FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-09-2007, 19:30   

Bo boli mnie głowa i gardło a grypa jest ostatnią opcją której teraz potrzebuję

Into precious memories

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
R4zeil Płeć:Mężczyzna
The Human Typhoon

PostWysłany: 01-09-2007, 19:56   

Bo wakacje zniknęły w cieniu i szkoła ukazała światło dzienne.

Though they're screaming your name,
Don't close your eyes,
God knows what lies behind them,
Don't turn out the light,
Never sleep, never die...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3568946
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 02-09-2007, 10:11   

Subeta źle działa i nie pozwala mi robić najbardziej opłacalnych Questów. Zabić! Spalić! Zdeptać!

Numer Gadu-Gadu
1271088
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 02-09-2007, 11:23   

Bo kłótnia z bratem, ostra.
Bo mój komp ma ciche dni..
Bo jutro do szkoły! Bu.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 02-09-2007, 12:18   

Bo jutro o 6:30 pobudka i do szkoły blee
Bo mamy zapowiedziane 4 sprawdziany, jeszcze większe blee (świnstwo zapowiadać że będą sprawdziany w drugiej klasie na koniec pierwszej klasy, nauczyciele nei znają umiaru!)

Numer Gadu-Gadu
1097863
radgers Płeć:Mężczyzna
Merill J. Fernando

PostWysłany: 02-09-2007, 13:12   

Shinigami-san napisał/a:
Bo jutro o 6:30 pobudka i do szkoły blee
Bo mamy zapowiedziane 4 sprawdziany, jeszcze większe blee (świnstwo zapowiadać że będą sprawdziany w drugiej klasie na koniec pierwszej klasy, nauczyciele nei znają umiaru!)

:D Shinigami-san współczucia. Ja po tygodniu od rozpoczęcia 3 klasy miałem sprawdzian z całej 1 i 2^^ Też zajefajnie.
Bo znowu będę musiał się aklimatyzować w nowej klasie a tego nie znoszę :P

Numer Gadu-Gadu
8123446
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 02-09-2007, 13:17   

radgers, sprawdziany z całego gim w trzeciej klasie to standart. Na początku pierwszej liceum non stop mieliśmy testy sprawdzające... Oczywiście wyniki były straszliwie niskie xD
bo nie chcą mi sie scroblować utwory z xmmsa a amarok ciągle mi sie wiesza bu :/

Numer Gadu-Gadu
1097863
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 02-09-2007, 13:45   

Bo dotarło do mnie, że hitlerowcy znowu próbują od nas wycyganić Berlinkę. Nie przepadam za Rosjanami, ale jednak zdroworozsądkowego i konsekwentnego podejścia do takich spraw im zazdroszczę.
Póki co mówimy im nie, ale boję się, co by po wyborach sytuacja się nie zmieniła.
Powrót do góry
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 02-09-2007, 15:53   

Bo pogoda mi zrobiła bardzo brzydki numer. Bo okazało się, że jakieś wdzianko potrzebne mi jest nie za jakiś czas, tylko już, teraz, na wczoraj. Bo zleceniodawczyni też zrobiła mi brzydki numer nie mając mi z czego zapłacić w tej chwili. Bo zakupy to jednak zło wcielone, szczególnie takie z marnymi groszami w kieszeni... Bo w sklepach i tak nic nie ma, bo to nie sezon. Bo nawet na stadionie nic nie ma, bo wszystkie małe rozmiary wyprzedane O__o

Bo dodatkowo dobiła mnie jedna sprzedawczyni. Co prawda miło, że oceniła mnie na rozmiar 36, ale stwierdziła też, że nie warto brać czegoś, z czego jeszcze wyrosnę. Na przykład w biuście. A potem dodała coś o swoich dorosłych dzieciach, które mimo wieku są wybredne jak ja. I nawet nie miałam siły wyprowadzać jej z błędu i wyjaśniać, że wiekiem chyba bliżej mi do jej dzieci niż do 13-latki za jaką mnie wzięła... I że w biuście nie rosnę od jakichś 5 lat ^^;;

Bo w efekcie wydałam ostatnie grosze na jedyną kurteczkę w moim rozmiarze, na jaką mnie było stać, ech... I znowu wizja kredek akwarelowych zdaje się być tak odległą... ~_~
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Grethort Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 03-09-2007, 06:12   

Bo za 5 minut jadę busem do szkoły, a w niej ludzie których kompletnie nie znam - a zeszyty i resztą przyborów czekają na mnie jeszcze w sklepie i co gorsze - baba od praktyk nie dzwoni. - -"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-09-2007, 06:39   

Nie wiem co Wy tak narzekacie na to, że teraz czekają na Was zupełnie nowi ludzie w szkole. Ja chętnie bym się wróciła chociaż pamiętam ten cholerny stres, bo jako jednostka niekomunikatywna mam znacznie większe problemy z przystosowaniem niż normalne jednostki. Poza tym mam niejasne wrażenie, że presja i stres są w tym momencie nieco większe. Ja chcę 2 klasę... I żadnym plusem jest dla mnie fakt, że rok jest nieco krótszy, a potem najdłuższe (teoretycznie) wakacje w życiu...

Bo udzielił mi się nastrój, ale zdaje się, że jestem optymistką bo ciągle uważam że szkoła sie de facto zaczyna jutro...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 03-09-2007, 08:30   

Bo dziś, jutro i pojutrze od 8 do 14 nie będzie ciepłej wody... >_>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 03-09-2007, 09:19   

Bo karmią mnie marnie już trzeci tydzień. Niesmacznie, nieestetycznie i niestrawnie. Chyba będę musiał coś ugotować, bo umrę z głodu.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-09-2007, 10:55   

Bo buty. Bo cholerne buty. Znowu zostałam ukarana za chęć przypominania normalnej jednostki ludzkiej, bardzo boleśnie. Cały czas mam blizny po zakończeniu roku, ale to było mało, obklejony na wszystkie strony przód bez szwanku za to z pięt krew mi ciekła ciurkiem i zostawiałam za sobą malowniczy ślad... Dobrze że buty czarne to tej krwi na nich prawie nie widać. Ale wygląda to jakby mi ktoś poderżnął nogę tuż nad pietą. Widok ciekawy acz mało przyjemny. Chociaż jeszcze pół biedy by było jakby sama krew ale plątająca się gdzieniegdzie skóra wygląda już doprawdy makabrycznie.

Bo nie mieliśmy spotkania z wychowawcą !!! A ja jednak uwielbiam mojego wychowawcę ! Bo nie będzie już PO, a ja PO tez bardzo lubiłam, odebrano nam ukochanego nauczyciela w połowie zeszłego roku i nie poszliśmy na strzelnicę którą mi obiecał... Ja chcę znowu drugą klase !!!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Takius-kun Płeć:Kobieta

PostWysłany: 03-09-2007, 11:03   

Bo w mojej nowej klasie są same lamusy. I jest więcej dziewczyn niż chlopaków.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 191 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 190, 191, 192 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi