Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-12-2007, 12:34
|
|
|
Teukros napisał/a: | Miya - jeżeli facet stanie się uciążliwy, możesz go policją potraktować. Takie działanie jest wykroczeniem - zgodnie z art. 107 Kodeksu wykroczeń, kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. |
a ty wierzysz, ze ktokolwiek sie zainteresuje taka sprawa, bo sie zaloze, ze sa setki takich spraw... a to moze byc np: kolezanka, ktora sie wyglupia...
Miya-chan napisał/a: | Bo już drugi dzień jakiś niezidentyfikowany osobnik nawiedza mnie głuchymi telefonami, a przed chwilą przysłał sesemesa "cześć, kim jesteś, przedstaw się" __^__
|
powiem ci, ze najlatwiej zwalczyc takie cos robiac to samo, wysylaj smsy i dzwon po 00:00, da ci spokoj na 100% |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Wilk Stepowy
Naraku no Hana
Dołączył: 29 Lis 2007 Skąd: z wysokości lamperii - tam jest mniej przeszkód Status: offline
|
Wysłany: 04-12-2007, 13:19
|
|
|
Nie do końca, bo najważniejsze - żadnej informacji zwrotnej, żadnego zainteresowania. Chyba lepiej tym się nie przejmować, nacinać go na połączenia (jak dzwoni to odbierasz i odkładasz telefon), ignorować we wszystkich innych aspektach. |
_________________ Drobna półprawda jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Chociaż dużo drobnych półprawd naraz to już całkiem niezła ściema ;) |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-12-2007, 13:51
|
|
|
Cytat: | Bo już drugi dzień jakiś niezidentyfikowany osobnik nawiedza mnie głuchymi telefonami, a przed chwilą przysłał sesemesa "cześć, kim jesteś, przedstaw się" __^__
|
Możesz też zadzwonić do biura obsługi, twierdząc, że osoba ta ci się naprzykrza i chcesz zablokować jej możliwość połączeń. Zagroź zgłoszeniem sprawy na policje... Jeśli konsultant zaproponuje ci wyłączenie SMS-ów marketingowych nie korzystaj z tej opcji, to wyraźnie nie jest SMS marketingowy.
Są szanse, że to pomoże. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-12-2007, 16:15
|
|
|
Bo źle mi pozła poprawa z historii. Coś nabargroliłam ale pffff kicha
No i znowu zapomniałam ze niebezpiecznie ejst beigać po błocie... poślizgnęłam się i puuuuu... płazcz caaaaały brudny
życie czasem ejst sux == |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-12-2007, 18:23
|
|
|
Bo zmiana konta jednak nie będzie taka bezproblemowa, jak miałam nadzieję. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-12-2007, 20:07
|
|
|
Spsowała mi sie płyta i część zawartości wzięli diabli==... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU!!!!! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-12-2007, 12:39
|
|
|
Są takie dni, kiedy człowiek żałuje, że się w ogóle urodził.... |
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-12-2007, 17:43
|
|
|
Bo jutro 3 mamty, dobra właściwie 4 w tym na peirwszej sprawdzian właściwy a na 4 sprawdzian poprawkowy... z równań kwadratowych... nie ma co, jak ona nam coś odwali to tylko isć po łopate i kopać sobie grób. Mimo że coś poprawiea prawei 25 osób to nieeee, musi być sprawdzian bo baba bedzie chora jak nam raz w tygodniu nie odwlai sprawdzianu godzinnego |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-12-2007, 18:06
|
|
|
Mnie normalnie trafi...
Na kursie zrobiliśmy przypomnienie "Makbeta". Po łebkach i błyskawicznie. Ja lubię "Makbeta", ja bym pogadała chętnie. Dzisiejsza próbna matura, temat dla podstaw - charakterystyka Makbeta na podstawie fragmentów, wyjaśnij tragizm postaci i porównaj z tragizmem według antyku.
...A JA PISAŁAM ROZSZERZENIE!
Murphy, I curse you! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-12-2007, 19:41
|
|
|
Pierwszy raz mam całkiem poważny powód, by ponarzekać na rodzime miasto. Nie wiem, co dokładnie aż tak ważnego remontują obecnie (poza tymi miejscami, które mijam co jakiś czas), ale ruch jest utrudniony bardzo znacznie. Ogólnie dostanie się do centrum czy na południe z mojego osiedla sprawia spore trudności nawet poza godzinami szczytu...
Do tego dochodzi drogowe cwaniactwo, którego nie cierpię jak cholera. Chodzi mi o stwarzanie niebezpieczeństwa i korzystanie z drogi niezgodnie z regułami zabawy (no bo wykorzystać wolny akurat właściwy pas każdemu wolno). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-12-2007, 17:31
|
|
|
Błogosławione niech będą zmiany rozkładu, dzięki którym wyjadę jutro z domu o 14, a do mieszkania dotrę około 19... Uwzględniając w tym godzinę sterczenia bez sensu na dworcu oraz pół godziny jazdy ze Wschodniego. I nie, sensowniejszego połączenia NIE MA. Chyba, że rodzice się zlitują i zechcą odwiedzić rodzinę w Białymstoku...
A ostatnim razem wsiadając do pociągu również o 14, byłam na miejscu PRZED 17. Niech ich dżuma, cholera i lupus. CHCĘ Z POWROTEM MÓJ POCIĄG!
*oddala się warcząc* |
Ostatnio zmieniony przez GoNik dnia 08-12-2007, 21:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Melisa
Dołączyła: 07 Gru 2007 Skąd: wiatr wie, w którą stronę wiać? Status: offline
|
Wysłany: 08-12-2007, 18:52
|
|
|
GoNik napisał/a: | dżuma, cholera i lupus |
xD
Ja to samo mogę powidzieć o oponach (letnich) autobusów nr. 800.
Spadł pierwszy śnieg... napadało jak cholera, ślisko na drodze, samochody jadą z v= 30km/h. No i jak możecie się domyślić autobus się spóźnił... jakieś 30 min. A potem kolejne 10 min. wjeżdżał na górkę... 2 merty w góre, 2 metry w dół, 2 metry w góre, 2 metry w dół... itd. ;). Moja cudna frekfencja została zhańbiona o jedną godzinę nieobecności ;]. |
_________________ "Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem..." |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 09-12-2007, 07:44
|
|
|
Melisa napisał/a: | 2 merty w góre, 2 metry w dół, 2 metry w góre, 2 metry w dół... itd. ;). |
Fajna kołyska XD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-12-2007, 15:59
|
|
|
Bo musiałem oddać kota. Smutne to było. |
|
|
|
|
|
Melisa
Dołączyła: 07 Gru 2007 Skąd: wiatr wie, w którą stronę wiać? Status: offline
|
Wysłany: 09-12-2007, 17:24
|
|
|
korsarz, bardzo fajna xD. Jak kierowca wkońcu wjechał to ludzie zaczęli mu brawa bić xD. |
_________________ "Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem..." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|