Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-10-2007, 17:37
|
|
|
Bo któregokolwiek kanału radiowego bym nie włączył, wszędzie ekscytują się debatą Kaczki z alkohOlkiem. Podobno więcej narodu ma to oglądać niż mecze. Korci mnie, żeby z wrodzonej przekory nie włączać tv o 20. |
|
|
|
|
 |
Lena100 
Pani Cogito

Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 01-10-2007, 17:52
|
|
|
Bo mam zatkany nos.
Bo niedługo lekcja fizyki.
Bo jestem sama w domu i potwornie mi się nudzi.
Bo nie umiem pisać z poczuciem humoru.
Bo jestem zdezorientowana: mój kot ma być gruby czy nie?
Grisznak, włącz jakiś zagraniczny kanał na kompie, przez sieć. Żywię nadzieję, że tam smród naszej polityki nie dotarł... |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2007, 18:16
|
|
|
Bo czuję się fatalnie, chyba brat mnie zaraził. Ponieważ moje choroby ostatnio źle się dla mnie kończą (a właściwie zaczynają), co chwilę muszę dzwonić lub odbierać telefon od mamy... Tylko czekam jak wróci z pracy i każe mi iść spać, a całą winę za moje samopoczucie zwali na komputer... |
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-10-2007, 20:29
|
|
|
fm napisał/a: | Według zapowiedzi od dzisiaj miały kursować tramwaje między metrem Centrum a moim wydziałem, ale chyba trochę im w tym przeszkadzają koparki, doły i kopce ziemi. Cóż, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.
|
O, też się na to złapałam... "Niespodzianka! A teraz rozkopiemy Plac Zawiszy!". Jazda do pracy dzisiaj była niezapomnianym przeżyciem... |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2007, 20:37
|
|
|
Bo czekam ponad tydzień na przyjście paczki z polskimi mangami i doczekać się nie mogę... Już Empik czasem funkcjonował szybciej !!! Przynajmniej od informacji że zamówienie zostało skompletowane !!!
Zaczynam pałać nader intensywnymi i ciekawymi uczuciami do Poczty Polskiej...
@#%^$& |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-10-2007, 20:53
|
|
|
Serika napisał/a: | fm napisał/a: | Według zapowiedzi od dzisiaj miały kursować tramwaje między metrem Centrum a moim wydziałem, ale chyba trochę im w tym przeszkadzają koparki, doły i kopce ziemi. Cóż, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.
|
O, też się na to złapałam... "Niespodzianka! A teraz rozkopiemy Plac Zawiszy!". Jazda do pracy dzisiaj była niezapomnianym przeżyciem... |
Kolejna ofiara Gronkowca Ryjącego?
Byłem w Wawie ostatnio trzy razy i cały czas tylko kopią, kopią i kopią... |
|
|
|
|
 |
besmirch 
Ariok Animaniak

Dołączył: 29 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 01-10-2007, 21:49
|
|
|
bo wlasnie wrocilem do domu z uczelni zdarzylem zjesc i ide spac bo jutro wstaje cudowny dzien :)
bo dr maja gdzies zwyklych biednych ludzi bez tytulow (czyt studentow) i sie nie pojawiaja na zajeciach .. a potem chodzi taka grupka bidokow i pytaja "przepraszam czy niebylo tu kogos kto chcialby poprowadzic laborke?" :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 01-10-2007, 21:52
|
|
|
Bo jutro prowadzę lekcje... nie znoszę tego ^^
W sumie chciałam też dać to w drugim temacie, bo cieszę, że wreszcie zaczynam i miejmy nadzieję uwinę się z praktykami w ciągu tygodnia. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-10-2007, 08:50
|
|
|
Wrrr, ale poranek. Nie myślałem, że da się tak szybko wstać na wiadomość od matki w stylu "Marcin, ktoś ci ukręcił przedni zderzak". Na szczęście nie zderzak, tylko dokładkę (to takie czarne cuś pod spodem). Lokalnych złodziei trzeba wyraźnie uczyć fachu, bo nie potrafią nawet tak prostej akcji doprowadzić do końca - zamiast odkręcić element, to go po prostu zerwali (nie dziwię się, bo te śrubki jednak mocno trzymają), a do tego nawet zerwać nie potrafili do końca. Po kilku próbach ponownego montażu zdjąłem to draństwo, bez kanału i lepszych narzędzi założyć się nie da.
Oj wrrrrrrr... na szczęście nie wygląda to źle, a i ciut gorsze przeszkody da się teraz pokonać. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 02-10-2007, 13:33
|
|
|
Bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będę miał gdzie nocować.
Pierwszy zjazd na drugim roku zapowiada się cudownie... Aż odechciewa się jechać. |
|
|
|
|
 |
longerowa 
bogini w koronie

|
Wysłany: 02-10-2007, 15:37
|
|
|
Bo 3 kartkówki w ciągu dnia.
Bo piekielna migrena.
Bo pada.
Bo moja anglistka jest za przeproszeniem tępa.
Bo październik się fatalnie zaczyna. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-10-2007, 16:51
|
|
|
Bo moja szkoła jest gópia. Bardzo, bardzo, bardzo. Mam 41 godzin w tygodniu (w tym dwa okienka). Słownie: czterdzieści jeden. W tym trzy zerówki (czyt. wstawanie przed szóstą). Zaznaczmy - w klasie maturalnej. Moja szkoła jest bardzo durna.
Żeby było weselej, zabrakło mi dzisiaj punktu do czwórki z matematyki. Ok, to jestem w stanie przeżyć. Ale mi tego punktu zabrakło, bo przepisując wynik z kalkulatora postawiłam przecinek PRZED ósemką zamiast PO. A wynik jako taki był poprawny ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-10-2007, 17:41
|
|
|
Bo patrząc przez pryzmat ostatniego konfliktu, kiedy to lokalna zołza i hipochondryczka oskarżała bardzo miłą panią dokarmiającą bezpańskie koty o to, że przez nią ma tokspolazmozę (że urojoną, to już dodać zapomniała) trochę ciężko mi uwierzyć, że półtoraroczna kotka spadła z niecałego metra i się zabiła bez niczyjej pomocy. Bo nie dość, że człowiekowi brak słów na coś takiego, to jeszcze trzeba się zwłokami zająć, bo wpadła akurat do mnie. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-10-2007, 19:29
|
|
|
Bo po dwóch dniach zajęć, pierwszych w tym roku akademickim, w połowie organizacyjnych, mam już tyle zadane, że zastanawiam się co za idiota wymyślił, żeby bibliotekę z przyległościami (czyt. czytelnią, w której człowiek spędza połowę życia) zamykać na noc. Bo pomijając wszelkie kłopoty z grafikiem sama nauka wyklucza pracę. I nie ma zmiłuj się. Do poniedziałku podejmę decyzję ostateczną. W każdym razie i tak źle i tak (tu nie będzie wypłaty a tam czasu na naukę). Co za tym idzie zbiednieję nagle i drastycznie. Dalsze konsekwencje to post mangowy. Niestety praca moim priorytetem aktualnie nie jest, ponad nią są jeszcze dwie ważniejsze rzeczy. Odpada więc jako niesamowity zjadacz czasu, którego poświęcenie przyniesie najmniej szkody.
Ale i tak... ;___; (nie będę mogła DVD kupować ;___; ...moje planowane zakupy z Ghibli... ;____;) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|