Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 27-04-2008, 12:00
|
|
|
Bo komputer mi skapitulował i muszę korzystać z laptopa matki, na którym nie ma 50% przydatnych programów.
Bo to trzeci atak duszności w ciągu 2 dni. Niech ta głupia pogoda w końcu się zdecyduje, czy chce być słoneczna czy deszczowa== |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-04-2008, 16:30
|
|
|
Krrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa...
Już myślałem, że w maju załatwię się z dwoma kobyłami, ale jeden z psorów jednak przeniósł zerówkę na początek czerwca. Przedłużają mi kołomyję==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 28-04-2008, 13:32
|
|
|
Byłam zdecydowana i ktoś mi powiedział, że to nie jest szczególnie dobra decyzja i jeszcze poparł przykładami. Wrrrr, źle mi ==" |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-04-2008, 18:22
|
|
|
Bo doszłam do przekonania (nie po raz pierwszy zresztą), że co poniektórzy na mojej uczelni mają niepokolei w głowach. I, niestety, działa to na moją niekorzyść.
Bo pewien członek mojej rodziny znowu doprowadzil mnie do układania wiązanek. Nie jestem z tego zadowolona. Wyklinanie nie przynosi ulgi i nie ma pod ręką niczego, co mogłabym rozwalić. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-04-2008, 18:27
|
|
|
Bo od dwóch dni nie ma ciepłej wody. Spółdzielnia mieszkaniowa, kierując się iście monthpythonowskim poczuciem humoru, powiesiła dziś rano kartkę, że wody nie będzie do...dzisiejszego ranka, do ósmej (sic!). |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 30-04-2008, 09:36
|
|
|
Nie wziąłem wolnego z okazji GTA IV, bo kto to myślał brac urlop z powodu 'gupiej gry'?
no i gupi to teraz ja jestem :P bo naprawdę myśl o 8 godzinnej przerwie od pada, naprawde mnie w dołku ściska ;) |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-04-2008, 10:09
|
|
|
Jak mi się nuuuuudzi - kierowniczka z moją koleżanką z biura, gdzieś pojechały, nie będzie ich z półtorej godziny. Nie zostawiły mi nic do roboty i tak sobie siedzę bezczynnie (a może to wina tego, że wszystko za szybko robię). Najgorsze jest to, że mam dzisiaj straszny apetyt i zjadłam już cały swój prowiant... |
|
|
Grethort
|
Wysłany: 30-04-2008, 11:44
|
|
|
Bo niektórzy ludzie to idioci - za grosz akceptacji, wyrozumiałości ani współczucia... a potem się dziwi ktoś, że patrzę na takich ludzi z pogardą. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-05-2008, 10:52
|
|
|
Praktycznie nie mogę mówić, leje mi się z nosa, mam gorączkę i generalnie ledwo trzymam się na nogach (a za oknem piękna pogoda). Cały poprzedni tydzień leżałam w łóżku, a teraz jest trzy razy gorzej. Już widzę co powie kierowniczka, jeżeli od poniedziałku znowu pójdę na L4, o kolejnej kosmicznej kwocie wydanej na leki nie wspominając... |
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 02-05-2008, 11:22
|
|
|
Bo siedzę i nic twórczego mi nie przychodzi do głowy.. a terminy gonią ;/
Bo w najbliższym czasie 2 koła i jedna wejściówka ;/
Bo świadomość tego, iż wszyscy znajomi wrócili na weekend do domów, a ty musiałeś zostać sam bywa frustrująca.. ;( |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2008, 11:57
|
|
|
Bo miałam tyle fajnych planów na weekend, a siedzę sama w domu uwiązana kompletnie z babcią, która się źle czuje. Szlag by to trafił... |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2008, 12:30
|
|
|
Bo mam szczerą ochotę iść do sąsiada i spuścić mu tęgi łomot. Jest to typowy irytujący kmiot, cham bez grosza kultury, stary, denerwujący dziad, który znajduje przyjemność w irytowaniu innych. Raz mało go już nie pobiłem, gdy wydzierał się na moją siostrę, a teraz doprasza się ponownie. Otóż, jełop jeden, zainstalował sobie w łazience papierowe tapety. Oczywiście, jak to w łazience, przy wilgoci tapety się odklejają - to naturalne. Jednakże, dla tego kretyna astrachańskiego - najwyraźniej nie. Dlatego wezwał ekipę remontową, odłączył cały pion od wody na pół dnia aby ci mogli obleźć wszystkich sąsiadów i sprawdzić, czy to od nich mu woda nie cieknie. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-05-2008, 19:44
|
|
|
Bo wczoraj brutalnie przerwano mi świetny dzień, a w związku z tym dzisiaj też czuję się niedojenocony.
Bo jakoś tak no...
Bo nawet IRC mnie uznał za bota i w związku z tym zbanował.
Szkoda gadać, dzisiaj mam zły dzień i tyle ;p |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 03-05-2008, 11:43
|
|
|
Fajnie, miałem iść do babci w odwiedziny, ale w połowie drogi o mało co nie padłem...
Tour się nie udał >.<
Niech żyją fobie ! |
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 03-05-2008, 14:37
|
|
|
Bo nie ma nawet z kim porozmawiac.. głupia majówka ;/ |