FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 13-01-2008, 17:30   

Bo dużo bym dała żeby cofnąć czas o dokładnie tydzień, a nie mogę... A bu...

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-01-2008, 18:14   

Bo ja chcę na herbatkę ;__;

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-01-2008, 18:38   

Bo jeśli dzisiaj będę na ircu, to na początku i bardzo krótko - jadę do kolegi kończyć program >_>. Wyjścia są trzy: albo będzie działało, albo zginę jutro rano (deadline - 8:40), albo sam się powieszę wcześniej... neee, po prostu nie zaliczę przedmiotu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-01-2008, 20:33   

Bo dzisiejsza wyprawa do hipermarketu Auchan przypominała kolejny odcinek Strefy Mroku. Najpierw trafiłem do pozornie krótkiej kolejki, ale w związku z dzisiejszą wyprzedażą przy kasie akurat piętrzył się stosik lumpeksowych ubranek. Klientka sporą część metek pogubiła, więc co rusz wysyłała po coś nowego swoją koleżankę. Co do reszty, to kasjerka miała problemy ze znalezieniem kodów kreskowych, więc musiała każdą parę majtek najpierw oglądać ze wszystkich stron. Znużony bezowocnym czekaniem, zmieniłem kolejkę i niestety przegapiłem znak ostrzegawczy w postaci napisu "Jestem początkującą kasjerką, proszę o wyrozumiałość". Żeby zdjąć zabezpieczenia z ubrań, kobieta chodziła na wycieczki do swoich sąsiadek i miała też spore kłopoty z czytnikiem kodów. Oczywiście istnieje opcja, żeby ręcznie wpisywać kod, ale do tego trzeba trafiać palcami we właściwe numerki. Okazało się to na tyle niebanalnym zadaniem, że u klientów przede mną znalazły się na paragonie niewłaściwe produkty i musiała być wzywana zwierzchniczka. Jak przyszła kolej na mnie, to żeby wydostać się w końcu z Auchan (tym bardziej, że rozmarzał mój aktualny obiad i pierogi zmieniały się w jedną wielką kluchę), niczym jaszczurka odrzucająca swój ogon, poświęciłem 2 opakowania makaronu.

Całe szczęście, że mogę sobie poprawić humor kolejnym odcinkiem Clannadu.

Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 13-01-2008, 22:18   

Bo moja cudowna, niesamowita kostka. Można by podejrzewać, że po 3 miesiącach rekonwalescencji, wreszcie powróci do normy sprawnościowej. Bo. To. Podobno. Było. Tylko. Skręcenie.

Ale nieee... Chyba muszę się pogodzić z tym, że jest trwale uszkodzona. Albo, że mnie nie lubi. Na jedno wychodzi.
Inna rzecz, że obie nogi mnie bolą, bo niestety mam kiepską formę i 8 godzin łażenia po mieście powoduje u mnie mocne zmęczenie. Ale obolałe pięty i spuchnięta kostka pulsująca tępym bólem to co innego. Wrr.

Za to jeden pozytyw (wiem, że to nie ten temat, ale pisze hurtowo) - zbiórka się udała! Raz nawet musiałam zmienić puszkę, bo pierwsza zrobiła się zbyt ciężka:)

edit:
Bo Gunslinger Girl il Teatrino.
Tak skopać dobre anime to naprawdę sztuka. Nie każdy to potrafi.

Ostatnio zmieniony przez Momoko dnia 13-01-2008, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Vlyyk Płeć:Mężczyzna
Farseer

PostWysłany: 13-01-2008, 22:52   

bo umiera mi wyświetlacz w laptopie (matko nie mam kafla na wymiane:(

Numer Gadu-Gadu
8509315
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 14-01-2008, 15:50   

Przyroda chyba zupełnie zwariowała. Bo jak inaczej określić fakt, że po pokoju latają mi komary i gryzą... w styczniu... _^_
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-01-2008, 21:23   

Bo jutro łacina. Tak, ta sama, która miała być tydzień temu. Mimo całego weekendu spędzonego praktycznie tylko na robieniu notatek do niej (25 stron A4 wyszło), to i tak mam wrażenie, że tego nie napiszę. A przynajmniej nie sam. Jest to o tyle dołujące, że za 2 tygodnie mamy egzamin. Egzamin będzie trwał 3 godziny i składał się z tłumaczenia tekstu oraz gramatyki. I nie ma szans go napisać tak, jak zwykłego kolokwium, czyli z "drobną pomocą".

Bo muszę odrobić ćwiczenia z literaturoznawstwa - nie było mnie na jednych za dużo.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-01-2008, 08:41   

Keii, co do egzaminu. Sam pamiętam, że bałem się go jak diabli. Skończyło się na tym, że gramatykę spisałem od kumpla obok, który miał lepszy ode mnie łeb do takich rzeczy. Co sie tyczy tłumaczenia...Były to cztery długie zdania o Cezarze. Sztuka polegała na tym, żeby złapać kontekst. Mi się udało.
Powrót do góry
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 15-01-2008, 10:10   

Mam nadzieję, że mi też się uda, bo dzisiejszy kolos wyglądał właściwie jak zwykle. Prawdopodobnie zdam, ale zdecydowanie nie dzięki moim umiejętnościom.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 15-01-2008, 16:03   

Słyszałam, że jednym z powodów wprowadzenia nowej matury był fakt, że "uczniowie czasem mają tylko cztery dni między egzaminami!".

Dostaliśmy dzisiaj wstępny harmonogram matur. Mam szczerą nadzieję, że ktoś za to beknie.
Cztery egzaminy pod rząd. Z dnia na dzień. I ustny polski z największą piłą szkoły.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Irin Płeć:Kobieta

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 15-01-2008, 18:00   

Bo zdecydowanie nie jest dobrze. Pytanie tylko, czy będzie lepiej, czy gorzej.
Bo dużo tego wszystkiego. A ja się boję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 15-01-2008, 18:28   

Bo skopałem sprawę. Na dzisiejsze koło z Rachunków byłem świetnie przygotowany, ale z powodu zmeczenia. Dałem @!@!@. Jestem zły na siebie. Najsmieszniejsze ,że wszystkie operacje powiedziałęm na 5 po egzaminie. Chociaż zdałem dzisiaj koło z finansów, oraz nie muszę pisać egzy z prawa finansowego. teraz odpoczywac do czwartkowej rzeżni.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 15-01-2008, 22:49   

Bo tata wczoraj próbował zainstalować winampa ściągniętego z GG. Plik instalacyjny winampa był pewnie zainfekowany, bo dzisiaj wszelkie próby (czy to normalnie, czy w trybie awaryjnym) uruchomienia Windows kończą się komunikatem "signal out of range" przed pojawieniem się listy użytkowników i ponownym resetem kompa.
Bo tata nie pamięta swojego hasła na Linuksa i muszę mu dawać wejść na pocztę ze swojej przeglądarki, ryzykując, że (nie znając systemu) narobi mi bałaganu.
Bo jak jutro rano będzie próbował reinstalować Windowsa, to boję się, że Linux może pójść w diabły...
Orenei Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-01-2008, 14:57   

Bo moja mama dzisiaj trafiła do szpitala, przez co mój tata ma koszmarny humor...na dodatek dziś jest ich rocznica ślubu.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 239 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi