FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Amarth Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 09-03-2008, 22:10   

Bo to, co przed momentem wypiłam na kaszel było obrzydliwe. Sama nie wiem, co mnie bardziej paliło w gardle - to coś czy gorąca herbata, którą usiłowałam spłukać ten paskudny smak. I niech mnie licho porwie, jeśli wiem, co to właściwie było, ale nigdy więcej nie wypiję tego z własnej woli.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 10-03-2008, 12:33   

Heh... to samo stadium, już nie przeciekam ale za to "szczekam".

Ze środków wykrztuśnych polecam albo flegaminę w pastylkach, albo całkowicie domową miksturę - syrop, który uzyskuje się przez zasypanie niekoniecznie bardzo drobno pokrojonej cebuli sporą ilością cukru. Jest przezroczyste, gęste, lepkie ale wbrew pozorom nie tylko skuteczne, ale i w miarę smaczne.

A na gardło i tak najskuteczniejsza jest kuracja rotowania PH. Czyli płukania gardła za pomocą łyżeczki (herbacianej) sody oczyszczonej rozpuszczonej w szklance wody, na przemian z łykaniem łyżki soku ze świeżej cytryny (tak żeby "popłukać" gardło), w odstępach co godzinę-dwie. Tak bakterie jak wirusy nienawidzą gwałtownych zmian PH w "otoczeniu" które ta operacja im funduje.

Numer Gadu-Gadu
3869750
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 10-03-2008, 12:34   

Czuję się fatalnie, nie spałam pół nocy , a musiałam wstać wcześnie. Jest mi niedobrze, mam dreszcze i głowa mi pęka, za dużo stresów miałam ostatnio. Wkurza mnie absolutnie wszystko, rano na przystanku chciałam mordować, bo nie zdążyłam dopić herbaty. Swoją drogą to straszne uczucie, trzy godziny obsesyjnego myślenia o kubku herbaty...

Na pocieszenie pozostaje mi, że przyjedzie brat i przywiezie nowego Pottera, a jak bogowie będą wyjątkowo łaskawi to może zacznę dzisiaj GSD.

Edit: Bogowie nie są łaskawi, GSD dzisiaj nie będzie, a Pottera zabrał ojciec...

Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 11-03-2008, 14:25   

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugh...

Ojciec chorował, chorował aż i mnie zaraził - dopadła mnie Katarzyna, księżna Kataru==.

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 11-03-2008, 16:47   

Witajcie w Kole Zapyziałych Jenotów. ==''

Numer Gadu-Gadu
3869750
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-03-2008, 10:42   

Komputer można zdecydowanie porównać do ołtarza - też się przed nim klęczy, czasem nawet leży przed nim krzyżem i też się składa (tylko że nie ofiary, a komponenty). Wczoraj pięć, a dzisiaj prawie trzy godziny tych rytuałów wyczerpały mnie do cna, poza tym poprzestaję na połowicznych modyfikacjach, zawsze coś ^^'.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 12-03-2008, 17:17   

Bo PKP w ostatniej chwili wpadło na pomysł przestawienia pociągu z 7:25 na 7:52 ... Cudem zdążyłem na zaliczenie ^^;
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Pan B Płeć:Mężczyzna
hmm....

PostWysłany: 12-03-2008, 18:50   

Bo tydzień był ciężki jak wszyscy chińczycy razem wzięci. 95% spraw mi nie wychodziło jak sobie zaplanowałem. Bolą mnie mięśnie i nic mi się nie chce.

Numer Gadu-Gadu
11631847
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-03-2008, 11:10   

O rany boskie.

Że miasto rozkopane, to się już przyzwyczaiłam, przeklęty remont torowiska idącego przez całe miasto. Ale dziś zamknęli Zachodnią. Na osiem miesięcy. OSIEM.

