Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 24-11-2007, 15:46
|
|
|
Siedzę przy komputerze i słyszę kroki za oknem. Wyglądam, a tam przechodzi ludzkie pojęcie... Jakiś debil postawił na moim samochodzie stary telewizor! WTF?!
Poszedłem, zdjąłem. Zaprawdę powiadam wam, moje mniemanie o tym osiedlu upadło znacznie niżej. Bo to raczej nie żaden lump, ale tzw. "szanowny obywatel" wyniósł starego grata na śmietnik i żeby się nie zmarnował, to postawił na widoku - a nuż ktoś weźmie? Ja mu, kuźwa, wezmę... Wepchnę mu ten złom gdzie nie należy, jak go dostanę w swoje ręce... Ghyr zabdanny... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-11-2007, 15:52
|
|
|
Przepraszam, ale muszę...
KWIIIK! BOReK, to śliczne było... |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-11-2007, 17:47
|
|
|
BOReK, może on się anime naoglądał i podpatrzył jak Japończycy po kryjomu stare rzeczy wynoszą :P Swoją drogą rozumiem żeby gdzieś przy śmietniku postawił, ale na samochodzie...
Bo muszę iść, a mi się nie chce
Bo będę skazana na obecność faceta mojej przyjaciółki i mi się jeszcze bardziej nie chce |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 24-11-2007, 21:47
|
|
|
Bo podczas czyszczenia szkieł oprawkę okularów trafił szlag. Yay, ~180 zł w plecy + nie za bardzo kiedy przed końcem tygodnia czas, żeby coś z tym zrobić... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-11-2007, 22:36
|
|
|
Borek, sory jesli cie uraze, ale ty naprawde kochasz te nswoj samochod. Wiem wymarzony i wyczekany. Ale za kazdym razem jak tu wchodze, to piszesz wlasnie o nim, lub cos co bylo z nim zwiazane;D
Wkurzam sie, bo mama nie chce mnie puscic na j-party i zadne argumenty jej nie przekonuja. Nie chce tego przegapic. |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-11-2007, 22:53
|
|
|
Iza napisał/a: | Wkurzam sie, bo mama nie chce mnie puscic na j-party i zadne argumenty jej nie przekonuja. Nie chce tego przegapic. |
Buuuuuu. Naprawde szkoda byłoby.
Drugi dzień meczę się moim projektem badań marketingowego. Nie wiem czy dobrze zrobiłęm tym razem. Wczorajszy projekt dałem do kosza. Kolejną niewiadomą jest czy mam zrobić ankiety już na poniedziałek. W dodatku musze nauczyć się na bardzo ważne koło tego samego dnia. Z tego powodu bede musiał bardzo rano wstać. Prawdopodobnie nie na długo zastanę na J-Party. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-11-2007, 00:47
|
|
|
Bo chyba mnie przeziębienie. W momencie zaćmienia rozbiłem swój ulubiony talerz (nie to żebym dużo ich posiadał). Później przy okazji robienia kolacji dużo czasu spędziłem szukając noża, który przy okazji rozbijania talerza wywędrował pod kanapę. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-11-2007, 15:44
|
|
|
Do mnie nie nalezy dzisiaj podchodzic, rozmawiać ze mną, a niech ktoś napisze na gg... od razu ban. Jestem strasznie zła. Bo czego sie dowiedziałam? Haha sprawdzian z fizy jest jutro. i poprawa z gegry, i 26 listopada czyli mój nr z dziennkika a facet na repke zawsze beirze taki nr jaki ejs t dzień. I jeszcze kumpel nie odpisuje, nie dopowiada na telefon a nie wiem czy sie zgłasza na repke czy nie.No i pyta z biologi... och jak miło. I nikt nie daje mi sie uczyć! Jestem na niewidocznym a i tak do mnei piszą... Zablokowałam juz 4 ludzi bo mi śmieli rpzeszkodzic. JEstem tak zła że to sie w pale nie mieści. I ejszcze żebym mogła sie uczyć ale nie... telewizor gra, brat sobie w jakąś strzelanke młuci, 0 ciszy i spokoju. W odwecie postanowiłam puscić swój "japonski szajs". Swiat ejst do bani == |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 25-11-2007, 16:29
|
|
|
Cytat: | I nikt nie daje mi sie uczyć! Jestem na niewidocznym a i tak do mnei piszą... Zablokowałam juz 4 ludzi bo mi śmieli rpzeszkodzic. |
A komputer masz włączony, bo...? Poza tym wyłączenie GG to dwa kliknięcia, na pewno mniej pracochłonne niż ciągłe banowanie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 25-11-2007, 16:29
|
|
|
bo dzisiaj od rana nie mialem co robic a teraz
kiedy wreszcie przed kompa siadłem mogę zacząc odrabiać lekcje
ale radocha co nie? :P
do tego doszli jeszcze bracia cioteczni którzy siedzą tuz obok
i żmędzą non stop nie dając mi nic zrobić |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 25-11-2007, 19:05
|
|
|
Bo moja ukochana IRA gra dziś w Parlamencie a ja jestem chora mam jakieś 37 z groszami zresztą kumpela z którą miałam pójść też jest chora ma jakieś zapalenie. Ech nie miałyśmy kiedy się rozłożyć |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 25-11-2007, 20:03
|
|
|
Cytat: | A komputer masz włączony, bo...? Poza tym wyłączenie GG to dwa kliknięcia, na pewno mniej pracochłonne niż ciągłe banowanie.
|
Komputer właczony bo nie posiadam wierzy ani niczego innego co mogłoby zagłuszyc to co ejst za drzwiami. Słuchawek od mp3 również nie posiadam
Komunikator właczony bo miało przyjsc moje zadanie z polaka oraz kserówki z geografi które do tej pory nie przyszły. |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-11-2007, 14:23
|
|
|
Bo mBank pomylił coś przy płaceniu za FFXI i przez to miałem na koncie debet - co prawda po zgłoszeniu wszystko wróciło do normy w ciągu dwudziestu minut, ale na rozmowę z serwisem poszło 10 zł z karty.
Bo nowe oprawki prawdopodobnie będę miał dopiero w przyszłym tygodniu, a wycieczka po optykach zaowocowała ciekawym odkryciem - otóż dowiedziałem się, że mam na prawym oku astygmatyzm. Czyli z tanich miesięcznych soczewek kontaktowych nici, jak też z kupienia jakichś na szybko na czas nie posiadania oprawek. Sigh. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-11-2007, 16:04
|
|
|
Keii napisał/a: | wycieczka po optykach zaowocowała ciekawym odkryciem - otóż dowiedziałem się, że mam na prawym oku astygmatyzm. Czyli z tanich miesięcznych soczewek kontaktowych nici |
Yay! Przybij! Z tym, że ja mam to na lewym oku.
Tak, to jest jeden z głównych powodów dlaczego GoNiki nie noszą soczewek. (ten, w którym boją się, że wydłubią sobie oczko litościwie pomińmy.) |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-11-2007, 17:48
|
|
|
Żeby tylko astygmatyzm...
Bo, powiadam wam, mój ortodonta zginie, niech mi tylko zdejmie te cholerne druty z paszczy. Wkurza mnie. Bardzo. Odpowiadam przy okazji na pytanie Ka_tki - nie zmienię dziada, bo już końcówka całego babrania się. Jakbym teraz szukała innego ortodonty, to mogłabym nie wyrobić ze zdjęciem przed studniówką - a teraz MAM taką szansę, całkiem sporą.
Bo śnieg. Dużo śniegu. Białe, mokre, zimne cholerstwo. I komunikacja miejska. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|