Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-01-2008, 15:19
|
|
|
Bo egzamin z włoskiego jednak będzie i najpewniej będzie oznaczał poważne kłopoty, z którymi może jakoś uda mi się uporać.
Bo pada śnieg. Normalnie bardzo bym się z tego ucieszyła, ale przez ostatnie kilka dni padał deszcz, przez co teraz zamiast ładnego białego puchu mamy paskudne i brudne rzeczki. |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:35
|
|
|
Bo chyba bede musiała zorbić sobie badania krwi i sie chyba zaczne modlić zeby nie wykazały tego czego sie najabrdzije obawiam bo już i tak mam schizy że nie dożyje konca roku uo i jeszcze to co wiem i to co widziałąm to straszne było i jest oO Jak najszybciej musze zrobić morfologie bo ja w tym stresie nie wyżyje długo |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-01-2008, 23:17
|
|
|
Bo zaraz koncza mi sie ferie, a na horyzoncie nie widac zadnych dluzszych przerw. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-01-2008, 13:21
|
|
|
Bo zaliczenie z botaniki przełożone o godzinę _^_
Bo durne szkolenie PHB.
Bo jak tym razem nie zaliczę, to jadę jeszcze raz we wtorek. 3 dni przez egzaminem z anatomii _^_
[dodano: 24.01.2008 godzina 0:15]
Zaliczenie przełożone na wtorek. Przed salą do wykładowcy kolejki jak przed sklepem mięsnym w PRLu, a pani przyszła akurat za dwadzieścia trzecia (miało być o pierwszej... _^_).
Zanim bym się tam dostał, ostatni pociąg by mi odjechał __^__ |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 24-01-2008, 00:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2008, 16:55
|
|
|
Bo położyłam się przed południem. Nastawiłam budzik na 13, wstałam o 16 ._.
Ale przynajmniej żadnej zmiany na gorsze w tym, jak się czuję, bo tak paskudnie czuję się już od paru dni i kilka godzin snu za dużo nie robi już różnicy. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-01-2008, 20:14
|
|
|
Bo chemia i gegra nuff jutro ==. Nie podoba mi sie to. Nie rozumiem roli podstawników.
I jutro czeka mnie łaze nie ślicznym parku... samej... w mróz... i bede mzuszona robić zjecia idiotycznym ptaszkom. Niech ktoś to zorbi za mnie...
Bo za mało Witchblade, stanowczo za mało. I chrome.pl mnie co chwila wywala (chyba im sie na jakieś aktualizacje zebrało) i w ogóle tkai jakiś diznwy dzień
Bo bilety miesięczne podrożały z 45 do 60 -.- a PKS ma bilety za 59,19 więc nie warto mi sie przesiadać. Sternal to idiota. Nuff...
i ciagle mnie Nuff prześladuje i nie wiem dlaczego i z czego to (ale mimo to fajne jest :P)
Bo jestem z Brzydalem w grupie, ale musze być twarda, nie wypisze sie z grupy tylko dlatego że on tam ejst, będzie ciężko ale musze dać rade... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 24-01-2008, 17:35
|
|
|
Bo jak myślisz że coś ci się udało to okazuje się że poszło do d... (jak mnie to wkurza!) |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-01-2008, 17:51
|
|
|
Bo doktorek K. jest idiotą.
Zapowiedział się dzisiaj pan doktór, że będzie o czwartej rozdawał wpisy z programowania. Nam, garści fizyków, oraz im, dwóm setkom informatyków. W ciągu dwóch godzin.
Spóźnił się, bezczelnie wciskając kit, ze czeka już kwadrans w innej sali. Kit, bo koledzy "na dymku" widzieli, jak chwilę wcześniej wbiegał do budynku. Potem wpisy zaczął rozdawać i, o dziwo, szło gadko. Wszystko się popsuło w chwili, gdy powiedział, że dla naszej (ja i ok. 20 znajomych) grupy laboratoryjnej nie ma jeszcze wyników. Na propozycję wykonania telefonu do prowadzącej stwierdził, że nie ma przy sobie noteeeesu, a na górę to mu się nieeee chce iść. Dla mnie to pestka, bo jestem zmotoryzowany i daleko nie mam, ale kilka osób przybyło dzisiaj tylko po ten wpis, w tym dwóch kolegów z Pabianic.
Aha, naturalnie my musieliśmy być terminowi, przecież z laboratorium mamy o pół (chwała prowadzącej za litość, bo miała obniżyć o całą) oceny niżej, bo oddaliśmy program tydzień po terminie. Termin jest umieszczony na ogólnie niedostępnej, zahasłowanej stronie, i nikt w ciągu semestru nie zająknął się o nim nawet głoską. Wesoło... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Slox
|
Wysłany: 24-01-2008, 18:04
|
|
|
Bo moja wychowawczyni jest jakaś dziwna. Nie rozumie że my nie umiemy a robi dalej. Zawsze robi najtrudniejsze przykłady zamiast proste na początek.
Bo pani od polskiego nas prowokuje.
Bo jak zwykle brakuje mi na coś kasy.
Bo Tomek mnie wpienia :( |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-01-2008, 18:19
|
|
|
Przepraszam, teraz będę złośliwa, wredna i cyniczna.
Na litość, nie mieli się kiedy rozbijać?? Teraz już trzecia osoba mnie pyta, czy sobotnia studniówka nie jest aby odwołana, bo żałoba narodowa i tak dalej. Irytujące (zwłaszcza, że hipotetycznego drugiego terminu by NIE było, bo że tak spytam KIEDY?) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 24-01-2008, 18:32
|
|
|
Bo jutro będę miał cholerny test z matmy. Tak, dobrze myślicie, nie kumam nawet 1/3 materiału... Szykuje się niesamowity pogrom. Tym bardziej, że mój niezastąpiony nauczyciel (38 lat pracuje w mojej szkole... skubany) doszedł do wniosku, że nie musimy robić łatwych zadań, na których zdobędziemy wprawę. Nie, bo niby po co? Od razu ostatnie przykłady - ciach! I potem człowiek siedzi ze szczęką w okolicach mostka i zadaje sobie pytanie o sens istnienia. Bosko.
Do tego, dwa dni temu przeżyłem chyba najgorszą sytuację mojego życia. Wychodzę sobie spokojnie z autobusu (około godziny 16), przechodzę przez ulicę, od mieszkania dzieli mnie jakieś 150m. Przede mną dwóch młodzian z kapturami na łbach lezie przed siebie (czyt. na mnie). Jeden z nich przyorał mi z pięści w plecak (bez powodu) i wydarł japę. Instynkt samozachowawczy nakazał mi jak najszybciej wycofać się w jakieś bezpieczne miejsce, więc olałem gościa i ruszyłem przed siebie. Drugi kretyn, jakieś dwie sekundy późnej doprowadził do nagłego zderzenia się mojej szczęki z jego zaciśniętą pięścią. Dalej standard - szybka riposta, i nogi za pas. Po tym, jak jeden z moich oprawców znalazł się na ziemi, drugi gonił mnie jakieś 50 metrów, ale dostałem takiego powera w nogach, że zwiałem przed łajzą (z ciężkim jak cholera plecakiem na plecach) w mgnieniu oka (a zdecydowanie nie jestem typem sportowca...). No cóż, nadkruszona dolna piątka + całkiem fajne rozcięcie po wewnętrznej stronie policzka + godzinka u dentysty = wspaniały wieczór. Normalnie rewela :\ Teraz tylko się modlę, żeby znowu na tych palantów nie natrafić. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-01-2008, 20:48
|
|
|
Bo zainstalowalam nowego antywira-Kopersky. Tata kupil, najlepszy na rynku, praktycznie nie obciaza systemu i w ogole super. Tylko dlaczego do cholery net chodzi mi tak wolno, ze moge sie zestarzec za nim otworzy mi sie strona!? Ochrona jest jakas dziwna i ona w kolko cos skanuje, choc nie mam pojecia co. Dopiero gdy ja wylacze, net wraca do normalnosci. Ale co to za antywiral bez ochrony!?
Bo nie moge sciagnac najnowszego Blecha, bo CUT laduje mi sie chyba 5 rok i nadal nie moze wyswietlic torrentow.
Bo w ogole utorrent mi nawala i raz jest aktywny, a raz nie. Porty to ja zmienialam juz chyba 9437634 razy i nadal to samo.
ŁYP.
I "Kaspersky", nie Kopersky... A zamiast niego lepiej zainstalujcie Avast!
IKa
Zua Biurokratka. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-01-2008, 10:47
|
|
|
Bo mój komputer znów To zrobił. Mam nadzieje, że spowodowane To było faktem, że kórz unieruchomił wiatraczek i zatkał dopływ powietrza do zasilacza. Jednak specjalnie się nie łudzę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-01-2008, 16:22
|
|
|
Bo od kilku dni, odkąd zainstalowałem nowego antyvira, nie mogę wleźć na tanuczego irca. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-01-2008, 18:35
|
|
|
... ZUO się czai na kanale? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|