Rany boskie, jak ja do szkoły dojadę...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Mao Płeć:Kobieta
Your Kitty :*

PostWysłany: 13-03-2008, 16:57   

Bo mnie głowa boli ;/
Bo się słabo czuję ;/
Bo dziś miałam 2h sprawdzian z polskiego i nie wiem czy temat do napisania był prosty czy to jak zwykle ja musiałam coś źle zrozumieć albo za mało napisać ;/
Bo moja kochana Fydżunia (jedna z 'świętej trójcy' ) zagryzła dziś kurę sąsiada! Który (wcale mu się nie dziwię) z lekka się zdenerwował i ofc teraz trzeba będzie mu za nią zapłacić ;/
Bo jutro mam sprawdzian z geo, na który wcale nie mam ochoty i siły się uczyć ;/
Bo jutro planowałam nie isć na pierwszą lekcję, czyli godzinę wychowawczą, bo jak zwykle będzie się darła ta wariatka przez całe 45 min, lecz moje plany pokrzyżowała nawiedzona pani od WOKu, która postanowiła nie przyjść jutro do szkoły i w związku z czym przychodzimy na 2 lekcyjną, później mamy PO, a później nieszczęsną g-w (w tym momencie powinniśmy mieć WOK) <ściana> ;/

EDIT. Właśnie tata wrócił (jak to nazwał) z rozprawy sądowej o kurę. Okazało się, że to nie pierwszy raz się zdarzyło ;/ Szkoda, że za pierwszym razem do nas nie przyszli ;/ Zapłacił za kurę i teraz trzeba pilnować, żeby znowu nie doszło do takiej sytuacji ;/ Też sobie rozrywkę znalazła ;/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4462798
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 15-03-2008, 08:42   

Ughhh...

Wstałem dziś o 5-ej i momentalnie stwierdziłem, że z pierwszych wykładów i tak nic nie zrozumiem w tym stanie, więc wróciłem do łóżka i postanowiłem jechać autobusem o 9-ej.
O 7:30 wstałem i stwierdziłem, że jeśli ledwie chodzę po domu to lepiej leżeć w łóżku i spać niż leżeć na dworcu/na chodniku w Lublinie i być nieprzytomnym. Dobranoc...

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 15-03-2008, 12:25   

Bo coś się chrzani z guzikiem [k] na klawiaturze (sprężyna poszła/coś się pod spód wsypało... A to taka klawiatura, gdzie nie mogę wyjąć klawisza, wyczyścić i wsadzić z powrotem...).
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 15-03-2008, 13:42   

Postukaj w niego ze dwadzieścia razy, jeśli to okruszki to powinny się połamać i mniej przeszkadzać.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 17-03-2008, 11:41   

SSSSMOKED!

Najpierw z nieciekawych przyczyn musiałem wstać przed siódmą, ale to udało się później odespać. Doszła paczka od faceta, u którego zamówiłem lampy przeciwmgielne i przednie kierunkowskazy - podesłał przeciwmgielne i pozycyjne, no ale kit >_>. U brata "na pewno przywiozę" zamieniło się w "nie wiem", więc do przewozu części blacharskich będę musiał zamówić kuriera i wcale nie to jest głupie. Głupie jest to, że mógł wcześniej nie mówić "na pewno", bo wtedy już bym pewnie dzisiaj albo jutro dostał co trzeba. Pada.

Poniedziałek... kheh...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 17-03-2008, 17:37   

Bo plakatu z kanji jak nie było, tak nie ma. Nie wiem, ile powinna iść przesyłka z Kanady, ale 18 dni to trochę dużo.

Przyszła nagroda z filmwebu. Ja wiem, że darowany koń itp., ale na litość - co ja zrobię z drugą płytą z 4? Ciężko to będzie sprzedać (podobnie jak pierwszy tom Rapsodii i dvd z Zaginioną Kolonią, które również wygrałem). Cóż, może zrobię aukcję łączoną z tym wszystkim :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 252 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi