Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-01-2008, 15:37
|
|
|
Bo właśnie pisałem posta w Zupie, żeby ponarzekać na to, jak mi znowu szwankuje net i jaki to jestem poor, bo nie mam co oglądać, kiedy... tadaaam! Internet zaprotestował. W związku z tym jest to podejście drugie do narzekania na internet =.=
Dodam, że obudziłem się o 15, więc internet tym razem pokazał mi język po niecałych 25 minutach pracy... |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-01-2008, 21:24
|
|
|
Bo już tęsknię za jenotami...Czemu muszę mieszkać w mieście, z którego do najbliższej siedziby większego stadka jenotów jest dobrze ponad 100 km? I czemu jeszcze tyle miesięcy do wakacyjnego zjazdu? |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-01-2008, 19:43
|
|
|
Bo ze ZuA 2¾ będzie egzamin. Przed sesją. Kiedy ja się do niego przygotuję, na bóstwa jenocie? Zwłaszcza, że sam wykład szczytem organizacji to nie był, a notatki mogłyby służyć za międzynarodowy wzorzec chaosu.
Bo kolejny student zwrócił się do mnie "dzień dobry proszę pana". Może i jestem pracownikiem, ale studentem jeszcze też, bez przesady...
Bo po raz kolejny dręczy mnie poczucie bezsilności. Mordowanie go w kółko zaczyna się robić nudne... |
|
|
|
|
 |
Zeg
Gość
|
Wysłany: 08-01-2008, 10:41
|
|
|
Padł mi net bardzo skutecznie. Diabli mnie biorą, kiedy pomyśle o tym, że podpisałem z tą firmą umowe na trzy lata. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 08-01-2008, 14:31
|
|
|
Bo śnieg już całkiem stopniał.
Bo elektrownia się zabawia, wyłączając w całym mieście prąd bez żadnego ostrzeżenia w zupełnie dowolnym momencie _^_ .
Bo egzamin z chemii fizycznej 2 tygodnie przed sesją - kami-sama jeden wie, czemu... |
|
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 08-01-2008, 20:35
|
|
|
Bo spodnie mokre.
Bo w poniedziałek egzamin, a na wtorek i środę prace, których nie chce mi się pisać.
Bo choć udało mi się złapać miejsce siedzące w autobusie, miejsce to znajdowało się nad "grzejniczkiem", który grzał cały czas i utrudniał oddychanie. O dziwo i tak udało mi się zasnąć. |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-01-2008, 20:44
|
|
|
Bo jutro wywiadówka i obawaim się, ze skończy się to długim odcięciem mi neta :/
Koleżanka ma niedługo urodziny a ja nadal nie wiem co jej kupić >.<
Prawdopodobnie ominę dziewczęcą biesiade u kolezanki z soboty na niedziele.
Ciągle nie byłam u fotografa, a zdjęcie do dowodu musze wyrabiać.
Bo prawdopodobnie będe musiała sie obejść bez przyjęcia urodzinowego >.> |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 08-01-2008, 22:11
|
|
|
Bo całą noc kończyłam pisać pracę. Żeby się dowiedzieć, że zajęć nie ma, zbierze za tydzień. I teraz ta praca przez tydzień będzie tu leżeć, a ja przez tydzień będę się dookoła niej czaić, chodzić koło kser i moich, jeszcze niewykorzystanych, materiałów z myślą, coby czegoś nie dopisać/poprawić/zmienić. I będzie mnie to tak dręczyć, póki nie oddam.
I czuje się paskudnie. Rano (powiedzmy) myślałam, że nie dojadę na zajęcia. Jestem cały czas głodna, wszystko mnie boli i jest mi, delikatnie mówiąc, słabo...
I Empik milczy jak zaklęty, mimo że na dzisiaj jest wyznaczony termin wysyłki do salonu.
Bo paskudny rozkład egzaminów - więcej grup już się chyba nie dało zrobić. Teraz tych ogólnych nie można nigdzie dać, bo jak jest tak, to im nie pasuje, jak tak, to nam, a jak siak, to jeszcze komuś, bo każda grupa ma egzaminy w innym terminie == |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Dida 
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 08-01-2008, 22:34
|
|
|
Melmothia napisał/a: | I Empik milczy jak zaklęty, mimo że na dzisiaj jest wyznaczony termin wysyłki do salonu. |
A kiedy złożyłaś zamówienie? Ja na realizację połowy mojego czekam od 9 grudnia, drugie pół anulowałam tuż przed świętami, jak się zorientowałam, że nie zrealizują go na czas. I jestem zła z tego powodu. Denerwuje mnie ta cała sytuacja. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 08-01-2008, 22:52
|
|
|
Nie tak znowu dawno. Zaraz po powrocie, czyli pierwszego stycznia. Tylko to miało być w przeciągu 3-5 dni wysłane do salonu. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-01-2008, 11:14
|
|
|
Padł mi net bardzo skutecznie. Technik ma się ze mną skontaktować w ciągu 48 godzin. Narazie jestem offline. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Beau 
smurf target

|
Wysłany: 09-01-2008, 15:12
|
|
|
Bo mnie głowa boli, a na piątek trzeba wykuć cały semestr notatek i nie tylko...
Bo nie mam co oglądać.
Bo zawaliłem kolokwium z przetwarzania obrazów.
Bo jestem głodny. |
_________________ Beau |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 09-01-2008, 17:27
|
|
|
Bo nie mam czasu na przesiadywanie na forum i dopiero na feriach będę miał wolność
(na szczęście to tylko jeszcze 2 dni)
bo brat doprowadza mnie do szału |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Lena100 
Pani Cogito

Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-01-2008, 19:09
|
|
|
bo jutro uroczy sprawdzian z biologii
bo miałam dzisiaj podły, stresujący dzień
bo już minął miesiąc odkąd zaginął mój kot i mimo porozwieszanych ogłoszeń ani widu ani słychu (teraz jest obecny tylko w multiświecie... :( |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
 |
|
|
|
 |
Anonymous_ 
facepalm.jpg

|
Wysłany: 09-01-2008, 19:21
|
|
|
Irytuje mnie (ale też śmieszy) moderacja tutaj, a konkretniej uznanie słowa "gie" za bluzge ;) No cóż, wychowałem się na innym forum ( o Sonic'u xD Może ktoś słyszał, nazywa sie SPL, skrót od Sonic PL, ale w trakcie jest zmiana nazwy forum na Sami *EKHEM* Ludzie, żeby się skrót zachował.) gdzie bluzgi, jajca (co, może to też jest bluzga albo brzydkie słowo?), spam oraz hardkor jest na porządku dziennym, a mimo to miła, przyjemna atmosfera jest, moze dlatego że wszystkich tam znam od 3 lat.
No i *****, jeszcze dwa dni szkoły...dwaaaa...dwa długie dni, 8 lekcji, WFy ostatnie, kurczę no.
Ocenzurowano na podstawie Ustawy z dnia 31 lipca 1981r. o kontroli publikacji i widowisk (Dz.U. Nr 20, poz.99) oraz Ukazu GTW FT z dnia 17 stycznia 2006r. o utrzymaniu porządku i cenzurze (FT, Temat 32, poz.1855).
[-]
Egzekutor GTW FT
Moderatorus Rex |
_________________ facepalm.jpg |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|