FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-07-2007, 14:41   

Cytat:
Grisznak nie przejmuj się, kot z tego wyrośnie, poczekaj jak zacznie wskakiwać na regały i zrzucać kwiatki lub będzie się huśtał na firankach...

Po pierwszej doniczce matka wywali potworę z domu, jak sądzę.
Przejdź na dół
Doreen Płeć:Kobieta
Little Lotte

Status: offline
PostWysłany: 13-07-2007, 18:32   

Bo "Nasza szkapa z pokładu Idy" Henryka Sienkiewicza.
Roman Giertych ftw.
<facepalm>

Are echoes of your name."

Ikonka stąd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3149200
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-07-2007, 18:35   

Bo dzisiejsza data, mimo mojej niewiary w jej moc, jednak się zamanifestowała. W sumie nic wielkiego się nie stało, ale było kilka takich małych, skutecznie zatruwających życie pierdółek. Najgorsze to dziwne rozkojarzenie w pracy i fakt, że już rano strzeliła mi żarówka od świateł mijania, a z wymianą obydwu było troszkę zachodu i nerwówki XD. Pomyśleć, że jeszcze wczoraj drwiłem z "cyklopów" ._.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 13-07-2007, 19:43   

ponieważ wczoraj przy zupełnie normalnym aktualizowaniu mój komputerek odwalił focha i padł systemik. nie wiem jak!!! po prostu! trzeba bylo trochę zachodu bo płyta instalacyjna JAKIMŚ CUDEM miała błąd!!! (pomijając fakt że wcześniej działała). trzeba było na nowo stawiać windowsa. komputer chodzi tylko dzięki kumplowi i jego kumplowi i tylko dzięki nim nie poszło mi to po kieszeni. (najpierw nie wiedzieliśmy co się stało bo przy normalnej aktualizacji nie ma prawa się zrypać) . Ostatecznie skończylo się na tym ze po postawieniu systemu szlag trafił wszystkie moje dane bo oczywiście inteligentnie nie zrobiłam kopii zapasowej. większość jest do odzyskania , kwestia czasu, lecz niektóre nie. i to głównie moja twórczość własna której nigdzie nie wypaliłam jak i kilka ważnych plików których nie ma szans odzyskać.
Moja inteligencja mnie wręcz poraża. dosłownie.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 13-07-2007, 19:48   

Grisz, ja się już dawno nauczyłam, że masło należy chować do maselniczki lub lodówki, inaczej zaraza futrzasta je po prostu zżera... Żołądki mają jak strusie normalnie. X_X

Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-07-2007, 20:57   

Bo miałam kończyć w niedzielę o 16, a skończę o 20 i będę w domu po 22 (po 12h od 8, na którą to musze wstawać o 6) tak samo jak jutro.
Bo mam okropny humor, jestem zła i chce mi się płakać i nie wierzę, że sobie poradzę studiując na dziennych i jednocześnie pracując na pół etatu. Martwie się za teraz i na zapas.
Bo nie potrafię liczyć. Jeśli po nabiciu gotówki ktoś jeszcze próbuje jakoś inaczej mi podać pieniądze i chce żebym mu inaczej wydała to w głowie pojawia mi sie jedna wielka biała plama. Bo jestem w plecy. Bo boję się, że jutro też będę w plecy. Bo boję się, że kiedyś mogę być tak w plecy, że już mi nic nie pomoże.
Bo strasznie chcę coś obejrzeć, a nie mogę, bo nie ma czasu, a jeśli zaraz nie pójdę spać, to jutro nie przeżyje tych 12 godzin.
Bo czuję się naprawde źle psychicznie!

..Oh, well...moja pierwsza, porządniejsza (khem...powiedzmy) praca z dużą odpowiedzialnoscią. Może się czegoś nauczę...<próbuje się pocieszyć> Tylko gdybym jeszcze umiała liczyć jak każdy normalny człowiek. Byłoby o połowę łatwiej.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 14-07-2007, 15:51   

bo oczywiście w pracy się wypaćkałam jakbym conajmniej pracowała jako malarz a nie w kuchni, po całym dniu pracy czysty, biały strój miał różne kolory, prócz białego.
żeby było zabawniej to na sam koniec się uszkodziłam, gdy wielka, metalowa blacha formatu A2, o wysokości 10cm. do pełna napełniona ubitym mięsem zleciała mi z blatu. cudem ją złapałam nad ziemią, ale i tak zapłaciłam za to dużą śliwą na kolanie i rozciętą skórą.
bo pogoda nagle zrobiła się jakby było conajmniej lato i połowa lipca, a ja tradycyjnie wyszłam raniutko do pracy ubrana na pogodę jaka była od tygodnia (czyt. zimno)
bo muszę zrobić masę rzeczy z moim kompem żeby choć trochę funkcjonował tak jak kiedyś.
bo na wyciągnięcie ręki mam puszkę ananasów a nie mam otwieracza i zaraz będę się bawić z nożem.
bo dziś cały hotel zlazł na śniadanie na jedną porę i myślałam że ci starzy niemcy po prostu nas tam zeżrą.
bo sprawdziłam w rozpisce i 23-go mam 225 śniadań z czego 205 to jedna wielka grupa. wiem że będzie niezły kocioł. jak zawsze gdy grupa przekracza 50 osób. dziś było 80.
bo mam nieciekawy humor. jest mi smutno, przykro i nie wiem co jeszcze. po prostu tak jakoś źle.;(

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 14-07-2007, 16:07   

Arashi widzę, że praca przyspaża Ci samych nieszczęść (jak już na coś narzekasz to na nią :P ). Miałem to samo i powiem Ci, że bez dystansu to się najwyżej tam wrzodów dorobisz. A im więcej spięć tym więcej nieszczęść - ja już jestem jak mnich z szaolin na którego szef może się drzeć a i tak nic nie poradzi ;]

btw to baaardzo złe jest spsuty odtwarzacz dvd, bardzo.

No i jeszcze dodam ze dziś rano przeraziłem się tego co ujrzałem w lustrze- blado-czerwony, krzywo ogolony, zawieszony wrak z maciupkimi źrenicami. Pół dnia do siebie dochodziłem, ech człowiek trochę pokorzysta z życia i potem z rana widzi siebie takiego ;]

Numer Gadu-Gadu
9986661
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 14-07-2007, 17:57   

Bo...
Jestem u krewnych. Tak. I nie jestem szczęśliwa. Nie mam co tu robić. Nie znam tego miasta, a poznać nie mogę, bo ktoś dostanie histerii, ze dziecko (ja) się zgubi (lub napadną je zue ludzie i takie tam...). Siedzę więc w domu. Mam do wyboru oglądanie telenoweli (o, przepraszam, seriali obyczajowych=="), lub czytanie. Każdego dnia jedna książka, a potem czas spędzony na patrzeniu w sufit.
Po następne zaopatruję się u cioci. Jestem teraz u niej i na chwilę dostałam się do Internetu. Niestety, nie mają stałego łącza i dlatego mam tylko sekundkę. Jeszcze trochę ponarzekam i znikam
Zaczyna być gorąco. Już dzisiaj jest źle, a jutro będzie jeszcze gorzej. A ja jestem w tej części wielkopolski, gdzie w pobliżu nie ma żadnego jeziora, w którym odważyłabym się kąpać, ze względu ma moje uczulenia. W dodatku ubrania przygotowałam sobie na deszcze i wichury...

Ale będzie lepiej. Może ze względu na nagłe podwyższenie temperatur wcześniej wrócimy do domku, na pojezierze? Trzymam kciuki, bo strasznie już tęsknie do miejsca, gdzie mam własny kont, czas tylko dla siebie i mogę sama sobie robić śniadania(?!).

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-07-2007, 12:22   

Bo trafił mi się rymowany fanfik do przetłumaczenia. Będzie rockowo.
Powrót do góry
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 15-07-2007, 12:29   

/me łypa podejrzliwie na Grisznaka... poezji nie przyjmujemy!
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-07-2007, 14:54   

Poezja już poszła, fazowa zresztą...generalnie, cały cykl to najbardziej fazowe fiki jakie widziałem. "Mamoru must Die" zostało kilkakrotnie uznane za najlepsze shoujo-ai w historii. Gdy przeczytasz, zrozumiesz.

W dziesiątym rozdziale są z kolei haiku...tu będzie radość tworzenia.
Powrót do góry
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-07-2007, 15:02   

Bo skończył się mój ukochany sok Gardenowy, o moim ulubionym smaku brzoskwini i jabłuszka ;(

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-07-2007, 15:38   

Bo mnie boli głowa a jestem w robocie ;/.

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 16-07-2007, 08:27   

Bo dzisiaj wyjeżdżam i najprawdopodobniej nie będe miała okazji wchodzić na forum ;<

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Strona 172 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi