FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 20-12-2007, 20:55   

Gocę się. Oficjalnie. No dobrze, bardziej się fazuję, niż gocę, ale co tam...
Poszłam do apteki z receptą. Kobieta w aptece twierdzi, że lek, który mi potrzebny, NIE ISTNIEJE. Lekarz będzie po świętach, więc nie skonsultuję... =='
Poza tym dostałam Visolvit. Junior. Przypomnę - mam prawie 20 lat. Na opakowaniu napisane jest "dla dzieci i młodzieży do 17 roku życia".
Gocę się. Kompleks żyje.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 20-12-2007, 22:13   

Miałem zatrucie pokarmowe, przez co schudłem 3 kg. w dodatku gorączka oscyluje pomiedzy 37, a 38 stopnii. Jutro koniecznie musze pójść na swój wydział, bo inaczej bede miał problemy z zdaniem ćwiczeń. Musze przeprowadzić ankietę.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 21-12-2007, 07:20   

Bo święta = = jak ja tego nie lubie. Najchętniej zamknęłabym sie w pokoju iwyszłą dopiero drugiego stycznia. Bleee. I jeszcze dziiaj musze taszczyć tort na wigilie klasową i sie boje że mi sie rozwali a taki dobry krem z tofijówką zrobiłam że nawet mi go zal, a co dopiero byłoby żal mojej kalsie... Ech... bez tortu sie w skzole nie moge pojawić :/

Numer Gadu-Gadu
1097863
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-12-2007, 15:59   

Bo zakichane niewyrównane ciśnienie w uchu!
Bo boli jak diabli, niech to szlag trafi! Jeść trudno, podrapać się nie można, a nie daj Boże kichnąć czy smarknąć...
Bo drogie lekarstwa.
Arghhh....

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-12-2007, 16:44   

Wyglądam prawie jak trup i czuję się jeszcze gorzej, mam nadzieję, że się nie rozchoruję na święta. Poza tym niecierpliwie czekam na powrót mamy i zastanawiam się do czego się przyczepi, bo do czegoś na pewno, a ja nie mam ochoty na kłótnie.
Zainstalowałam sobie gimpa, otworzyłam go i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że grafika to nie moja dziedzina (dziewczyny jak wy robiecie te cudeńka ?!)...

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-12-2007, 16:56   

moshi w Photoshopie... Na Gimpa jestem za głupia. Ja tam nic nie potrafiłam zrobić z narysowaniem zwykłej kreseczki włącznie.

Bo life sucks. I to wystarczy, a przede mną czarowny tydzień a nawet prawie dwa męczenia się ze sobą, ob nawet jak się chodziło do szkoły to było lepiej. Była jakaś zmiana. Była nadzieja. Teraz wszystko zdechło. Bo ta nadzieja mnie zabija i trzyma w pionie jednocześnie. Bo im więcej jej jest tym bardziej boli konfrontacja z rzeczywistością. Bo im bardziej chcę wierzyć w zmianę tym większe rozczarowanie. Ale jest jedna zaleta, nauczyłam się jednak po tym miesiącu normalnie płakać. Przynajmniej taka ulga została mi zapewniona. I mój zeszyt, też bardzo pomaga.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 23-12-2007, 18:52   

ARGH.

Bo oczywiście fakt, że coś mam z angielskim dubbingiem (i BEZ tłumaczenia istotnych dla fabuły krzaczków na ekranie) wyszedł dopiero PO nagraniu, wpisaniu na listę i schowaniu do walizeczki. Psiakrew cholera.
Bo boli mnie gardło. Nie miało kiedy??

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 23-12-2007, 19:02   

Salva napisał/a:
Ja tam nic nie potrafiłam zrobić z narysowaniem zwykłej kreseczki włącznie.

To w Gimpie można narysować prostą kreseczkę?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 23-12-2007, 22:08   

Wczoraj z okazji imienin mojej mamy coś mnie tknęło i sie pytałam czy moge piwo wypić (pierwsze moje normalne piwo). Wzięłam, otworzyłam, wypiłąm 1/3 i zaczęło mnie mulić. Poszłam spać w ciuchach bo nie wytrzymałam żeby iść do łązienki się umyć. Poporstu chyba bym zasnęła pod pryysznicem. Budze sie rano, głowa mi pęka, suszy mnie jak diabli i żoładek fiksuje. Nigdy więcej żadnego alkoholu. Wypiłam nie więcej niż szklanę po nutelli i takie numery mi mój organizm odwala. Paranoja. Ale rpzynajmniej jeżlei keidykolwiek ejszcze w liceum pójdę na imprezę to popatrze sobie i pośmieje się z uchlanego ludu

Numer Gadu-Gadu
1097863
bogubox Płeć:Mężczyzna
Bushido Follower

PostWysłany: 24-12-2007, 10:50   

Troche slabo, ja pamietam w pierwszej gimnazjum to 1.5 (w sensie całości) wina moglem wypic, niektorzy sa bardziej podatni na chemikalia a jedyny sposób żeby się wyleczyć to ćwiczyć ^^.

Bo znowu musze iść na wigilie do chorej rodziny co sobie noże za plecami wbija i spiskuje jeden do drugiego udając fałszywy uśmiech i nieszczere życzenia (i tak nie wierze), a dla wszystkich świeta to dobra okazja żeby sie upić i bedą mi podstawiać vodke pod talerz bo nie mają z kim pić. Jedyne co trzyma mnie przy życiu iż to moje ostatnie z nimi święta buahahaha mój plan to zadekować się z kuzynem na pietrze oglądając film czasami wracając po jedzenie.
A jutro następna batalia i tym razem nie ma ucieczki ;/

"The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 24-12-2007, 11:11   

bogubox napisał/a:
jedyny sposób żeby się wyleczyć to ćwiczyć ^^.

ja nie chce ćwiczyć. Już wole moją normlaną herbate rumiankową na którą jestem uczulona ^^ dzisła zupełnie jak wódka na normlanego człowieka xD

Numer Gadu-Gadu
1097863
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 24-12-2007, 11:14   

Bo umieram. Głowa mi pęka jakby w środku ktoś strzelał z kałasznikowa, jedno oko pulsuje bólem, do tego dziś dołączył ząb. A najgorsze jest to, że pewnie do lekarza będę mógł iść po nowym roku. O ile dożyję.
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-12-2007, 14:28   

Grisznak, ale po nowym roku będą na pewno dzikie tłumy, o ile lekarz rodzinny nie weźmie urlopu (a w tym okresie niekiedy biorą). Może lepiej przejść się do szpitala, na pogotowie, albo nawet do stomatologa?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 27-12-2007, 11:57   

Bo pesymista to człowiek który uważa iż wszyscy są takimi samymi draniami jak on i nienawidzi ich za to.
A i ciasta w nadmiarze wcale nie smakują lepiej.

Numer Gadu-Gadu
11631847
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 27-12-2007, 17:36   

Szczeliła rura i nima wody. Yay!

Strona 233 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi