FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 16-12-2007, 22:38   

Bo jest źle...
Bo jestem okropnie zmęczona...
Stanowczo za dużo nauki...
Jestem, zła...łatwo mnie zdenerwować...
Próbowałam cokolwiek narysować, lecz gdzieś zgubiłam vene....(jest niby śliczny Drow i słodka kicia w ludzkiej postaci....ale nie to chciałam "stworzyć").
Dzisiejszy dzień jest do kitu...

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 17-12-2007, 08:40   

Bo juz od 2 tygodni nie mam neta.
Bo nie mam co ogladac na kompie.
Bo na szkolch kompach blokuje mi co 2 strone.
Bo nie moge niczego sciagnac na szkolne kompy.
Bo mialam isc do domu po 3 lekcji, a ide po 6.
Bo jak wroce do domu to bede sie nudzic.
Bo nie ma drugiej seri Inuyashy i marne szanse, ze w ogole bedzie.

Numer Gadu-Gadu
636349
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 17-12-2007, 21:25   

Bo studniówka, na którą podobno idę, ogólnie. Bo studniówka w Marriottcie to zdecydowanie nie jest na moją kieszeń. Bo gdyby to była studniówka gdziekolwiek indziej i taniej (350 zł od osoby, chore O___o), to wyłożyłabym jakoś z własnych funduszy, przez 2 tyg głodując na przykład. Ale tyle nie wyłożę i przede mną bojowe zadanie przypomnienia się wychowawczyni, która owszem, zaliczkę za mnie załatwiła z komitetu, ale wyraźnie o mnie zapomniała i przypomni sobie na ostanią chwilę i jeszcze będą wyrzuty, że się nie upominam. Bo nienawidzę takich sytuacji i dlatego od początku byłam przeciwko. Tak, to jest miłe, urocze i kochane, ale widziane oczami kogoś, kogo nie dotyczy. I kto nie musi latać i świecić oczami, dopominać się czegoś, czego wcale nie chciał i tracić resztek honoru ~___~

Bo nie mam sukienki ani żadnych na nią perspektyw. 90% będzie obrzydliwa, 90% z tych ładnych nie będzie pasować (ach, różnica rozmiaru górnego i dolnego i próby dopasowania sukienki... i nie, niestety problem odwrotny do "mam za duży biust" ~_~), 90% ładnych i pasujących rozmiarem będzie wyglądało bardzo źle na mojej figurze, a 90% pasujących ogólnie będzie zdecydowanie za droga lub będzie jedynym rozmiarem, w którym nie ma najładniejszego koloru. I czemu one wszystkie się tak obrzydliwie świecą i są z odkrytymi ramionami? Gr.

Bo najwyraźniej będę jedyną dziewczyną, która nie tańczy poloneza. I będę musiała wszystkim tłumaczyć, że to nie tylko dlatego, że jestem tak przeraźliwie brzydka, że nie mam partnera. Bo i tak nie uwierzą. Bo w zasadzie jakbym wiedziała, że idę od początku, wcale nie byłoby takie pewne, że zdążyłabym sobie zaklepać kogoś, kogo znam. Bo to oczywiste, że nikt się nie pokaże z najbrzydszą dziewczyną z rocznika podczas tak 'doniosłego' wydarzenia. Bo nie potrafię zrozumieć, dlaczego to akurat muszę być ja. I czym się naturze naraziłam, że do końca życia będę tym brzydkim kaczątkiem i nie ma już szans, żeby to się zmienić miało.

Bo zostałam postawiona w wybitnie głupiej sytuacji przez osobę, która niby chciała dobrze, ale chyba nie pomyślała, jakie będą konsekwencje. Niniejszym czuję się jeszcze bardziej beznadziejna niż przed tą sytuacją. I na taką też wyszłam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 18:33   

Bo 982 nie przeczytane posty =__=

Numer Gadu-Gadu
3869750
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 18-12-2007, 19:31   

Bo dopiero usiadłam i zjadłam normalny posiłek (dwie kromki chleba z ogórkiem rano, to nie jest normalny posiłek). Świątecznych porządków ciąg dalszy, dzisiaj mój pokój... Okazało się, że jednak mam krosna... Poza tym otworzyłam dawno zapomnianą szafkę - to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej... Jak pomyślę ile jeszcze zostało do zrobienia, to słabo mi się robi. Mam ochotę wyć!

Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 19:36   

Bo ja mam ostatnio koszmarnego pecha na wuefie. W zeszłym tygodniu, siatkówka - dostałam piłką w sam czubek głowy. Dzisiaj, koszykówka - dostałam piłką w twarz, co zaowocowało wargą rozciętą aparatem. Wrrr ==

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 18-12-2007, 20:32   

Od początku, czyli:

Prolog
W piątek, w mrocznej krainie na krańcach Szchec’yet, gdzie nie zapuszczają się nawet żółte szczury, zostało zwołane nadzwyczajne zebranie. Grupa śmiałków podjęła się zadania, które miało na celu ocalenie bliżej nieokreślonej liczny osób. Wśród zabranych znalazła się także znana orędowniczka sprawiedliwości – Bohaterka Dobra, Światła i Cynamonu (czyli ja). Uczestnicy questa zostali obdarowani Magicznymi Zwojami Ostatecznego Przyzwolenia i zostali oddelegowani do swoich włości.
Misja miała się rozpocząć w ściśle określonym czasie. Los bliżej niesprecyzowanej liczby osób spoczął w moich rękach.

Nieprolog
We wtorek, w dniu zimnych wiatrów i ołowianych chmur, quest został uaktywniony. We wczesnych godzinach popołudniowych zaczęło się odliczanie. Natenczas znajdowałam się w Zamku Błotnistego Kręgu w oczekiwaniu na znak od niebios. Porzuciłam jednak to fascynujące zajęcie i nie bojąc się niczego, ruszyłam raźno naprzeciw przeznaczeniu. Aby uzyskać środek transportu, poskromiłam Bestię dymiącą trującymi oparami i polującą na podróżnych za pomocą wnętrza-pułapki, wabiącego ciepłem i miłym pomrukiem.

W ten sposób bez trudu dostałam się do Groty Manipulatora Obrazów, gdzie od Strażniczki Słów uzyskałam niezbędny do ukończenia questa Płonący Papirus. Tam też zorientowałam się, iż Magiczny Zwój Ostatecznego Przyzwolenia pozostał w skrytce Zamku Błotnistego Kręgu. Przypomniałam sobie też, że nie posiadam pewnych potrzebnych informacji, więc skontaktowałam się telepatycznie ze sprzymierzeńcem posiadającym wiedzę, która była mi potrzebna. Obiecał przesłać mi ją za pomocą poczty pozazmysłowej.

Widocznie jednak, poczta pozazmysłowa musiała urządzać strajk, bo długo czekałam na informacje. W związku z tym, przy okazji przymusowego powrotu do Zamku Błotnistego Kręgu, odwiedziłam Gildię Nierzetelnych Odpowiedzi, by uzyskać jakieś zabezpieczenie. Po dołączeniu do ekwipunku Magicznego Zwoju, udałam się do jedynej osoby mogącej go uaktywnić, czyli do Najwyższej Radnej Ostatecznego Przyzwolenia. Odwiedziłam miejsce jej stałego pobytu, lecz Świątynia Wiedzy była pusta.

Niedługo po tym uzyskałam brakujące informacje. Najwyższa Radna będzie znów widoczna na mapie, gdy na Płonącym Papirusie zostanie złożona Diabelska Pieczęć. Jest ona pilnie strzeżona w sercu Żelaznego Piekła - miejsca, do którego zapuścić się odważają tylko najtwardsi.

