FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 01-10-2007, 17:37   

Bo któregokolwiek kanału radiowego bym nie włączył, wszędzie ekscytują się debatą Kaczki z alkohOlkiem. Podobno więcej narodu ma to oglądać niż mecze. Korci mnie, żeby z wrodzonej przekory nie włączać tv o 20.
Przejdź na dół
Lena100 Płeć:Kobieta
Pani Cogito

Status: offline

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 01-10-2007, 17:52   

Bo mam zatkany nos.
Bo niedługo lekcja fizyki.
Bo jestem sama w domu i potwornie mi się nudzi.
Bo nie umiem pisać z poczuciem humoru.
Bo jestem zdezorientowana: mój kot ma być gruby czy nie?

Grisznak, włącz jakiś zagraniczny kanał na kompie, przez sieć. Żywię nadzieję, że tam smród naszej polityki nie dotarł...

moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-10-2007, 18:16   

Bo czuję się fatalnie, chyba brat mnie zaraził. Ponieważ moje choroby ostatnio źle się dla mnie kończą (a właściwie zaczynają), co chwilę muszę dzwonić lub odbierać telefon od mamy... Tylko czekam jak wróci z pracy i każe mi iść spać, a całą winę za moje samopoczucie zwali na komputer...

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 01-10-2007, 20:29   

fm napisał/a:
Według zapowiedzi od dzisiaj miały kursować tramwaje między metrem Centrum a moim wydziałem, ale chyba trochę im w tym przeszkadzają koparki, doły i kopce ziemi. Cóż, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.

O, też się na to złapałam... "Niespodzianka! A teraz rozkopiemy Plac Zawiszy!". Jazda do pracy dzisiaj była niezapomnianym przeżyciem...

Numer Gadu-Gadu
1051667
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-10-2007, 20:37   

Bo czekam ponad tydzień na przyjście paczki z polskimi mangami i doczekać się nie mogę... Już Empik czasem funkcjonował szybciej !!! Przynajmniej od informacji że zamówienie zostało skompletowane !!!

Zaczynam pałać nader intensywnymi i ciekawymi uczuciami do Poczty Polskiej...

@#%^$&

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 01-10-2007, 20:53   

Serika napisał/a:
fm napisał/a:
Według zapowiedzi od dzisiaj miały kursować tramwaje między metrem Centrum a moim wydziałem, ale chyba trochę im w tym przeszkadzają koparki, doły i kopce ziemi. Cóż, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.

O, też się na to złapałam... "Niespodzianka! A teraz rozkopiemy Plac Zawiszy!". Jazda do pracy dzisiaj była niezapomnianym przeżyciem...

Kolejna ofiara Gronkowca Ryjącego?
Byłem w Wawie ostatnio trzy razy i cały czas tylko kopią, kopią i kopią...
Powrót do góry
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

PostWysłany: 01-10-2007, 21:49   

bo wlasnie wrocilem do domu z uczelni zdarzylem zjesc i ide spac bo jutro wstaje cudowny dzien :)

bo dr maja gdzies zwyklych biednych ludzi bez tytulow (czyt studentow) i sie nie pojawiaja na zajeciach .. a potem chodzi taka grupka bidokow i pytaja "przepraszam czy niebylo tu kogos kto chcialby poprowadzic laborke?" :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 01-10-2007, 21:52   

Bo jutro prowadzę lekcje... nie znoszę tego ^^
W sumie chciałam też dać to w drugim temacie, bo cieszę, że wreszcie zaczynam i miejmy nadzieję uwinę się z praktykami w ciągu tygodnia.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 02-10-2007, 08:50   

Wrrr, ale poranek. Nie myślałem, że da się tak szybko wstać na wiadomość od matki w stylu "Marcin, ktoś ci ukręcił przedni zderzak". Na szczęście nie zderzak, tylko dokładkę (to takie czarne cuś pod spodem). Lokalnych złodziei trzeba wyraźnie uczyć fachu, bo nie potrafią nawet tak prostej akcji doprowadzić do końca - zamiast odkręcić element, to go po prostu zerwali (nie dziwię się, bo te śrubki jednak mocno trzymają), a do tego nawet zerwać nie potrafili do końca. Po kilku próbach ponownego montażu zdjąłem to draństwo, bez kanału i lepszych narzędzi założyć się nie da.

Oj wrrrrrrr... na szczęście nie wygląda to źle, a i ciut gorsze przeszkody da się teraz pokonać.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 02-10-2007, 13:33   

Bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będę miał gdzie nocować.
Pierwszy zjazd na drugim roku zapowiada się cudownie... Aż odechciewa się jechać.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 02-10-2007, 15:37   

Bo 3 kartkówki w ciągu dnia.
Bo piekielna migrena.
Bo pada.
Bo moja anglistka jest za przeproszeniem tępa.
Bo październik się fatalnie zaczyna.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 02-10-2007, 16:51   

Bo moja szkoła jest gópia. Bardzo, bardzo, bardzo. Mam 41 godzin w tygodniu (w tym dwa okienka). Słownie: czterdzieści jeden. W tym trzy zerówki (czyt. wstawanie przed szóstą). Zaznaczmy - w klasie maturalnej. Moja szkoła jest bardzo durna.

Żeby było weselej, zabrakło mi dzisiaj punktu do czwórki z matematyki. Ok, to jestem w stanie przeżyć. Ale mi tego punktu zabrakło, bo przepisując wynik z kalkulatora postawiłam przecinek PRZED ósemką zamiast PO. A wynik jako taki był poprawny =='

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 02-10-2007, 17:12   

Bo cena nie jest w dolarach...

Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 02-10-2007, 17:41   

Bo patrząc przez pryzmat ostatniego konfliktu, kiedy to lokalna zołza i hipochondryczka oskarżała bardzo miłą panią dokarmiającą bezpańskie koty o to, że przez nią ma tokspolazmozę (że urojoną, to już dodać zapomniała) trochę ciężko mi uwierzyć, że półtoraroczna kotka spadła z niecałego metra i się zabiła bez niczyjej pomocy. Bo nie dość, że człowiekowi brak słów na coś takiego, to jeszcze trzeba się zwłokami zająć, bo wpadła akurat do mnie.

Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 02-10-2007, 19:29   

Bo po dwóch dniach zajęć, pierwszych w tym roku akademickim, w połowie organizacyjnych, mam już tyle zadane, że zastanawiam się co za idiota wymyślił, żeby bibliotekę z przyległościami (czyt. czytelnią, w której człowiek spędza połowę życia) zamykać na noc. Bo pomijając wszelkie kłopoty z grafikiem sama nauka wyklucza pracę. I nie ma zmiłuj się. Do poniedziałku podejmę decyzję ostateczną. W każdym razie i tak źle i tak (tu nie będzie wypłaty a tam czasu na naukę). Co za tym idzie zbiednieję nagle i drastycznie. Dalsze konsekwencje to post mangowy. Niestety praca moim priorytetem aktualnie nie jest, ponad nią są jeszcze dwie ważniejsze rzeczy. Odpada więc jako niesamowity zjadacz czasu, którego poświęcenie przyniesie najmniej szkody.

Ale i tak... ;___; (nie będę mogła DVD kupować ;___; ...moje planowane zakupy z Ghibli... ;____;)

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 205 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 204, 205, 206 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi