy". Kiedyś najbardziej intensywnie użytkowany na forum, ale wygląda na to, zże się znudziło... jak chcesz go odkurzyć, to go, go, go! *wyciąga popcorn :D* |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-12-2005, 17:03
|
|
|
Bo wstalam rano i bylam tak zaabsorbowana planem dnia, ze nie poscielilam lozka, przez co zapomnialam lezacej obok poduszki komorki...
Bo panstwowo musze prosic sie o badanie, w odpowiedzi slyszac "Pani to niepotrzebne". Drogie badanie, wiec sluzbie zdrowia szkoda pieniazkow.
Bo prywatnie wcale nie jestem traktowana lepiej - juz ktorys raz ktos probuje mnie zniechecic, podaje wykretne odpowiedzi etc. etc.
Bo po pobraniu krwi [chyba znowu wystraszylam pielegniarke] przez caly dzien boli mnie reka i moge nia ruszac w baaaardzo ograniczonym zakresie.
Wlasciwie obie, ale druga nie tak bardzo.
Bo chcialam sie urwac z pracy o 14-ej, ale nie udalo sie...
Bo znowu wrocilam do domu przemoczona! Tym razem sluchalam prognozy pogody, zapowiadano sniezyce i silny wiatr, totez myslac logicznie nie zabralam ze soba parasola. Echiu...
Przynajmniej moj kot mnie kocha. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|