Tymczasem, powoli zaczął kończyć mi się czas. Postanowiłam więc ruszyć w kierunku Piekła gościńcem, gdyż było to zdecydowanie najszybsze rozwiązanie. Niestety, jako opłatę za przejazd musiałam poświęcić Srebrną Monetę Życzeń. A takie nie rosną da drzewach. Na miejscu stoczyłam walkę ze Strażnikiem Pieczęci. Po ciężkiej bitwie z ogromnymi stratami (głównie moralnymi) po obu stronach, udało mi się zdobyć Pieczęć i połączyć ją z Płonącym Papirusem. Uff…

Po raz kolejny odwiedziłam Świątynię Wiedzy i tym razem zastałam Najwyższą Radną. Za moją prośbą aktywowała Magiczny Zwój Ostatecznego przyzwolenia. Nie pozostało mi nic innego jak tylko udać się do groty Manipulatora Obrazów, połączyć wszystkie artefakty w całość i przekazać je Strażniczce Słów.

A Potem pojechałam do domu. Na Bestii.

Hm, potem przetłumaczę, o co mi chodziło. Przede wszystkim o to, że skleroza jest straszna.
I nogi mnie bolą

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 19-12-2007, 00:18   

bo PODWÓJNE porządki świąteczne - najpierw w wynajmowanym mieszkaniu, a potem w domu właściwym...
bo po porządkach gotowanie...
bo jeszcze prezentów nie zapakowałam...
bo jadę do domu czwartek po południu (jeszcze prawie dwa dni, grr....)
bo muszę przepisać prace z angola na jutro (a w zasadzie na dzisiaj ;p), a krasnal jeden wie, jak mi się nie chce....
i że studniówkę mam już za sobą ;P - sądząc po iluśtam postach wzwyż to jest plus, ale ja z chęcią poszłabym jeszcze raz (dla mnie to była przyjemność).

A, nie martwcie się tak o sukienki czy partnerów - ja swój strój kupiłam chyba na dwa tygodnie przed imprezą (nic nie mogłam dla siebie znaleźć),a partnera to chyba na tydzień przed ^^.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 19-12-2007, 13:41   

Bo zechciało mi się kupić folie na rzutnik do referatu. Bo cholerstwo jest drogie - 14 złotych za 5 arkuszy A4 >.<'... Przegięcie _^_ .
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 19-12-2007, 21:57   

korsarz napisał/a:
Bo zechciało mi się kupić folie na rzutnik do referatu. Bo cholerstwo jest drogie - 14 złotych za 5 arkuszy A4 >.<'... Przegięcie _^_ .

Że co? Ktoś jeszcze używa folii, w XXI wieku?!? :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-12-2007, 22:03   

tilk napisał/a:

Szkoły. Urzędy. Instytucje państwowe. Oraz inne skanseny.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-12-2007, 12:27   

Bo forum się gryzie z IE i przeglądanie go tym szajsem doprowadza do szału...

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-12-2007, 13:07   

Bo po raz szósty przeżywałam to samo i zdaje się, że zaczęłam przywykać. Żeby nie sukienka to bym zrezygnowała. Jestem nieco przybita, ale nie dam się tym razem ! Niech żyje Potem ! I "Kaj" !

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 20-12-2007, 13:31   

Bo to, co hoduje mój ojciec to nie są barany. To są owce. Dodatkow nie jeakieś tam niewinne, dziewiczo czyste owieczki, ale owce puszczalskie. Dodatkowo z efektami w brzuchach!

ZGROZA!

Numer Gadu-Gadu
1271088
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 20-12-2007, 14:06   

tilk napisał/a:

No, raczej nie dadzą mi do ręki laptopa, bym puścił prezentację w PowerPoincie, czy czymś podobnym. A z rzutnika mogę korzystać.
Cytat:
Szkoły. Urzędy. Instytucje państwowe. Oraz inne skanseny.

Albo uczelnie państwowe ze sprzętem pamiętającym Gomułkę (te pordzewiałe statywy w pracowni chemicznej... Albo jeszcze lepiej - pordzewiałe styki maszyny, która rzekomo ma być spektroskopem...).
Ysengrinn napisał/a:
Bo forum się gryzie z IE i przeglądanie go tym szajsem doprowadza do szału...

A nie można ściągnąć i zainstalować Firefoxa albo Opery? ^^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 232 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi