Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-01-2008, 19:40
|
|
|
Bo z niewyjaśnuionych rpzycyzn cokolwiek chce obejrzeć na veoh.com konczy się to oglądaniem połowy danego amv, połowa ejst zasłonięta białym paksie. Gyaaaa i jak są amv z poweidzmy hmm Genshiken to oczywiscie nie widze połowy ludzi i części anpisów (no chyba ze odwalą na dwie linijki to wtedy widzę połowę górnej linijki)
sux == |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-01-2008, 19:59
|
|
|
Anonymous, jeżeli irytuje i śmieszy Cię troska o to, żeby na forum panowała kulturalna i miła atmosfera, to tylko współczuć. Rozumiem, jeżeli masz grono bluzgających znajomych z forum, z którymi miło Ci się gada i nie było Ci jeszcze dane doświadczyć, że bez przekleństw też można prowadzić płynną rozmowę, zwłaszcza poprzez forum, to uznanie "słów powszechnie uznawanych za wulgarne" za wulgarne może być dla Ciebie lekkim szokiem. Natomiast jeżeli nie widzisz, że jest to celowe i dzięki temu użytkownicy, których te słowa rażą w ten czy inny sposób też mogą się cieszyć rozmową na forum, to niestety musisz na razie uwierzyć na słowo, że nie jest to bezcelowe. Może kiedyś zrozumiesz. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Anonymous_ 
facepalm.jpg

|
Wysłany: 09-01-2008, 20:47
|
|
|
Oh yeah, w dodatku znowu siostra z dzieciakiem i facetem przyjechała...argh nooo, nici z miłych ferii. *****.
Also, Vodh, sprawdź skrzynke.
Przykro mi, na NASZYM forum musisz nauczyć się wypowiadania bez bluzgów, obojętne jak zamaskowanych czy "łagodnych".
Ocenzurowano na podstawie Ustawy z dnia 31 lipca 1981r. o kontroli publikacji i widowisk (Dz.U. Nr 20, poz.99) oraz Ukazu GTW FT z dnia 17 stycznia 2006r. o utrzymaniu porządku i cenzurze (FT, Temat 32, poz.1855).
[-]
Egzekutor GTW FT
Moderatorus Rex |
_________________ facepalm.jpg |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:49
|
|
|
Wczoraj dzwonił technik, który potwierdził, że nie czytał (lub nie dostał) mojego raportu błędu, ale uważa, że istnieje nikła szansa, że mój modem jest zepsuty. Mam go przywieźć jutro, coby mogli go sobie obejrzeć.
Czuje, że będę musiał prosić o pomoc Teukrosa i panią siedzącą odemnie dwa biurka... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

|
Wysłany: 10-01-2008, 12:29
|
|
|
Bo natknęłam się na zdjęcie mojej miłości z lat późno licealnych. I wygląda zupełnie inaczej, żeby nie powiedzieć dużo gorzej. Dzisiaj już bym na niego nie spojrzała.
Anonymous, to nie jest jedyne forum o m&a. Jeśli dostosowanie się do regulaminu jest dla ciebie trudne/bezsensowne to po prostu znajdź inne |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 10-01-2008, 17:41
|
|
|
Scilab na przemian płacze albo z powodu dzielenia przez zero, albo ponieważ zmienna rzeczywista stała się nagle zespoloną... program działał prawie dobrze, ale nie, musiało mi się chcieć poprawić niedociągnięcia i musiało mi się zapomnieć o zachowaniu działającej wersji.
Nie ma to jak sobie publicznie popluć jadem, również na własną głupotę, bo rozwiązanie pewnie jest tak trywialne, że na nie nie wpadnę.
EDIT: rozwiązanie było trywialne i dotyczyło błędu w sprawdzaniu wyników, metoda wbrew pozorom okazała się dobra. Albo miałem szczęście, albo faktycznie głupotę od geniuszu dzieli cieniutka granica XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-01-2008, 19:18
|
|
|
Bo klawiatura w tajemniczych okolicznościach przestała działać. Głoszę ten smutny fakt metodą "wstaw symbol" _^_ |
|
|
|
|
 |
Anonymous_ 
facepalm.jpg

|
Wysłany: 10-01-2008, 21:37
|
|
|
Cytat: | Anonymous, to nie jest jedyne forum o m&a. Jeśli dostosowanie się do regulaminu jest dla ciebie trudne/bezsensowne to po prostu znajdź inne |
Tak też zrobiłem, znalazłem jakieś z ludzkim regulaminem =P
Jeszcze aż jeden dzień szkoły. ARGH. |
_________________ facepalm.jpg |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-01-2008, 21:50
|
|
|
Bo jestem okrutnie wycieńczony i nie mogę od kilku dni wykrzesać z siebie ani kwantu koncentracji. I nic nie pomaga. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-01-2008, 22:02
|
|
|
Bo właśnie dotarło do mnie przez przypadek, że jestem skończoną kretynką, wyjątkowej klasy !!! To NIE jest fajne uczucie...
Bo ja chcę replay ze studniówki !!! Robienie za samotną, melancholijną czarną śmier... damę z krwistą różą w zębach niesamowicie mi się spodobało (Poza tym faktycznie pójście samemu było dobrym pomysłem. Byłam wolna i mogłam robić co chciałam bez oglądania się na innych.) Niektórzy dopiero teraz się zaczynają przygotowywać, a ja już jestem po... Ja chcę jeszcze raz !!! |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 11-01-2008, 20:35
|
|
|
Anonymous_ napisał/a: | Tak też zrobiłem, znalazłem jakieś z ludzkim regulaminem =P |
Życzę więc miłej zabawy i żebyś nie musiał wracać do naszej nazistowsko-faszystowskiej norki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Pan B 
hmm....

Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 11-01-2008, 21:12
|
|
|
Bo miałem tak @#%$@#^@# (męczący i nudny) dzień że się w pale nie mieści. |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
 |
Tyczek 
♩♪♫♬

|
Wysłany: 12-01-2008, 15:22
|
|
|
bo roflmao - nie pojawię się na ircu przez 72 godziny _^_
Tyczek testował kilka skryptów (również taki, który odpowiada za slapy i announcy innych) no i skrypcik bez mojej wiedzy zaspamował nipponsei, przez co dostałem bana czasowego ^^ ). |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 13-01-2008, 12:48
|
|
|
Programowanie obiektowe... niech mnie ktoś udusi! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-01-2008, 14:43
|
|
|
Bo kolęda...
Mam cichą nadzieję, że ksiądz nie przyczepi się do tych 8-u tomów "Hellsinga" stojących na półce... ^^' |
|
|
|
|
 |
|