FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 30-11-2007, 13:56   

Niewiasto narzekasz, opowiadałem przecież, że u mnie nauka polegała na chatowaniu i czytaniu fanfików, a aktywność psora ograniczała się chyba tylko do ściągania filmów i zatykania łącza.

Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 30-11-2007, 15:02   

Bo właśnie dostałem od CD-Japan informację, że premierę .hack//G.U Trilogy przesunięto z 25.01.2008 na 25.03.2008 >_>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 30-11-2007, 17:21   

bo mam przeklęte zagrożenie z Wos'u
musieli go kumple wkurzyć, żeby nam z omawianej lekcji zrobił kartkówkę
oczywiście znana ocena, a dlatego że to moja jedyna to musi być zagrożenie wystawione
(to dziś właśnie wystawiał zagrożenia wraz z wynikami kartkówki).

wiem ze mogę mówić trochę jak pokręcony ale już mi po prostu puszczają nerwy
(od wczoraj mam zły humor który pogarsza sie z każda godzina)

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 30-11-2007, 17:29   

Bo nie nadaję się do niczego dzisiaj. Stan psychiczny działa na mnie destrukyjnie i monopolizuje całą moją uwagę na jednej konkrentej rzeczy. Nie wiem co z sobą zrobić, chyba będę się bawić grafikami ale dużymi, tak żebym mogła nie myśleć. Ewentualnie zrobię coś co obiecałam dziewczynom, jakieś avki. Jest gorzej niż wczoraj mimo że połowę tego co zaplanowałam wykonałam i jestem pod wrażeniem własnej odwagi. Jestem strasznym tchórzem ale odważyłam się, jestem z siebie dumna ale zasadniczo właśnie przez to czuję się potwornie... Pierwszy raz w życiu, ja, która wylała ilość łez które można na palcach jednej ręki policzyć (z niemowlęctwem włącznie) ma ochotę siąść i porządnie się odwodnić z tym że już nie potrafię.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-12-2007, 15:18   

Bo wczoraj straciłam własnej głupoty tak z 5 godzin, żeby to szlag trafił. Ciągle mnie gryzie te 5 godzin, w rezultacie nie zdążyłam zrobić nic co zaplanowałam, czuję się koszmarnie, jestem niewyspana, wściekła, przybita i ogólnie jest nieciekawie. Zrelaksować się i odstresować też nie zdążyłam i teraz jestem bardziej zestresowana i zdenerwowana.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 01-12-2007, 17:30   

Bo miałam sie uczyć... Na poprawe z matmy, spr z historii, sprawdzian z angola i z faka. A nie ruyzłam nic. Próbuje się kupić na histori ale mi nie wychodzi bo od razu myśle o niebioekich migdałach i o jak najszybszym zdaniu matury i pujsciu na studia. I o tym jak zabić przyszłą bratową... Grrr wkuryzła mnie ta kobieta dzisiaj. W moim własnym domu smie mi mówić jak ja mam sie odzywać do moejgo brata. Niech sie na nią natknę jeszcze dzisiaj to sie kobieta nie pozbiera... a przynajmniej nie rpzyjedzie już tutaj. Uoooo ale bym była szczęśliwa

Numer Gadu-Gadu
1097863
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-12-2007, 17:42   

Ja wiem, że nie o to chodzi w tym temacie, ale nie myśl, że na studiach będzie dużo przyjemniej niż w liceum, jeśli chodzi o naukę. Zakładając, że kierunek nie będzie zaliczał się do takich, na których praktycznie nic się nie robi, to lepiej przygotować się, że będzie dużo gorzej :)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-12-2007, 18:08   

Od wczoraj miałam ochotę na jabłka (wczoraj kupiłam dwa do surówki, pyszne były), dzisiaj poszłam do sklepu i kupiłam jakieś inne - winne zamiast słodkich, dlaczego nie zapamiętałam gatunku, kurde no...
Żeby było weselej od rana ledwo trzymam się na nogach, za każdym razem kiedy wstaję coś zrobić, mam wrażenie że zaraz się przewrócę, beznadziejny dzień.

Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 01-12-2007, 19:07   

Keii napisał/a:
nie myśl, że na studiach będzie dużo przyjemniej niż w liceum, jeśli chodzi o naukę

no wiesz mowiąc tutaj o nauce to
1. nie chce mi sie bo jestem leniem
2. z tego co lubię to nie muszę sie uczyć

ale gdyby to miały być przedmioty które lubię i bym musiał sie douczyć
to zawsze z wielka chęcią sie za to zabieram(no czasem sie zdarzy już teraz)

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11500019
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-12-2007, 19:17   

Nie spotkałem się z kierunkiem, na którym są same rzeczy, które się lubi, zwykle do tego dochodzą o wiele mniej przyjemne, nastawione na odsiew ;)

Żeby nie było offtopicznie - bo we wtorek znaki + kolos z łaciny, w środę kolos z japońskiego z dużej ilości materiału, a lektury zalegają i nie ma ich zbytnio kiedy ruszyć >_>

Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 01-12-2007, 19:46   

Keii napisał/a:
Nie spotkałem się z kierunkiem, na którym są same rzeczy, które się lubi, zwykle do tego dochodzą o wiele mniej przyjemne, nastawione na odsiew ;)

no ale co mi mogą dorzucić na studiach informatycznych(bo na takie się wybieram)?
mówiąc szczerze lubię wszystkie przedmioty ścisłe, jak już to nie za bardzo do humanistycznych, ale przecież mi nie dadzą żadnych takich języków jak np. tobie.
Zresztą, anglika też lubię, jak już to jedynymi przedmiotami, które mi sprawią problem mogą być język polski, historia bądź wos.

i też żeby nie był całkiem offtop:
bo mam kupę roboty a nie chce mi się nic zrobić
bo mój brat doprowadza mnie do granic możliwości psychicznych
bo będę miał zawalony ten tydzień nauką

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11500019
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 01-12-2007, 20:15   

Kusoku napisał/a:
no ale co mi mogą dorzucić na studiach informatycznych(bo na takie się wybieram)?
mówiąc szczerze lubię wszystkie przedmioty ścisłe, jak już to nie za bardzo do humanistycznych, ale przecież mi nie dadzą żadnych takich języków jak np. tobie.

Oj! Dostaniesz po prostu naprawdę dużo naprawdę trudnej matematyki, której nikt nie będzie ci wyjaśniał. Tyle wystarczy.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 01-12-2007, 20:24   

heh matma mój były ulubiony przedmiot (mnie nikt nie musi tego wyjaśniać, wystarczy że chwycę zasadę rozwiązywania zadania).
ale dobra nie będę sie sprzeczał bo za duży offtop sie zrobi
pożyjemy zobaczymy

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11500019
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 01-12-2007, 22:19   

Keii napisał/a:
Ja wiem, że nie o to chodzi w tym temacie, ale nie myśl, że na studiach będzie dużo przyjemniej niż w liceum, jeśli chodzi o naukę. Zakładając, że kierunek nie będzie zaliczał się do takich, na których praktycznie nic się nie robi, to lepiej przygotować się, że będzie dużo gorzej :)

Keii ja sobie zdaje sprawe, ale na fizyce technicznej nie dowalą mi historii, geografii albo języka polskiego. Bedzie jeden przedmiot humanistyczny, wiem ale to już nie bedzie to co liceum. Zdaje sobie sprawę z większej ilości materiału,a co za tym idzie większą harówką. Wiem ze będę się uczyć dużo niepotrzebnych rzeczy ale mimo wxyztsko to jest lepsze niż uczenie sie że w 1493 r sejm walny był podzielony na izbę poselską i senat po raz peirwszy. Czy coś w tym stylu.

Bo Kusoku nie chce brody pokazać. Skąpiradło

Numer Gadu-Gadu
1097863
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 02-12-2007, 16:40   

Bo moja lampa mnie straszy ^^'''
A mianowicie - pod sufitem mam lampę dwu żarówkową. Po włączeniu palą się obie, ale po paru minutach... Jedna z nich zaczyna trzeszczeć i gaśnie. By znowu się zapalić po dwóch godzinach ^^'''
A ruszać się tego boję.

Czyżby Poltergeist? ^^;
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 228 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi