Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-12-2007, 20:55
|
|
|
Gocę się. Oficjalnie. No dobrze, bardziej się fazuję, niż gocę, ale co tam...
Poszłam do apteki z receptą. Kobieta w aptece twierdzi, że lek, który mi potrzebny, NIE ISTNIEJE. Lekarz będzie po świętach, więc nie skonsultuję... =='
Poza tym dostałam Visolvit. Junior. Przypomnę - mam prawie 20 lat. Na opakowaniu napisane jest "dla dzieci i młodzieży do 17 roku życia".
Gocę się. Kompleks żyje. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-12-2007, 22:13
|
|
|
Miałem zatrucie pokarmowe, przez co schudłem 3 kg. w dodatku gorączka oscyluje pomiedzy 37, a 38 stopnii. Jutro koniecznie musze pójść na swój wydział, bo inaczej bede miał problemy z zdaniem ćwiczeń. Musze przeprowadzić ankietę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-12-2007, 07:20
|
|
|
Bo święta = = jak ja tego nie lubie. Najchętniej zamknęłabym sie w pokoju iwyszłą dopiero drugiego stycznia. Bleee. I jeszcze dziiaj musze taszczyć tort na wigilie klasową i sie boje że mi sie rozwali a taki dobry krem z tofijówką zrobiłam że nawet mi go zal, a co dopiero byłoby żal mojej kalsie... Ech... bez tortu sie w skzole nie moge pojawić :/ |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-12-2007, 15:59
|
|
|
Bo zakichane niewyrównane ciśnienie w uchu!
Bo boli jak diabli, niech to szlag trafi! Jeść trudno, podrapać się nie można, a nie daj Boże kichnąć czy smarknąć...
Bo drogie lekarstwa.
Arghhh.... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-12-2007, 16:44
|
|
|
Wyglądam prawie jak trup i czuję się jeszcze gorzej, mam nadzieję, że się nie rozchoruję na święta. Poza tym niecierpliwie czekam na powrót mamy i zastanawiam się do czego się przyczepi, bo do czegoś na pewno, a ja nie mam ochoty na kłótnie.
Zainstalowałam sobie gimpa, otworzyłam go i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że grafika to nie moja dziedzina (dziewczyny jak wy robiecie te cudeńka ?!)... |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-12-2007, 16:56
|
|
|
moshi w Photoshopie... Na Gimpa jestem za głupia. Ja tam nic nie potrafiłam zrobić z narysowaniem zwykłej kreseczki włącznie.
Bo life sucks. I to wystarczy, a przede mną czarowny tydzień a nawet prawie dwa męczenia się ze sobą, ob nawet jak się chodziło do szkoły to było lepiej. Była jakaś zmiana. Była nadzieja. Teraz wszystko zdechło. Bo ta nadzieja mnie zabija i trzyma w pionie jednocześnie. Bo im więcej jej jest tym bardziej boli konfrontacja z rzeczywistością. Bo im bardziej chcę wierzyć w zmianę tym większe rozczarowanie. Ale jest jedna zaleta, nauczyłam się jednak po tym miesiącu normalnie płakać. Przynajmniej taka ulga została mi zapewniona. I mój zeszyt, też bardzo pomaga. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-12-2007, 18:52
|
|
|
ARGH.
Bo oczywiście fakt, że coś mam z angielskim dubbingiem (i BEZ tłumaczenia istotnych dla fabuły krzaczków na ekranie) wyszedł dopiero PO nagraniu, wpisaniu na listę i schowaniu do walizeczki. Psiakrew cholera.
Bo boli mnie gardło. Nie miało kiedy?? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-12-2007, 19:02
|
|
|
Salva napisał/a: | Ja tam nic nie potrafiłam zrobić z narysowaniem zwykłej kreseczki włącznie. |
To w Gimpie można narysować prostą kreseczkę? |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
|
Wysłany: 23-12-2007, 22:08
|
|
|
Wczoraj z okazji imienin mojej mamy coś mnie tknęło i sie pytałam czy moge piwo wypić (pierwsze moje normalne piwo). Wzięłam, otworzyłam, wypiłąm 1/3 i zaczęło mnie mulić. Poszłam spać w ciuchach bo nie wytrzymałam żeby iść do łązienki się umyć. Poporstu chyba bym zasnęła pod pryysznicem. Budze sie rano, głowa mi pęka, suszy mnie jak diabli i żoładek fiksuje. Nigdy więcej żadnego alkoholu. Wypiłam nie więcej niż szklanę po nutelli i takie numery mi mój organizm odwala. Paranoja. Ale rpzynajmniej jeżlei keidykolwiek ejszcze w liceum pójdę na imprezę to popatrze sobie i pośmieje się z uchlanego ludu |
|
|
|
|
|
bogubox
Bushido Follower
|
Wysłany: 24-12-2007, 10:50
|
|
|
Troche slabo, ja pamietam w pierwszej gimnazjum to 1.5 (w sensie całości) wina moglem wypic, niektorzy sa bardziej podatni na chemikalia a jedyny sposób żeby się wyleczyć to ćwiczyć ^^.
Bo znowu musze iść na wigilie do chorej rodziny co sobie noże za plecami wbija i spiskuje jeden do drugiego udając fałszywy uśmiech i nieszczere życzenia (i tak nie wierze), a dla wszystkich świeta to dobra okazja żeby sie upić i bedą mi podstawiać vodke pod talerz bo nie mają z kim pić. Jedyne co trzyma mnie przy życiu iż to moje ostatnie z nimi święta buahahaha mój plan to zadekować się z kuzynem na pietrze oglądając film czasami wracając po jedzenie.
A jutro następna batalia i tym razem nie ma ucieczki ;/ |
_________________ "The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?"
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
|
Wysłany: 24-12-2007, 11:11
|
|
|
bogubox napisał/a: | jedyny sposób żeby się wyleczyć to ćwiczyć ^^.
|
ja nie chce ćwiczyć. Już wole moją normlaną herbate rumiankową na którą jestem uczulona ^^ dzisła zupełnie jak wódka na normlanego człowieka xD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-12-2007, 11:14
|
|
|
Bo umieram. Głowa mi pęka jakby w środku ktoś strzelał z kałasznikowa, jedno oko pulsuje bólem, do tego dziś dołączył ząb. A najgorsze jest to, że pewnie do lekarza będę mógł iść po nowym roku. O ile dożyję. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 24-12-2007, 14:28
|
|
|
Grisznak, ale po nowym roku będą na pewno dzikie tłumy, o ile lekarz rodzinny nie weźmie urlopu (a w tym okresie niekiedy biorą). Może lepiej przejść się do szpitala, na pogotowie, albo nawet do stomatologa? |
|
|
|
|
|
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 27-12-2007, 11:57
|
|
|
Bo pesymista to człowiek który uważa iż wszyscy są takimi samymi draniami jak on i nienawidzi ich za to.
A i ciasta w nadmiarze wcale nie smakują lepiej. |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-12-2007, 17:36
|