Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-02-2008, 10:24
|
|
|
Totem - chyba tak, zwłaszcza, jeśli podchodzi do ciebie niziutka, zasuszona już nieco starsza pani. Wszak nieprzypadkowo awansowałeś na sylwestrze na Dona.
Mnie atakują średnio raz na miesiąc, widać wyglądam na "potencjalną ofiarę". Kiedyś, kiedy byłem młody i głupi a zwłaszcza, gdy jeszcze byłem poddenerwowany, reagowałem krótkim "Jestem Satanistą" i to wystarczyło. Generalnie wystarczy jednak "Dziękuję, nie jestem zainteresowany" - nie zdarzyło mi się jeszcze, aby po czymś takim jakiś jechowita dalej się narzucał - to w większości kulturalni ludzie. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-02-2008, 12:40
|
|
|
Rany bonia, muszę sobie nowy sprzęt sprawić...
Żeby mi się w "Beladonna of sadness" dźwięk z obrazem rozjeżdżał... ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-02-2008, 13:02
|
|
|
A jesteś pewna, że to nie kwestia kodeków? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 18-02-2008, 13:10
|
|
|
Mów do mnie jeszcze... Ja niczego nie jestem pewna, jestem lama i nie rozumiem co się dzieje. Mogę co najwyżej nowsze CCCP ściągnąć... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-02-2008, 13:14
|
|
|
To ściągnij, o ile pamiętam to u mnie to oznaczało zwykle brak czegoś w software, a nie problemy z hardware. Niestety więcej nie pomogę. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-02-2008, 14:19
|
|
|
O faktycznie, nowe wyszły nawet jakiś czas temu O_o. Z drugiej strony u mnie na starych działa bez trudu, więc podejrzewam, że to jednak nie o soft się rozchodzi. Notabene takiego anime jeszcze NIE widziałem...
Bo obudziłem się o 11:30 i nie stanowiłoby to problemu, gdyby laboratorium nie zaczynało się o 12:15. Bez śniadania wyszedłem z domu o dwunastej tylko po to, żeby bite 20 minut stać w korku (bo się akurat jakas koparka rozkraczyła na wąskiej uliczce). Na miejscu zaś okazało się, że jest błąd w planie (pani w dziekanacie "przesunęło się" okienko w lewo), a fizycy powinni przyjść na trzecią... Żeby TAKIEGO błędu nie wychwycić przez prawie tydzień? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-02-2008, 15:02
|
|
|
Bo przez jakiegoś skończonego debila, moja kurtka nadaje się tylko do prania. Cham jeden, specjalnie z ogromną prędkością wjechał w tą wielką kałużę. Jedyną drogą ucieczki był skok w dół skarpy do rzeczki, nie skorzystałam... Niech go dżuma i cholera! |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-02-2008, 12:35
|
|
|
Ściągnąłem dziesięć odcinków "Legend of Galactic Heroes Gaiden: Spiral Labyrinth"...i okazało się, że wszystkie są po chińsku. No nic, trzeba wyrzucić... |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 19-02-2008, 18:55
|
|
|
Bo jak się okazało (już wcześniej było mówione że tak może być)
MAMY UCIĘTĄ POŁOWĘ GODZIN INFORMATYKI :/
Jak również to że jestem (chwilowo) jedynym uczniem chętnym na maturę (rozszerzoną)
z infy i nie zrobią specjalnie dla jednego ucznia zajęć dodatkowych,
a "z maturzystami nie ma sensu cię usadzać bo to dla ciebie za wcześnie"
i będę musiał zakuwać do matury na własną rękę
(dopiero 2 liceum a już problemy z matura xD) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-02-2008, 21:40
|
|
|
Bo okienka. Bo cały dzień na zajęciach i okienka. Bo okienka. Bo mnóstwo okienek i okienek. Bo ten, kto układał plan (a wiem kto, wrrrrrr) patrzył tylko na to, czy się sala i godzina zgadzają oraz czy panu/pani dr/prof. pasuje. O nas oczywiście nie pomyślano. Chociażby to idiotyczne przejście z jednego budynku do drugiego, na które potrzebujemy co najmniej 25 minut (jak się ociepli, to może nawet 20). Mamy 15.
Już pisałam o tym, ale dzisiaj był najgorszy dzień, więc piszę jeszcze raz.
Bo ja dojeżdżam. Bo mimo małej ilości zajęć i tak cały dzień spędzam na uczelni, czego mam już dość. Bo chce mi się spać, boli mnie głowa i jestem zmęczona.
Bo praktyki... Mam nadzieje, że mnie nie stratują, pani prowadząca kazała nam, jak już będziemy na nią czekać w szkole, trzymać jakiegoś słupka lub ławki... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-02-2008, 17:14
|
|
|
Bo mam drugą dobę stały aparat na zębach... miał być od Kwietnia... wyszło na to, że w Kwietniu będę miała 1 wizytę kontrolną...
Bo nie wyrabiam z Bólu zębów...
Bo nie mogę jeść nic co NIE jest Pół-Płynne lub Płynne... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-02-2008, 17:23
|
|
|
Cytat: | Bo mam drugą dobę stały aparat na zębach... miał być od Kwietnia... wyszło na to, że w Kwietniu będę miała 1 wizytę kontrolną...
Bo nie wyrabiam z Bólu zębów...
Bo nie mogę jeść nic co NIE jest Pół-Płynne lub Płynne...
|
Lila pociesze cie, ja sie już 4 lata z tym męczę i nie zanosi się na szybki koniec :D |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-02-2008, 20:12
|
|
|
Moj kolega w pierwszych dniach twierdzil, ze zeby mu sie przesuwajai jesli bedzie cos jadl to mu powypadaja;D.
Jestem chora. Do tego skonczyly mi sie chusteczki higieniczne i musze smarkac w papier toaletowy co jest srednio przyjemne. Do tego mbank jest taki glupi, ze nie zablokowal mi konto, nie moge sie zalogowac, a jak proboje tam zadzwonic to caly czas mnie rozlacza!
Do tego zeby mnie bola, a nie mam funduszy na dentyste. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 20-02-2008, 20:20
|
|
|
Cytat: | Moj kolega w pierwszych dniach twierdzil, ze zeby mu sie przesuwajai jesli bedzie cos jadl to mu powypadaja;D. |
Bo się przesuwają ;) Ale nie wypadną, nie ma problemu. Lila - nie bój nic, pierwszy tydzień jest najgorszy. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-02-2008, 22:52
|
|
|
Shinigami-san napisał/a: | ja sie już 4 lata z tym męczę i nie zanosi się na szybki koniec :D |
Ja mam przewidywany czas - 1,5 roku do 2 lat ;P w maju mam mieć zmieniany łuk na twardszy... ze ten niby prawie nie ciągnie... no ale bez komentarza to pozostawię
Mai_chan napisał/a: | Lila - nie bój nic, pierwszy tydzień jest najgorszy.
|
... mam nadzieje... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|