Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
longerowa 
bogini w koronie

|
Wysłany: 29-09-2007, 13:35
|
|
|
Selphie, nie bójta się!:) Jeszcze 7 miesięcy, dużo czasu, dużo pracy. Witam w klubie zdających rozszerzoną historię:P
Bo nie mogę znaleźć dyskografii Queens of The Stone Age :(
Bo strasznie wieje! |
|
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 29-09-2007, 15:16
|
|
|
Bo przez wszystkie te lata nie oduczyłam się zwalania na innych winy za to, że ze mną jest wszystko nie tak >__> Bo jestem żałosna i beznadziejna i wpadłam w pętle samonakręcania się, która trwa już niemal od roku. Bo użalanie się nad własną żałością jest jeszcze bardziej żałosne. Bo wciąż przypominam wszystkim o swojej beznadziejności, żeby tylko przypadkiem ktoś nie pomyślał, że jestem aż na tyle głupia, że nie zdaję sobie z tego sprawy. Bo wszyscy wyraźnie mają tego dość, a ja boję się przestać, bo jeszcze ktoś sobie jednak pomyśli. Pomyśli dokładnie to, co ja myślę o ludziach mojego pokroju. I też poczuje obrzydzenie.
Bo przez ponad pół roku robiłam wszystko co w mojej mocy, żeby przestać być zerem. Owszem, czuję swoją wyższość nad tymi, którzy mają podobne problemy, a nie robią nic. Czuję, że jestem zdecydowanie bliżej normalności niż oni, bo nie tylko próbowałam się zmienić na lepsze, ale zmieniłam się na lepsze. Szkoda tylko, że nic więcej już zrobić nie mogę. Dno zawsze pozostanie dnem, a jednak.
Bo musiałam w ramach odrabiania czegoś tam zwlec się rano do Muzeum Narodowego. Bo wyprawa ta jak każde wyjście do ludzi skończyła się całkowitym zepsuciem humoru. Bo z poczuciem braku sensu egzystencji przelazłam na nogach przez połowę Warszawy. I z głośną muzyką w uszach. Bo - na koniec tak przyziemnie - i nogi i uszy mnie teraz bolą. |
|
|
|
|
 |
besmirch 
Ariok Animaniak

Dołączył: 29 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 29-09-2007, 17:12
|
|
|
matura to najlatwiejsze kolokwium :)
PS.
tylko mi nie mowcie ze ja bo stary jestem z poprzedniej matury mialem lepiej, ja zdawalem 2x pisemny Polski i Matematyke (woj opolskie :> 2004) + ustnie Polski , Angielski, Fizyke.
Jeszcze na angielskim slyszalem ze babka (nauczycielka w komisji 7-dma ktora uczyla nasza klase angielskiego mowila "a tego to tak nienawidze.. jego klasa byla okropna na lekcjach")
Na Fizyke uczylem sie cale 1.5h przed sama matura :>
@ka_tka
W swiecie absurdow nikt nie ma prawa oceniac Twojej czy mojej normalnosci :)
a teraz czemu ten dzien jest parszywy .. bo zapisalem sie na angola bo musialem na pt 18-55 -20.05 :< CUT :P Bo nie znalazlem prowadzacego i dalej nie mam 1 wpisu z ostatniego sema i niemoge isc "oficjalnie" na zapisy uczelniane Bo mi likwiduja autobusy i nie wiem jak ja dojerzdzac bede do wro :P
Zgodnie z zapowiedzią, która była umieszczona kilka postów temu:
http://forum.tanuki.pl/tematy18/1738,3000.htm#131988
Użytkownik dostaje ostrzeżenie, post zostaje zedytowany.
IKa |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-09-2007, 17:22
|
|
|
Bo przycięłam sobie palce w oknie....
I mało tego musiałam przez pięć godzin opiekować się 7-letnim diabłem w ciele małej dziewczynki ..... |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Eskel 
zv
|
Wysłany: 29-09-2007, 19:15
|
|
|
Bo zepsula mi sie myszka
w bardzo zlosliwy sposob: otoz nie dziala srodkowy przycisk (na kółku) i zmiana dpi :\ Tak jakby zepsul sie pilot od telewizora. Niby tv dziala, ale niewygodnie sie z niego korzysta.
Na dodatek nie mam jej czym rozkrecic. Zlosliwosc rzeczy martwych. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-09-2007, 20:10
|
|
|
Bo pocztę polską można sobie o kant zadka potłuc !!!!!!! Chciałam żeby coś doszło przed piątkiem i #@%@^... Cholera ! Dojdzie w poniedziałek, a w poniedziałek będzie już o wiele za późno. Cholera, cholera, cholera... |
|
 |
Arashino Shiro 
władająca czasem...

|
Wysłany: 30-09-2007, 13:09
|
|
|
bo wczoraj zamiast durne dziewcze poczekać na mpk to sobie stwierdziło że pół miasta z buta przejdzie. i przeszłoby gdyby nie fakt że most Mieszka I całkowicie zamknięty. trudno. zeszłam po skarpie i zasuwam jak mały robocik lewą stroną warty do drugiego mostu i co? i to że tuż przy moście przejście zalane. no więc trzeba było się wrócić do mostu Mieszka I, przejść wcześniejszym mostem na prawy brzeg warty i zasuwać tą samą drogę tylko drugim brzegiem. i co? i oczywiście przewiało. choć nogi wytrzymały chodzenie bez szwanku to gardło odmówiło posłuszeństwa. jestem chora, jadę do szkoły bo mam ważne zajęcia, których nie mogę opuścić i dołączę do połowy szkoły która jest chora...gdyby tylko jeszcze ta głowa nie bolała tak bardzo... |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 30-09-2007, 14:41
|
|
|
Bo miałam iść wieczorem do kina na pokaz filmów krótkometrażowych, ale koleżanka, z którą się umawiałam, w ostatniej chwili zrezygnowała. Poszłabym sama, ale jej wiadomość odebrała mi zapał do pracy i w efekcie nie zrobiłam tego, co miałam dzisiaj zrobić, a do wieczora raczej z tym nie zdążę. Wiem, że mam masę innej roboty i w sumie dobrze się stało, że zostaję w domu, ale i tak... bleh. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-09-2007, 16:15
|
|
|
Bo mój szanowny onii-chan pojechał... Teraz znowu będzie pusto. Nienawidzę takich dni, nienawidzę kiedy jest słońce, nienawidzę... Z kim ja teraz będę anime oglądać ?
... |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-09-2007, 17:28
|
|
|
Zjazd był męczący, współlokator pokoju robił pół nocy hałas, boli mnie głowa. Do tego jeszcze we wtorek muszę znowu jechać i może wreszcie uda się wszystko pozałatwiać, oficjalnie zacząć czwarty rok i zapisać się na seminarium. Ogólnie jest mi źle i nawet gryźć nie bardzo mam siłę... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

|
Wysłany: 30-09-2007, 18:18
|
|
|
Bo przeważnie z mojego powodu jest źle -.-'' |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-10-2007, 09:12
|
|
|
bo po prostu wczoraj byl bardzo zly dzien :( nie chce pisac nic wiecej... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-10-2007, 14:19
|
|
|
Dzisiejsza rozmowa kwalifikacyjna nie tyle się nie powiodła, co się nie odbyła, z powodu niestawienia się Zega. Winny naturalnie temu nie jestem. Odpowiedzialność spada na miasto Warszawa, które jest nadspodziewanie wielkie, oraz na firmę, która założyła swoją siedzibę Gdzieś Daleko. Po jeździe 3 trzema przesiadkami, jednym zabłądzeniu na skutek błędnego wskazania drogi przez listonosza - zdrajcę i stracie 3 godzin na marsz przez miejską dżunglę uznałem, że w miejscu, gdzie jest tak ciężko dojechać pracował nie będę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-10-2007, 14:30
|
|
|
bo wiem, ze mam wybita dlon... ale boje sie isc do lekarza... powloke sie tam po szkole :( Nastawianie bedzie pewnie bolalo... a ja sie boje :(
Edit:
nie... reka jest zlamana... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
fm 
Okularnik

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-10-2007, 16:45
|
|
|
Według zapowiedzi od dzisiaj miały kursować tramwaje między metrem Centrum a moim wydziałem, ale chyba trochę im w tym przeszkadzają koparki, doły i kopce ziemi. Cóż, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|