FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

Status: offline
PostWysłany: 27-08-2007, 13:23   

Bo idę dziś do dentysty, a ja nie lubię! :( Buu..
Bo to ostatni wolny poniedziałek.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 27-08-2007, 14:45   

kuniec sielanki, jutro wracam do świata ludzi pracujących blah

nie zdąrzyłem książek pokończyć

nie wyleczyłem kontuzji

nie ukończyłem gierki

supa -_-

Numer Gadu-Gadu
9986661
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-08-2007, 13:55   

Bo gdy się dziś obudziłem, okazało się, że prądu w mieszkaniu nie ma i nie będzie (co najmniej do wieczora ze względu na remonty sieci elektrycznej) . Cóż, i tak miałem rozmrozić lodówkę, ale bez porannej herbaty mam zwykle skopane samopoczucie. Dodatkowo na wydziale ktoś zakosił mój kubek.

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-08-2007, 17:28   

Bo właśnie zobaczyłam zdjęcia.

OMG !!!!!!!!!

/Idzie się utopić w pobliskiej Kamienicy/

Borek... Rany kota, to jedno na którym wyglądam jak nadęty balon jest...

/Idzie się utopić definitywnie.../

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 28-08-2007, 18:32   

Cóz, wpadłaś w krzywe oko (a raczej obiektyw źle ustawionego aparatu .___.). I nie top się, bo wtedy GoNik i Maieczka utopią mnie, definitywnie, ostatecznie i, co gorsza, nieodwołalnie! A wcześniej pewnie wykonają bardzo nieprzyjemną operację, której nieodłącznym elementem jest łyżeczka i przy której bycie utopionym to czysta rozkosz z pewną dozą perwersji X_X.

/me siedzi na walizkach i czeka kiedy będzie musiał uciekać na puste równiny Gunsmoke...

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-08-2007, 18:37   

Borek, czy ja Ci już mówiłam że uwielbiam Twoje posty z tego tematu ...? XD

Bo kolana nadal mnie bolą. Ciekawa jestem szaleńczo kiedy mi to przejdzie. Zaczyna mnie już powoli irytować.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 28-08-2007, 21:09   

Bo rosną mi ósemki... Taa, zęby mądrości. BOLI!! :(
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 29-08-2007, 19:04   

... bo mi od dawna nie rosną ósemki (tzn rosły i stanęły już dawno temu, w zasadzie nawet ich chyba nie widać), ale i tak nie potrafię wybić matce z głowy "pójdziesz do chirurga i się dowiemy, czy ich nie trzeba operacyjnie usuwać" T___T Bo, do jasnej ciasnej, nie dam się uśpić i nie dam się pociąć! I do tego w tak nieromantyczny sposób. Bo argumenty typu "jak zaczną rosnąć to przecież poczuję i się je usunie" nie działają >.> Bo mam tego pecha, że łatwiej mi się dostać do publicznego stomatologa z racji ciotki pracującej w dużym centrum >.> Bo mam nadzieję, że potraktuje mnie na zasadzie "kiedyśtam, teraz mi się nie chce, następny". Bo już chyba wolałam nosić aparat ~_~

Bo nie było wody przez cały dzień prawie. Bo dobrze, że dowiedziałam się, że jutro też ma nie być, bo znowu bym się 'wybrała' coś załatwiać jak dzisiaj >.> Nawet zęby ledwo miałam w czym umyć, a co dopiero siebie całą ^^; A przecież z brudną głową nawet po mineralną do sklepu nie pójdę... Przede mną wyzwanie, bo woda jest, owszem, ale zimna. Boję się tego prysznica...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 29-08-2007, 19:16   

ka_tka napisał/a:
Bo, do jasnej ciasnej, nie dam się uśpić i nie dam się pociąć!

Tej operacji chirurgicznej nie robi się pod narkozą, jak chyba wszystkich w jamie ustnej - człowiek mógłby zadławić się krwią/śliną.
Inna sprawa, że to chyba najboleśniejsza rzecz, którą można zrobić na zębach. Mimo to nie jest AŻ tak tragicznie - sama operacja jest po prostu nieprzyjemna (człowiek teoretycznie niczego nie czuje przez końskie znieczulenie), gorzej jest później - u mnie opuchlizna utrzymywała się przez mniej więcej tydzień (a miałem robione dwie takie operacje). Tak czy siak, da się przeżyć ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 29-08-2007, 19:34   

dziś moja najkochansza pociecha życia(moja suczka) miała operację i wykryto u niej zaczątki guza raka gdzieś w żoładku. Przez 8 godzin w pracy myślałem czy zobacze pieska. Rzecbiorąc jestem idiota bo nie wziełem komóki. Matka miała do mnie zadzwonić co z nią. Najgorsza bedzie dzisiejsza noc. Znowu sie nie wyśpie. Nie wiem czy przeżyje utratę drugi raz w tym roku psiny tfu.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 29-08-2007, 21:36   

Keii napisał/a:
Tej operacji chirurgicznej nie robi się pod narkozą

Jak to się nie robi??? Zburzyłeś mi światopogląd i przeraziłeś jeszcze bardziej ^^;;;; Cięcia 'na żywca' nie przeżyję tym bardziej, uszami wyobraźni słyszę już te wszystkie komentarze z serii "siostro, ręczniczek, bo krawi" czy "no to tniemy"... No, ale z drugiej strony problem jakby z głowy, bo ja sobie autentycznie nie dam. Chyba, że mnie zwiążą... Ale wtedy wciąż będę mogła krzyczeć >D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Daerian Płeć:Mężczyzna
Wędrowiec Astralny

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 29-08-2007, 21:40   

Keii - ciesz się, widocznie nie musiała Ci dentystka ciąć zęba na pół z powodu układu korzenia...
Katka -gdybyś się zdecydowała usuwać, daj mi znać na priva - znamy bardzo dobrą panią chirurg stomatologiczną (co prawda ośrodek jest dość drogi), naprawdę zna się na rzeczy. A usuwanie ósemek to jedna z najgorszych części stomatologii i u naprawdę warto iść do dobrego lekarza. Nawiasem mówiąc, sprawdź jak z nimi jest - naprawdę warto. Moje zafundowały mi (przez częściowe wyrzynanie się i cofanie) naprawdę dużo problemów (jak tylko ruszały zaczynałem sie przez kilka dni czuć gorzej niż z grypą).

Ostatnio zmieniony przez Daerian dnia 29-08-2007, 21:42, w całości zmieniany 1 raz

Numer Gadu-Gadu
3291361
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-08-2007, 21:41   

offtop:

Chirurgiczne usuwanie jak najbardziej się robi pod narkozą.
Powrót do góry
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 29-08-2007, 21:45   

Ręcznik ani wiadra na krew na szczęście nie są potrzebne, bo dentysta podłącza rurkę i krew na bieżąco odsysa.

Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 29-08-2007, 21:48   

A to ciekawe, bo o mojej operacji (pod tytułem wyciąganie zęba z kości, czyli ze środka dziąsła) słyszałem właśnie, że jest to operacja chirurgiczna i że pod narkozą się tego nie robi.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 189 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi