FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 06-01-2008, 15:37   

Bo właśnie pisałem posta w Zupie, żeby ponarzekać na to, jak mi znowu szwankuje net i jaki to jestem poor, bo nie mam co oglądać, kiedy... tadaaam! Internet zaprotestował. W związku z tym jest to podejście drugie do narzekania na internet =.=

Dodam, że obudziłem się o 15, więc internet tym razem pokazał mi język po niecałych 25 minutach pracy...

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-01-2008, 21:24   

Bo już tęsknię za jenotami...Czemu muszę mieszkać w mieście, z którego do najbliższej siedziby większego stadka jenotów jest dobrze ponad 100 km? I czemu jeszcze tyle miesięcy do wakacyjnego zjazdu?
Powrót do góry
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 07-01-2008, 19:43   

Bo ze ZuA 2¾ będzie egzamin. Przed sesją. Kiedy ja się do niego przygotuję, na bóstwa jenocie? Zwłaszcza, że sam wykład szczytem organizacji to nie był, a notatki mogłyby służyć za międzynarodowy wzorzec chaosu.

Bo kolejny student zwrócił się do mnie "dzień dobry proszę pana". Może i jestem pracownikiem, ale studentem jeszcze też, bez przesady...

Bo po raz kolejny dręczy mnie poczucie bezsilności. Mordowanie go w kółko zaczyna się robić nudne...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Zeg
Gość
PostWysłany: 08-01-2008, 10:41   

Padł mi net bardzo skutecznie. Diabli mnie biorą, kiedy pomyśle o tym, że podpisałem z tą firmą umowe na trzy lata.
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 08-01-2008, 14:31   

Bo śnieg już całkiem stopniał.
Bo elektrownia się zabawia, wyłączając w całym mieście prąd bez żadnego ostrzeżenia w zupełnie dowolnym momencie _^_ .
Bo egzamin z chemii fizycznej 2 tygodnie przed sesją - kami-sama jeden wie, czemu...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Amarth Płeć:Kobieta

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 08-01-2008, 20:35   

Bo spodnie mokre.
Bo w poniedziałek egzamin, a na wtorek i środę prace, których nie chce mi się pisać.
Bo choć udało mi się złapać miejsce siedzące w autobusie, miejsce to znajdowało się nad "grzejniczkiem", który grzał cały czas i utrudniał oddychanie. O dziwo i tak udało mi się zasnąć.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 08-01-2008, 20:44   

Bo jutro wywiadówka i obawaim się, ze skończy się to długim odcięciem mi neta :/
Koleżanka ma niedługo urodziny a ja nadal nie wiem co jej kupić >.<
Prawdopodobnie ominę dziewczęcą biesiade u kolezanki z soboty na niedziele.
Ciągle nie byłam u fotografa, a zdjęcie do dowodu musze wyrabiać.
Bo prawdopodobnie będe musiała sie obejść bez przyjęcia urodzinowego >.>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 08-01-2008, 22:11   

Bo całą noc kończyłam pisać pracę. Żeby się dowiedzieć, że zajęć nie ma, zbierze za tydzień. I teraz ta praca przez tydzień będzie tu leżeć, a ja przez tydzień będę się dookoła niej czaić, chodzić koło kser i moich, jeszcze niewykorzystanych, materiałów z myślą, coby czegoś nie dopisać/poprawić/zmienić. I będzie mnie to tak dręczyć, póki nie oddam.
I czuje się paskudnie. Rano (powiedzmy) myślałam, że nie dojadę na zajęcia. Jestem cały czas głodna, wszystko mnie boli i jest mi, delikatnie mówiąc, słabo...

I Empik milczy jak zaklęty, mimo że na dzisiaj jest wyznaczony termin wysyłki do salonu.

Bo paskudny rozkład egzaminów - więcej grup już się chyba nie dało zrobić. Teraz tych ogólnych nie można nigdzie dać, bo jak jest tak, to im nie pasuje, jak tak, to nam, a jak siak, to jeszcze komuś, bo każda grupa ma egzaminy w innym terminie ==

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 08-01-2008, 22:34   

Melmothia napisał/a:
I Empik milczy jak zaklęty, mimo że na dzisiaj jest wyznaczony termin wysyłki do salonu.

A kiedy złożyłaś zamówienie? Ja na realizację połowy mojego czekam od 9 grudnia, drugie pół anulowałam tuż przed świętami, jak się zorientowałam, że nie zrealizują go na czas. I jestem zła z tego powodu. Denerwuje mnie ta cała sytuacja.

Numer Gadu-Gadu
4707314
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 08-01-2008, 22:52   

Nie tak znowu dawno. Zaraz po powrocie, czyli pierwszego stycznia. Tylko to miało być w przeciągu 3-5 dni wysłane do salonu.

G.F.

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 09-01-2008, 11:14   

Padł mi net bardzo skutecznie. Technik ma się ze mną skontaktować w ciągu 48 godzin. Narazie jestem offline.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Beau Płeć:Mężczyzna
smurf target

PostWysłany: 09-01-2008, 15:12   

Bo mnie głowa boli, a na piątek trzeba wykuć cały semestr notatek i nie tylko...
Bo nie mam co oglądać.
Bo zawaliłem kolokwium z przetwarzania obrazów.
Bo jestem głodny.

Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 09-01-2008, 17:27   

Bo nie mam czasu na przesiadywanie na forum i dopiero na feriach będę miał wolność
(na szczęście to tylko jeszcze 2 dni)
bo brat doprowadza mnie do szału

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Lena100 Płeć:Kobieta
Pani Cogito

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 09-01-2008, 19:09   

bo jutro uroczy sprawdzian z biologii
bo miałam dzisiaj podły, stresujący dzień
bo już minął miesiąc odkąd zaginął mój kot i mimo porozwieszanych ogłoszeń ani widu ani słychu (teraz jest obecny tylko w multiświecie... :(

Anonymous_ Płeć:Mężczyzna
facepalm.jpg

PostWysłany: 09-01-2008, 19:21   

Irytuje mnie (ale też śmieszy) moderacja tutaj, a konkretniej uznanie słowa "gie" za bluzge ;) No cóż, wychowałem się na innym forum ( o Sonic'u xD Może ktoś słyszał, nazywa sie SPL, skrót od Sonic PL, ale w trakcie jest zmiana nazwy forum na Sami *EKHEM* Ludzie, żeby się skrót zachował.) gdzie bluzgi, jajca (co, może to też jest bluzga albo brzydkie słowo?), spam oraz hardkor jest na porządku dziennym, a mimo to miła, przyjemna atmosfera jest, moze dlatego że wszystkich tam znam od 3 lat.

No i *****, jeszcze dwa dni szkoły...dwaaaa...dwa długie dni, 8 lekcji, WFy ostatnie, kurczę no.

Ocenzurowano na podstawie Ustawy z dnia 31 lipca 1981r. o kontroli publikacji i widowisk (Dz.U. Nr 20, poz.99) oraz Ukazu GTW FT z dnia 17 stycznia 2006r. o utrzymaniu porządku i cenzurze (FT, Temat 32, poz.1855).

[-]
Egzekutor GTW FT
Moderatorus Rex

Numer Gadu-Gadu
268936
Strona 237 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 236, 237, 238 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi