Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2007, 19:30
|
|
|
Bo boli mnie głowa i gardło a grypa jest ostatnią opcją której teraz potrzebuję |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
R4zeil
The Human Typhoon
|
Wysłany: 01-09-2007, 19:56
|
|
|
Bo wakacje zniknęły w cieniu i szkoła ukazała światło dzienne. |
_________________ Don't turn away,
Don't give in to the pain,
Don't try to hide,
Though they're screaming your name,
Don't close your eyes,
God knows what lies behind them,
Don't turn out the light,
Never sleep, never die... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-09-2007, 10:11
|
|
|
Subeta źle działa i nie pozwala mi robić najbardziej opłacalnych Questów. Zabić! Spalić! Zdeptać! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 02-09-2007, 11:23
|
|
|
Bo kłótnia z bratem, ostra.
Bo mój komp ma ciche dni..
Bo jutro do szkoły! Bu. |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-09-2007, 12:18
|
|
|
Bo jutro o 6:30 pobudka i do szkoły blee
Bo mamy zapowiedziane 4 sprawdziany, jeszcze większe blee (świnstwo zapowiadać że będą sprawdziany w drugiej klasie na koniec pierwszej klasy, nauczyciele nei znają umiaru!) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 02-09-2007, 13:12
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | Bo jutro o 6:30 pobudka i do szkoły blee
Bo mamy zapowiedziane 4 sprawdziany, jeszcze większe blee (świnstwo zapowiadać że będą sprawdziany w drugiej klasie na koniec pierwszej klasy, nauczyciele nei znają umiaru!)
|
:D Shinigami-san współczucia. Ja po tygodniu od rozpoczęcia 3 klasy miałem sprawdzian z całej 1 i 2^^ Też zajefajnie.
Bo znowu będę musiał się aklimatyzować w nowej klasie a tego nie znoszę :P |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-09-2007, 13:17
|
|
|
radgers, sprawdziany z całego gim w trzeciej klasie to standart. Na początku pierwszej liceum non stop mieliśmy testy sprawdzające... Oczywiście wyniki były straszliwie niskie xD
bo nie chcą mi sie scroblować utwory z xmmsa a amarok ciągle mi sie wiesza bu :/ |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-09-2007, 13:45
|
|
|
Bo dotarło do mnie, że hitlerowcy znowu próbują od nas wycyganić Berlinkę. Nie przepadam za Rosjanami, ale jednak zdroworozsądkowego i konsekwentnego podejścia do takich spraw im zazdroszczę.
Póki co mówimy im nie, ale boję się, co by po wyborach sytuacja się nie zmieniła. |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-09-2007, 15:53
|
|
|
Bo pogoda mi zrobiła bardzo brzydki numer. Bo okazało się, że jakieś wdzianko potrzebne mi jest nie za jakiś czas, tylko już, teraz, na wczoraj. Bo zleceniodawczyni też zrobiła mi brzydki numer nie mając mi z czego zapłacić w tej chwili. Bo zakupy to jednak zło wcielone, szczególnie takie z marnymi groszami w kieszeni... Bo w sklepach i tak nic nie ma, bo to nie sezon. Bo nawet na stadionie nic nie ma, bo wszystkie małe rozmiary wyprzedane O__o
Bo dodatkowo dobiła mnie jedna sprzedawczyni. Co prawda miło, że oceniła mnie na rozmiar 36, ale stwierdziła też, że nie warto brać czegoś, z czego jeszcze wyrosnę. Na przykład w biuście. A potem dodała coś o swoich dorosłych dzieciach, które mimo wieku są wybredne jak ja. I nawet nie miałam siły wyprowadzać jej z błędu i wyjaśniać, że wiekiem chyba bliżej mi do jej dzieci niż do 13-latki za jaką mnie wzięła... I że w biuście nie rosnę od jakichś 5 lat ^^;;
Bo w efekcie wydałam ostatnie grosze na jedyną kurteczkę w moim rozmiarze, na jaką mnie było stać, ech... I znowu wizja kredek akwarelowych zdaje się być tak odległą... ~_~ |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 03-09-2007, 06:12
|
|
|
Bo za 5 minut jadę busem do szkoły, a w niej ludzie których kompletnie nie znam - a zeszyty i resztą przyborów czekają na mnie jeszcze w sklepie i co gorsze - baba od praktyk nie dzwoni. - -" |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-09-2007, 06:39
|
|
|
Nie wiem co Wy tak narzekacie na to, że teraz czekają na Was zupełnie nowi ludzie w szkole. Ja chętnie bym się wróciła chociaż pamiętam ten cholerny stres, bo jako jednostka niekomunikatywna mam znacznie większe problemy z przystosowaniem niż normalne jednostki. Poza tym mam niejasne wrażenie, że presja i stres są w tym momencie nieco większe. Ja chcę 2 klasę... I żadnym plusem jest dla mnie fakt, że rok jest nieco krótszy, a potem najdłuższe (teoretycznie) wakacje w życiu...
Bo udzielił mi się nastrój, ale zdaje się, że jestem optymistką bo ciągle uważam że szkoła sie de facto zaczyna jutro... |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-09-2007, 08:30
|
|
|
Bo dziś, jutro i pojutrze od 8 do 14 nie będzie ciepłej wody... >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-09-2007, 09:19
|
|
|
Bo karmią mnie marnie już trzeci tydzień. Niesmacznie, nieestetycznie i niestrawnie. Chyba będę musiał coś ugotować, bo umrę z głodu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-09-2007, 10:55
|
|
|
Bo buty. Bo cholerne buty. Znowu zostałam ukarana za chęć przypominania normalnej jednostki ludzkiej, bardzo boleśnie. Cały czas mam blizny po zakończeniu roku, ale to było mało, obklejony na wszystkie strony przód bez szwanku za to z pięt krew mi ciekła ciurkiem i zostawiałam za sobą malowniczy ślad... Dobrze że buty czarne to tej krwi na nich prawie nie widać. Ale wygląda to jakby mi ktoś poderżnął nogę tuż nad pietą. Widok ciekawy acz mało przyjemny. Chociaż jeszcze pół biedy by było jakby sama krew ale plątająca się gdzieniegdzie skóra wygląda już doprawdy makabrycznie.
Bo nie mieliśmy spotkania z wychowawcą !!! A ja jednak uwielbiam mojego wychowawcę ! Bo nie będzie już PO, a ja PO tez bardzo lubiłam, odebrano nam ukochanego nauczyciela w połowie zeszłego roku i nie poszliśmy na strzelnicę którą mi obiecał... Ja chcę znowu drugą klase !!! |
|
|
Takius-kun
Dołączyła: 10 Sie 2007 Skąd: się biorą dzieci? Status: offline
|
Wysłany: 03-09-2007, 11:03
|
|
|
Bo w mojej nowej klasie są same lamusy. I jest więcej dziewczyn niż chlopaków. |
|
|
|
|
|
|