FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 26-11-2007, 18:03   

Bo poświęciłem dziś trochę czasu na myszkowanie po jenociej czytelni. Miałem chyba zły dzień, bo w przeważającej większości trafiałem na kichy.
Przejdź na dół
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

Status: offline
PostWysłany: 26-11-2007, 20:59   

Bo nie potrafię ostatnio się na niczym skoncentrować.. To boli, zwłaszcza wśród takiej ilości nauki..

Dopisek:
Bo drugi dzień nie pójdę do szkoły (w zasadzie bez powodu, bo mogę iść, ale na zbiór nowych bucików). Tak, piszę to w dobrym temacie. Załamuje mnie zwiększenie się zaległości, ale wysiadam psychicznie i fizycznie. Odpuszczam, przedłużam sobie weekend. Porażka:P
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 27-11-2007, 11:29   

Wielu z was zapewne doświadczyło sąsiedztwa ludzi, którzy koniecznie muszą swej ukochanej muzyki słuchać głośno i bez słuchawek - metal, hip-hop, disco-polo i różne inne. Otóż więc mam takiego sąsiada (poniżej), który kiedyś katował swój sprzęt muzyczny, ale mu dawno przeszło. Okazuje się jednak, że albo zmienił gusta muzyczne, albo cała ta rodzina jest głucha (na pewno nie jest do końca normalna, tego mi nikt nie wmówi). Obecnie na dole lecą głośno takie kawałki, jak "Pieski małe dwa" w wykonaniu typowo dziecięcym. Już czwarty dzień tak to słychać, czasami aż podłoga chodzi _^_...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-11-2007, 14:03   

BOReK napisał/a:
Obecnie na dole lecą głośno takie kawałki, jak "Pieski małe dwa" w wykonaniu typowo dziecięcym

___^___ Najszczersze kondolencje
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 27-11-2007, 14:16   

Borek to puść z zemsty Sailor Fuku z Lucky Star xD

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-11-2007, 15:16   

Bo nie można się dogadać z ojcem w kwestii komputera.
Bo znalazł sobie jakąś stronę ("nasza klasa", czy coś w tym guście), na którą koniecznie musi zaglądać.
I wchodzi, nawet nie patrząc, czy komp nie jest zajęty, nic nie mówiąc >_< (w dodatku nie zna firefoxowej opcji [ctrl]+[t], wobec czego po jego wejściu znika np. forum Tanuki. Dobrze, że jeszcze nie wpadł na pomysł wypowiadać się w moim imieniu =_= ' )
A jak ja wchodzę w czasie, gdy on jest zalogowany, to oczywiście mu się nie podoba... >.<'
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-11-2007, 16:16   

Cytat:
"nasza klasa", czy coś w tym guście

U mnie się tą stronką ostatnio cała familia ekscytuje.
Powrót do góry
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 27-11-2007, 16:24   

Grisznak napisał/a:
Cytat:
"nasza klasa", czy coś w tym guście

U mnie się tą stronką ostatnio cała familia ekscytuje.

Zaraza jakaś, mój tata też ostatnio o niej wspominał, podobno to jeden z ulubionych tematów rozmów u niego w pracy.

Bo jest mi zimno i paskudnie boli mnie głowa, poza tym nic mi się nie chce (członkostwo w SAN do czegoś zobowiązuje).

Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 27-11-2007, 16:53   

BOReK a dzieci oni mają ? Może puszczają jak nie ma rodziców... Sąsiad mojej przyjaciółki w kółko puszcza Michaela Jacksona i Backstreet Boys, kiedyś puścił w niedzielę o 9. Puść im coś mocnego, swego czasu kumpel utemperował delikwenta ukraińskim black metalem :P

Bo muszę brać antybiotyk, a tabletek wszelakich nie znoszę

Moshi co to SAN ?

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 27-11-2007, 18:37   

SAN - Stowarzyszenie Anonimowych Nierobów (tak, irc jest zuy).

Bo ręce trzęsą mi się jak staremu alkoholikowi i przez to nie mogę nic porządnie narysować.
Bo jakiś baran puścił głośno młockarnię i zagłusza mi Mozarta... Zaraz mnie coś trafi.

Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 27-11-2007, 20:02   

Bo dziś był paskudny dzień. Bardzo paskudny. I nie mówię tu o pogodzie. Chociaż nie, o niej też. Nie lubię wtorków. Bardziej niż poniedziałków.
I teraz wiem, że nie mogę pisać przemówień. Wygłaszać - owszem (pomińmy stres...), pisać plan - owszem. Ale nigdy, przenigdy nie próbować niczego układać w - mające w miarę sensowną konstrukcję - zdania. A najlepiej tylko napisać plan i więcej nie ruszać. ==
Nah... Do tego boli mnie głowa.

<Zerka na parę postów wyżej i cieszy się, że mieszka w domku jednorodzinnym.>

G.F.

Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 27-11-2007, 22:04   

moshi_moshi napisał/a:
SAN - Stowarzyszenie Anonimowych Nierobów (tak, irc jest zuy).

uhuuu z tego wynika że ejdnak mój nick nie ejst taki zuy...

Bo matce sie zachciało odkuwać podłoge i wanne i co Shini robiła? zamiast sie uczyć, wzięła młotek i to coś dużego czym sobei krzywde zorbiła i odkuwała kafelki i wanne. I co? i co? i zapomniałą sie wykąpać... i umyć włosów. A wanna jest już na środku łązienki ==

Numer Gadu-Gadu
1097863
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-11-2007, 19:04   

Bo próbuję walczyć i na razie zdecydowanie przegrywam z livejournalem, to jest zbyt skomplikowane !!!

Bo uczucia które powinny byc pozytywne wpływają na mnie destrukcyjnie. Rece mi się trzęsą, oczy bolą i nie jestem w stanie zrobić nic kontruktywnego. Nie chcę ich zadusić ale długo to ja tak nie pociągnę. Niech to szlag i wszyscy diabli.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 30-11-2007, 09:23   

Może i niekoniecznie to pasuje do tego tematu, bo wynikiem było wyłącznie mało znaczące, acz duże spóźnienie, ale zdarzenie wydaje mi się warte odnotowania... Mianowicie wrocławska komunikacja miejska zaliczyła dziś rozległego pada, przez co miałem dojazd z przygodami.

Zaczęło się niewinnie: po kilkunastominutowej wędrówce na przystanek, którą musiałem odbyć z powodu bezsensownego remontu na skrzyżowaniu Powstańców Śląskich z Hallera, nie zdążyłem na tramwaj. Zaczekałem więc na kolejny, lecz ten po kilku minutach skończył jazdę, efektownie rozbijając karoserię samochodu jakiegoś dresa, który chyba nie zrozumiał, że jego wspaniała fura nie ma w starciu z tramwajem żadnych szans, a co dopiero, że nie miał pierwszeństwa. Tym samym torowisko zostało skutecznie zakorkowane, więc jedyną możliwością było iść z buta na Kazimierza Wielkiego. Tam z kolei, na zupełnie odrębnym torowisku, w ciągu kilkunastu minut nie pojawił się żaden tramwaj - czyżby też jakiś wypadek? Zanim coś się pojawiło, zdążyli odkorkować torowisko na Powstańców Śląskich. Wsiadłem w tramwaj z myślą, że to już koniec - ależ skąd! Tory przy Dworcu Głównym również były zakorkowane - dostrzec można było nawet błyski świateł jakiegoś uprzywilejowanego pojazdu - i tramwaj pojechał objazdem.

Wygląda na to, że w bardzo bliskim czasie nastąpiły trzy różne wypadki. Co jest? Przecież warunki na drogach wcale nie są takie straszne, a śnieg leży już od kilku dni...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 30-11-2007, 10:19   

To ja się podpiszę pod Tilkiem - łódzka komunikacja miejska też ma odchyły. Znacznie mniejsze wprawdzie, ale i tak - wyszłam z domu na autobus 8.28, a odjechałam 8.51...

Nadal ubolewam nad poziomem informatyki w mojej durnej szkole. Tak durnego czegoś jeszcze nie widziałam. "O, trzem osobom nie zapisało się ćwiczenie, jaka szkoda". Żeby nie było - jestem pewna, że zapisywałam. Jestem absolutnie pewna. Nie lubię szkolnej informatyki. Bardzo.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Strona 227 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi