Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-08-2007, 09:00
|
|
|
Bo wczoraj skończyłam Kanon. Bo to było zdecydowanie za krótkie !! Bo ja chcę znowu Yuuichiego i Nayuki i Ayu ! Bo ja teraz nie będę mogła obejrzeć żadnej haremówki mając w pamięci tak fantastyczną postać jak Yuuichi... |
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-08-2007, 10:19
|
|
|
Bo prawdopodobnie moje konto na chromie zostało skasowane i wszystkie kontakty z psi poszły sie gryźć, a to oznacza ze nie dostyc ze musze zakladac nowe konto to bede zmuszona do przepisania wszystkich kontaktow! |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-08-2007, 12:27
|
|
|
Bo zamiast właśnie się obudzić, jestem na nogach od 6 rano. Miałem tego pecha, że urodziłem się akurat w czerwcu, a do tego jestem tak leniwy, że wniosek o dowód składałem dopiero dzisiaj. A ludzie muszą wymienić stare dowody na nowe. Do końca roku (ostatnio datę przesunęli na koniec marca bodajże). 5 godzin w plecy. <zieeeeef> |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-08-2007, 16:15
|
|
|
Bo przyjaciel Drow będąc dostępnym na gg nie chce się odezwać (...Zdrada!....) -.-'' |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 24-08-2007, 16:23
|
|
|
Bo od wczoraj już po raz setny próbuję znowu zainstalować Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark ale mój komputer takie czary mary mi tu odprawia, że powoli mnie się odechciewa... |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 24-08-2007, 20:28
|
|
|
Bo 10 minut temu skończyłem trzepać dywan robiąc sobie tym samym bąbla który pękł i teraz mnie boli, tym samym piekący ból przeszkadza mi to w skupieniu się na tym co pisze... Auć... |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 25-08-2007, 07:21
|
|
|
Bo zgubiłem 20 zł! :F
Nie wiem jak to jest, ale zawsze jestem czujny na takie sprawy i jak wyjmuje pieniądze to uważam, żeby nigdzie nie upadły... Tym razem nawet to nie pomogło :| |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-08-2007, 09:52
|
|
|
Bo się denerwuję, bo się cholernie denerwuję, "jak zły uczeń przed klasówką" że sobie pozwolę Tytusa zacytować. I tak, ja wiem że nie ma powodu się denerwować i że to głupie ale co ja poradzę ? |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 25-08-2007, 11:28
|
|
|
Salva napisał/a: | I tak, ja wiem że nie ma powodu się denerwować i że to głupie ale co ja poradzę ? | Spróbuj myśleć o tym "od drugiej strony". Gdyby denerwowanie się mogło pomóc, to wartoby denerwować się do woli. Ale może tylko przeszkodzić/napsuć, więc należy przestać jeśli naprawde się chce coś osiągnąć.
Alternatywą jest "pseudomedytacja". Siadasz sobie gdzieś wygodnie, ale bez oparcia pleców i wyprostowana. Zamykasz oczy, i zaczynasz bardzo głęboki wdech, taki supergłęboki, skupiając myśli i wyobraźnię na powietrzu napływającym do płuc i na rytmie bicia własnego serca. Liczysz powoli do trzech, starając się przedłużyć stopniowo do pięciu. Wydech tak samo powoli, tak samo i tyle samo licząc. Pomaga...
A żeby nie był offtop zupełny - bo pomaga, ale nie wszystkim i nie zawsze =_= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-08-2007, 14:20
|
|
|
Poza tym - skoro już się denerwujesz to wiedz, że to jest normalne i nie jest głupie.
Przy okazji wiedz, że jest mi cholernie przykro, że nie mogłam pojechać. I to jest mój wkład w ten topic, bo zamiast pojechać, myłam okna w nowym mieszkaniu. Taaak, naprawdę byłam tam niezbędna. Taak, naprawdę by sobie beze mnie nie poradzili. Było mi smutno, a dodatkowo gorąco, duszno i we łbie mi się kręciło. Teraz jest mi "tylko" smutno.
W dodatku NIE chce mi się jechać na chóralny. A świadomość, że w jakiś czas po nim będę miała przymusowy (około miesięczny) odwyk od netu też nie jest przyjemna. Ale o tym zapewne napiszę tuż przed faktem. |
|
|
|
|
|
Cerber
lol
|
Wysłany: 25-08-2007, 14:45
|
|
|
bo jadłem czekoladę na śniadanie... |
_________________ lol |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-08-2007, 18:31
|
|
|
Bo wpakowałąm sie w administrowanie servera Ragnaroga... I narazie tylko zaluje, bo ludzie ciagle na mnie naskakuja... jest kupa roboty. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-08-2007, 19:00
|
|
|
Bo pojechali ... Buu
Bo pojechali...
Bo pojechali !!!
Bo Irin nie było !!!
Bo teraz tak naprawdę zobaczyłam co straciłam nie będąc na zlocie...
Buu
Bo mi zdjęcia robili... a ja byłam wyjątkowo nieefektowna dzisiaj.
Bo byli za krótko !!! Zdecydowanie...
Bo dla nich przedpołudnie to godzina 14... ^^ |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 25-08-2007, 19:21
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo mi zdjęcia robili... a ja byłam wyjątkowo nieefektowna dzisiaj |
No, to teraz muszę kogoś ładnie poprosić o te fotki^^
Bo ja mieszkam zdecydowanie za daleko od jenotów. I nie za bardzo mam okazję kogokolwiek odwiedzić.
Bo przede mną jeszcze sprzątanie mojego pokoju/ królika/ reszty domu. Sama z siostrzyczką. Reszta domowników w tym czasie bawi się na weselu. Ho, ho, jak zabawnie.
Bo ktoś z rana mi popsuł humor. Do wiadomości, wypadanie spod prysznica ze spienioną głową tylko dlatego, że komuś nie chce się zmieniać harmonogramu dnia o 10 minut jest denerwująca.
Bo dalej przed oczami mam to, co znalazłam na pewnej półce w łazience. Nie wiem, co to jest, ani tym bardziej co to było, ale... Brrr! |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|