Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 21-02-2008, 06:35
|
|
|
Łypię tak na godzinę - rety, dopadła mnie straszna bezsenność. Ciężka atmosfera poranna to tylko kawałek, reszta jest znacznie mniej ciekawa, przez co ten post wyda się skrajnie idiotyczny i bez sensu. Pewnie taki ma być.
Jestem strasznie zdołowany. Wczoraj przed zaśnięciem udało mi się wykombinować wyjście z tej matni, ale ze dwie godziny temu doszedłem do wniosku, że to wyjście może jednak bardzo zaboleć zainteresowanych. Zwłaszcza jeżeli ci nie wiedzą do końca, czego chcą (a tej możliwości jednak nie skreślę, chociaż absolutnie nie jest pewna i polega głównie na moich skromnych domysłach). Trzeba będzie czasu, sprawa się może juz tylko polepszyć - byleby się wyrwać z tego stanu zawieszenia bez ryzyka, że potem powie się "a jednak". Nie pogniewałbym się za rozwiązanie in plus, że tak powiem.
P.S.: Za to forum o tej porze, tak samo jak i późnym wieczorem, śmiga aż miło.
EDIT: Poza tym chyba dorwało mnie jakieś choróbsko pokarmowe >_>. Ten tydzień jakiś taki do chrzanu. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-02-2008, 23:02
|
|
|
Lila napisał/a: | w maju mam mieć zmieniany łuk na twardszy... ze ten niby prawie nie ciągnie... no ale bez komentarza to pozostawię |
Liluś ale pomyśl, będziesz miała ładne ząbki :D A co do twardszych łuków... BARDZO bolą. Przynajmniej mnie ==
Bo przez ostatnie dni tkwie na przystanku autobusowym po 1,5-2 godizny i codziennie przemarzam. Oczywiście przyjaciółka do mamy rpzyjechała i gadają co wieczór do pierwszej w nocy. A ja rano pobudka do szkoły o.O. Do wyspania potrzebne mi 8-9 godizn snu zaś od poniedziąłku śpię po 4-5 godzin. Ale nie, im nie przetłuamczysz że człowiek rano musi wstać do szkoły. ONE MUSZA pogadać ==. A później sie dowiaduje ze śpią do 12-13... Chamstwo nie zna granic |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-02-2008, 00:39
|
|
|
Bo jutro, a w zasadzie dziś-później, poprawka, na którą przygotowywałem się przez ostatni tydzień. Czarno to widzę >_>
Zainteresowanych prosiłbym o trzymanie kciuków od 14 ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-02-2008, 10:28
|
|
|
Mam za sobą połowę Dragon Quest V i...wszystko wskazuje na to, że mam zepsutego roma (nie mylić z cyganem), bo wg kilkunastu solucji powinno się wydarzyć, co w grze się nie wydarza....Szlag by to... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-02-2008, 15:14
|
|
|
Pisze tekst o uzależnionych od komputera i jak zwykle przy tej okazji chwyta mnie hipochndria... Prosze! Niech ktoś mnie przytuli i powie, że jestem normalny! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
ronin
|
Wysłany: 22-02-2008, 15:39
|
|
|
zeby to wszytko........! |
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-02-2008, 15:41
|
|
|
*prztula* Jesteś normalny. Tylko czy naprawde sadysfakcjonuje cię to stwierdzenie od osoby, która za normalną się nie uważa?;D |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-02-2008, 15:43
|
|
|
Bo moja lekarka mnie delikatnie mówiąc wkurza...
Bo nadal nie do końca wiadomo, co w zasadzie jest moim kolanom. Teza o "rośnięciu" brzmi co najmniej zabawnie, biorąc pod uwagę, że nie rosnę tak na oko od trzech lat.
Bo ferie się kończą.
I bo mam stresa. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-02-2008, 17:52
|
|
|
Brzuch mnie boli, bardzo, a proszki średnio pomagają... |
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-02-2008, 18:21
|
|
|
Bo ręka znowu spuchła, dalej boli, maści ani tabletki nie pomagają...A po ostatnich badaniach dowiedziałam się że z nią wszystko w porządku, niby reumatyzmu nie ma, ale to byłoby dość dziwne w moim wieku...Ale badali i od tamtej pory miało być wszystko w porządku, a tu już kolejny raz...-.-. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 22-02-2008, 19:41
|
|
|
Yumiko napisał/a: | Bo ręka znowu spuchła, dalej boli, maści ani tabletki nie pomagają...A po ostatnich badaniach dowiedziałam się że z nią wszystko w porządku, niby reumatyzmu nie ma, ale to byłoby dość dziwne w moim wieku...Ale badali i od tamtej pory miało być wszystko w porządku, a tu już kolejny raz...-.-. |
A nie jest to jakieś uczulenie? Ja osobiście miewam czasem i takie reakcje alergiczne.
Bo niskie ciśnienie krwi bywa męczące... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-02-2008, 19:55
|
|
|
Cytat: | Yumiko napisał/a:
Bo ręka znowu spuchła, dalej boli, maści ani tabletki nie pomagają...A po ostatnich badaniach dowiedziałam się że z nią wszystko w porządku, niby reumatyzmu nie ma, ale to byłoby dość dziwne w moim wieku...Ale badali i od tamtej pory miało być wszystko w porządku, a tu już kolejny raz...-.-.
A nie jest to jakieś uczulenie? Ja osobiście miewam czasem i takie reakcje alergiczne.
|
Raczej nie...lekarze podejrzewali że mogę mieć reumatyzm (spora część mojej rodziny na to cierpi). Z resztą, lekarka oglądając moją rękę stwierdziła że jest to opuchlizna typowo reumatyczna. Zrobili kilka badań, wyszło na to że z ręką wszystko ok. Tylko, jak może być wszystko ok, skoro to miał być jednorazowy przypadek, a zdarza się co miesiąc, czasami jak ręka zmarznie...częściej. Rodzice zastanawiali się czy przyczyną przypadkiem nie jest moja DAWNO TEMU złamana ręka. Wątpie, ręka złamana była 6 lat temu, wydaje mi się że wtedy po złamaniu miałabym już jakieś objawy, ale po 6 latach? Mam iść znowu do lekarza...może coś wymyśli. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-02-2008, 23:36
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Mam za sobą połowę Dragon Quest V i...wszystko wskazuje na to, że mam zepsutego roma (nie mylić z cyganem), bo wg kilkunastu solucji powinno się wydarzyć, co w grze się nie wydarza....Szlag by to... |
Jakieś szczegóły? Bardzo lubię tę grę i jestem ciekawa z czym masz problem. (Piwnica w nawiedzonym zamku?)
Bo do końca miesiąca zostało jeszcze kilka dni, a ja właściwie nie mam już pieniędzy. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 23-02-2008, 11:03
|
|
|
Bo w wyniku burzy (tak, burzy. W lutym... >.>) była wczoraj w nocy awaria prądu. Akurat, jak się zawiązała rozmowa na IRCu... ^^'
Bo wody też nie było.
Bo nadal wieje tak, że tylko czekać, aż znowu prąd padnie. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-02-2008, 11:23
|
|
|
Łoboziuniu, kolejna noc przespana tylko częściowo. Pozostałą część spędziłem na rozważaniu urwania sobie cholernie bolącej ręki XD. Na szczęście już chyba minęło, ale rety... Nigdy więcej takiego czegoś. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|