FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
BOReK Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 21-02-2008, 06:35   

Łypię tak na godzinę - rety, dopadła mnie straszna bezsenność. Ciężka atmosfera poranna to tylko kawałek, reszta jest znacznie mniej ciekawa, przez co ten post wyda się skrajnie idiotyczny i bez sensu. Pewnie taki ma być.

Jestem strasznie zdołowany. Wczoraj przed zaśnięciem udało mi się wykombinować wyjście z tej matni, ale ze dwie godziny temu doszedłem do wniosku, że to wyjście może jednak bardzo zaboleć zainteresowanych. Zwłaszcza jeżeli ci nie wiedzą do końca, czego chcą (a tej możliwości jednak nie skreślę, chociaż absolutnie nie jest pewna i polega głównie na moich skromnych domysłach). Trzeba będzie czasu, sprawa się może juz tylko polepszyć - byleby się wyrwać z tego stanu zawieszenia bez ryzyka, że potem powie się "a jednak". Nie pogniewałbym się za rozwiązanie in plus, że tak powiem.

P.S.: Za to forum o tej porze, tak samo jak i późnym wieczorem, śmiga aż miło.

EDIT: Poza tym chyba dorwało mnie jakieś choróbsko pokarmowe >_>. Ten tydzień jakiś taki do chrzanu.

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 21-02-2008, 23:02   

Lila napisał/a:
w maju mam mieć zmieniany łuk na twardszy... ze ten niby prawie nie ciągnie... no ale bez komentarza to pozostawię

Liluś ale pomyśl, będziesz miała ładne ząbki :D A co do twardszych łuków... BARDZO bolą. Przynajmniej mnie ==

Bo przez ostatnie dni tkwie na przystanku autobusowym po 1,5-2 godizny i codziennie przemarzam. Oczywiście przyjaciółka do mamy rpzyjechała i gadają co wieczór do pierwszej w nocy. A ja rano pobudka do szkoły o.O. Do wyspania potrzebne mi 8-9 godizn snu zaś od poniedziąłku śpię po 4-5 godzin. Ale nie, im nie przetłuamczysz że człowiek rano musi wstać do szkoły. ONE MUSZA pogadać ==. A później sie dowiaduje ze śpią do 12-13... Chamstwo nie zna granic

Numer Gadu-Gadu
1097863
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-02-2008, 00:39   

Bo jutro, a w zasadzie dziś-później, poprawka, na którą przygotowywałem się przez ostatni tydzień. Czarno to widzę >_>

Zainteresowanych prosiłbym o trzymanie kciuków od 14 ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 22-02-2008, 10:28   

Mam za sobą połowę Dragon Quest V i...wszystko wskazuje na to, że mam zepsutego roma (nie mylić z cyganem), bo wg kilkunastu solucji powinno się wydarzyć, co w grze się nie wydarza....Szlag by to...
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-02-2008, 15:14   

Pisze tekst o uzależnionych od komputera i jak zwykle przy tej okazji chwyta mnie hipochndria... Prosze! Niech ktoś mnie przytuli i powie, że jestem normalny!

Numer Gadu-Gadu
1271088
ronin Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-02-2008, 15:39   

zeby to wszytko........!
Powrót do góry
Shizuku Płeć:Kobieta
Trochę poza sobą

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 22-02-2008, 15:41   

*prztula* Jesteś normalny. Tylko czy naprawde sadysfakcjonuje cię to stwierdzenie od osoby, która za normalną się nie uważa?;D

Numer Gadu-Gadu
636349
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 22-02-2008, 15:43   

Bo moja lekarka mnie delikatnie mówiąc wkurza...
Bo nadal nie do końca wiadomo, co w zasadzie jest moim kolanom. Teza o "rośnięciu" brzmi co najmniej zabawnie, biorąc pod uwagę, że nie rosnę tak na oko od trzech lat.
Bo ferie się kończą.
I bo mam stresa.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-02-2008, 17:52   

Brzuch mnie boli, bardzo, a proszki średnio pomagają...

Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 22-02-2008, 18:21   

Bo ręka znowu spuchła, dalej boli, maści ani tabletki nie pomagają...A po ostatnich badaniach dowiedziałam się że z nią wszystko w porządku, niby reumatyzmu nie ma, ale to byłoby dość dziwne w moim wieku...Ale badali i od tamtej pory miało być wszystko w porządku, a tu już kolejny raz...-.-.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 22-02-2008, 19:41   

Yumiko napisał/a:
Bo ręka znowu spuchła, dalej boli, maści ani tabletki nie pomagają...A po ostatnich badaniach dowiedziałam się że z nią wszystko w porządku, niby reumatyzmu nie ma, ale to byłoby dość dziwne w moim wieku...Ale badali i od tamtej pory miało być wszystko w porządku, a tu już kolejny raz...-.-.

A nie jest to jakieś uczulenie? Ja osobiście miewam czasem i takie reakcje alergiczne.

Bo niskie ciśnienie krwi bywa męczące...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 22-02-2008, 19:55   

Cytat:
Yumiko napisał/a:

A nie jest to jakieś uczulenie? Ja osobiście miewam czasem i takie reakcje alergiczne.

Raczej nie...lekarze podejrzewali że mogę mieć reumatyzm (spora część mojej rodziny na to cierpi). Z resztą, lekarka oglądając moją rękę stwierdziła że jest to opuchlizna typowo reumatyczna. Zrobili kilka badań, wyszło na to że z ręką wszystko ok. Tylko, jak może być wszystko ok, skoro to miał być jednorazowy przypadek, a zdarza się co miesiąc, czasami jak ręka zmarznie...częściej. Rodzice zastanawiali się czy przyczyną przypadkiem nie jest moja DAWNO TEMU złamana ręka. Wątpie, ręka złamana była 6 lat temu, wydaje mi się że wtedy po złamaniu miałabym już jakieś objawy, ale po 6 latach? Mam iść znowu do lekarza...może coś wymyśli.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 22-02-2008, 23:36   

Grisznak napisał/a:
Mam za sobą połowę Dragon Quest V i...wszystko wskazuje na to, że mam zepsutego roma (nie mylić z cyganem), bo wg kilkunastu solucji powinno się wydarzyć, co w grze się nie wydarza....Szlag by to...

Jakieś szczegóły? Bardzo lubię tę grę i jestem ciekawa z czym masz problem. (Piwnica w nawiedzonym zamku?)

Bo do końca miesiąca zostało jeszcze kilka dni, a ja właściwie nie mam już pieniędzy.

Numer Gadu-Gadu
4707314
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 23-02-2008, 11:03   

Bo w wyniku burzy (tak, burzy. W lutym... >.>) była wczoraj w nocy awaria prądu. Akurat, jak się zawiązała rozmowa na IRCu... ^^'
Bo wody też nie było.
Bo nadal wieje tak, że tylko czekać, aż znowu prąd padnie.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-02-2008, 11:23   

Łoboziuniu, kolejna noc przespana tylko częściowo. Pozostałą część spędziłem na rozważaniu urwania sobie cholernie bolącej ręki XD. Na szczęście już chyba minęło, ale rety... Nigdy więcej takiego czegoś.

Strona 248 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi