Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-02-2008, 21:21
|
|
|
Grypę żołądkową każdy z nas ma! mam i ja!
Konkretnie: ja, mama, babcia, siostra, facet siostry. Do kompletu brakuje tylko taty. Ciekawe, czy udało mi się przed weekendem kogoś w pracy zarazić... ^^; |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-02-2008, 23:29
|
|
|
Niech to diabli, sprawiłam sobie anime niespodziankę. Liczyłam na shounen ai z porządnymi biszami i faktycznie panowie całkiem całkiem, tylko to jest cholerne yaoi (swoją drogą muszę być skończoną idiotką, skoro nie domyśliłam się tego patrząc na tytuł, o ile w ogóle wtedy myślałam...), szkoda słów... |
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 04-02-2008, 00:10
|
|
|
Bo przede mną jeszcze 3 egzaminy ( w tym koszmarnie teoretyczny ze Wstępu do nauki o Polityce) a ja w ogóle nie mam ochoty na naukę... |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-02-2008, 15:52
|
|
|
Bo to był zuy poniedziałek. Wojowanie z fizyką jeszcze potrwa (choć teraz wiem dokładnie, na czym stoję), a Play Asia leci sobie w kulki >_>. To będzie najcięższa przerwa między sesjami ever... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-02-2008, 10:18
|
|
|
Bo zmarł Stefan Meller. A tego pana, jako historyka rewolucji francuskiej, bardzo ceniłem i szanowałem. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-02-2008, 10:21
|
|
|
Bo dowiedziałem się właśnie, że nie będę miał dziś wszystkich wyników egzaminów/zaliczeń. Na łacinę trzeba będzie poczekać. Jestem straszliwie poirytowany tym faktem, bo w przeciwnym wypadku miałbym spokój przynajmniej na tydzień... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 05-02-2008, 10:58
|
|
|
Bo dowciapny kot co ranka lubi sobie wbić swoje ostre pazurki w me delikatne ciało >.> |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-02-2008, 12:16
|
|
|
Bo ostatnimi czasy mam bardzo poważne problemy ze zrozumieniem Tanuków. Może głupieję ostatnio ? Ale na psich forum na które ostatnio wróciłam nie mam żadnych problemów. Tymczasem tu czuję się coraz bardziej obco, mam nadzieję że to minie.
Edit:
Bo zamiast robić coś co zaplanowałam to od ponad godziny siedziałam i pisałam komentarz do La Cordy chociaż biorąc pod uwagę że napisałam o tym przeszło 60 stron w moim zeszycie powinnam mieć dosyć, a gdzie tam ! Najpierw tylko przeczytałam recenzję a potem chciałam napisać ze dwa zdania. Komentarza absolutnie nie planowałam, stwierdziłam że niepotrzebny. I znowu za długi wyszedł ! Cholera. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-02-2008, 13:37
|
|
|
Bo poprawę z botaniki przestawili na najgłupszy chyba możliwy termin...
Bo jakim cudem mam zdążyć na 9:00, skoro pociąg jest na miejscu dopiero o 9:14, a na uczelni jestem dopiero o 9:30? |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 05-02-2008, 13:52
|
|
|
Bo jestem już po wspomnianym wcześniej egzaminie i oprócz pytań z kosmosu mogę narzekać na to, że każda błędna odpowiedź będzie powodowała -1 do ogólnej punktacji! Ech... |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-02-2008, 13:52
|
|
|
Salva ale ty świetne te komentarze piszesz.
Bo psy. Bo pomagamy psom. Bo ich szukam. Bo mam ich mase. Bo wolałbym pomagać kotom. Ich też szukam. I też im pomagam. I też mam ich całą mase. Mam ich prawie tyle, co użytkowników naszej klasy.
I pytanie brzmi: kto to wszystko zje?
Kurcze, lubię zwierzątka. Lubie też chińszczyznę, ale nie aż tak! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-02-2008, 13:58
|
|
|
Zeg :)
Psy ? Czy ja dobrze przeczytałam ? Wreszcie coś znajomego !!! A co z tymi psami ? |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-02-2008, 14:34
|
|
|
Tak, psy. Dostałem w pracy zadanie dzwonić po schroniskach dla zwierząt i rozmawiać oraz załatwiać psy. Więc dzwonie i załatwiam.
W sumie nie powinienem mówić nic więcej. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-02-2008, 15:39
|
|
|
Bo pomyslalam se, ze dobrze byloby przeczytac mange Tsubasy, skoro anime mi sie tak podobalo. Tylko, ze jak doszlam do zdarzen w Tokyo to dostalam zalamania nerwowego. Od tamtego momentu czytalam jak glupia, myslac, ze cos sie moze poprawi, A gdzie tam, po co. Chodze przybita juz 3 dzien i to sie predko nie zmieni.
Bo jestem chora, a przynajmniej sie na to zanosi.
Bo musze zrobic ogromna prace domowa na historie, a przy obecnym stanie nie wiem jak mi to wyjdzie i w ogole nie chce mi sie tego robic.
Bo moja paznokcie wygladaja gorzej niz kiedykolwiek, co mnie strasznie irytuje. (nie zebym miala hopla na punkcie wygladu, ale po prostu mnie to wkurza) |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-02-2008, 16:15
|
|
|
Bo poprawka z japońskiego 22.02.
Bo wyniki z łaciny miały być dzisiaj, ale będą w piątek. |