FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Status: offline

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 09-01-2008, 19:40   

Bo z niewyjaśnuionych rpzycyzn cokolwiek chce obejrzeć na veoh.com konczy się to oglądaniem połowy danego amv, połowa ejst zasłonięta białym paksie. Gyaaaa i jak są amv z poweidzmy hmm Genshiken to oczywiscie nie widze połowy ludzi i części anpisów (no chyba ze odwalą na dwie linijki to wtedy widzę połowę górnej linijki)
sux ==

Numer Gadu-Gadu
1097863
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 09-01-2008, 19:59   

Anonymous, jeżeli irytuje i śmieszy Cię troska o to, żeby na forum panowała kulturalna i miła atmosfera, to tylko współczuć. Rozumiem, jeżeli masz grono bluzgających znajomych z forum, z którymi miło Ci się gada i nie było Ci jeszcze dane doświadczyć, że bez przekleństw też można prowadzić płynną rozmowę, zwłaszcza poprzez forum, to uznanie "słów powszechnie uznawanych za wulgarne" za wulgarne może być dla Ciebie lekkim szokiem. Natomiast jeżeli nie widzisz, że jest to celowe i dzięki temu użytkownicy, których te słowa rażą w ten czy inny sposób też mogą się cieszyć rozmową na forum, to niestety musisz na razie uwierzyć na słowo, że nie jest to bezcelowe. Może kiedyś zrozumiesz.

Anonymous_ Płeć:Mężczyzna
facepalm.jpg

PostWysłany: 09-01-2008, 20:47   

Oh yeah, w dodatku znowu siostra z dzieciakiem i facetem przyjechała...argh nooo, nici z miłych ferii. *****.

Also, Vodh, sprawdź skrzynke.

Przykro mi, na NASZYM forum musisz nauczyć się wypowiadania bez bluzgów, obojętne jak zamaskowanych czy "łagodnych".

Ocenzurowano na podstawie Ustawy z dnia 31 lipca 1981r. o kontroli publikacji i widowisk (Dz.U. Nr 20, poz.99) oraz Ukazu GTW FT z dnia 17 stycznia 2006r. o utrzymaniu porządku i cenzurze (FT, Temat 32, poz.1855).

[-]
Egzekutor GTW FT
Moderatorus Rex

Numer Gadu-Gadu
268936
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-01-2008, 11:49   

Wczoraj dzwonił technik, który potwierdził, że nie czytał (lub nie dostał) mojego raportu błędu, ale uważa, że istnieje nikła szansa, że mój modem jest zepsuty. Mam go przywieźć jutro, coby mogli go sobie obejrzeć.

Czuje, że będę musiał prosić o pomoc Teukrosa i panią siedzącą odemnie dwa biurka...

Numer Gadu-Gadu
1271088
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-01-2008, 12:29   

Bo natknęłam się na zdjęcie mojej miłości z lat późno licealnych. I wygląda zupełnie inaczej, żeby nie powiedzieć dużo gorzej. Dzisiaj już bym na niego nie spojrzała.

Anonymous, to nie jest jedyne forum o m&a. Jeśli dostosowanie się do regulaminu jest dla ciebie trudne/bezsensowne to po prostu znajdź inne

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 10-01-2008, 17:41   

Scilab na przemian płacze albo z powodu dzielenia przez zero, albo ponieważ zmienna rzeczywista stała się nagle zespoloną... program działał prawie dobrze, ale nie, musiało mi się chcieć poprawić niedociągnięcia i musiało mi się zapomnieć o zachowaniu działającej wersji.

Nie ma to jak sobie publicznie popluć jadem, również na własną głupotę, bo rozwiązanie pewnie jest tak trywialne, że na nie nie wpadnę.

EDIT: rozwiązanie było trywialne i dotyczyło błędu w sprawdzaniu wyników, metoda wbrew pozorom okazała się dobra. Albo miałem szczęście, albo faktycznie głupotę od geniuszu dzieli cieniutka granica XD.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 10-01-2008, 19:18   

Bo klawiatura w tajemniczych okolicznościach przestała działać. Głoszę ten smutny fakt metodą "wstaw symbol" _^_
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Anonymous_ Płeć:Mężczyzna
facepalm.jpg

PostWysłany: 10-01-2008, 21:37   

Cytat:
Anonymous, to nie jest jedyne forum o m&a. Jeśli dostosowanie się do regulaminu jest dla ciebie trudne/bezsensowne to po prostu znajdź inne

Tak też zrobiłem, znalazłem jakieś z ludzkim regulaminem =P

Jeszcze aż jeden dzień szkoły. ARGH.

Numer Gadu-Gadu
268936
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 10-01-2008, 21:50   

Bo jestem okrutnie wycieńczony i nie mogę od kilku dni wykrzesać z siebie ani kwantu koncentracji. I nic nie pomaga.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-01-2008, 22:02   

Bo właśnie dotarło do mnie przez przypadek, że jestem skończoną kretynką, wyjątkowej klasy !!! To NIE jest fajne uczucie...

Bo ja chcę replay ze studniówki !!! Robienie za samotną, melancholijną czarną śmier... damę z krwistą różą w zębach niesamowicie mi się spodobało (Poza tym faktycznie pójście samemu było dobrym pomysłem. Byłam wolna i mogłam robić co chciałam bez oglądania się na innych.) Niektórzy dopiero teraz się zaczynają przygotowywać, a ja już jestem po... Ja chcę jeszcze raz !!!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 11-01-2008, 20:35   

Anonymous_ napisał/a:
Tak też zrobiłem, znalazłem jakieś z ludzkim regulaminem =P

Życzę więc miłej zabawy i żebyś nie musiał wracać do naszej nazistowsko-faszystowskiej norki.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 11-01-2008, 21:12   

Bo miałem tak @#%$@#^@# (męczący i nudny) dzień że się w pale nie mieści.

Numer Gadu-Gadu
11631847
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

PostWysłany: 12-01-2008, 15:22   

bo roflmao - nie pojawię się na ircu przez 72 godziny _^_
Tyczek testował kilka skryptów (również taki, który odpowiada za slapy i announcy innych) no i skrypcik bez mojej wiedzy zaspamował nipponsei, przez co dostałem bana czasowego ^^ ).

Numer Gadu-Gadu
8487137
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-01-2008, 12:48   

Programowanie obiektowe... niech mnie ktoś udusi!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 13-01-2008, 14:43   

Bo kolęda...
Mam cichą nadzieję, że ksiądz nie przyczepi się do tych 8-u tomów "Hellsinga" stojących na półce... ^^'
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 238 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi