Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-05-2008, 16:49
|
|
|
Co takiego ludzie znajdują w siedzeniu na działkach? Robactwo, bród, smród palonych kiełbach, na działkach obok masa ludożerki oddającej się podobnym rozkoszom...a ja głupi zgodziłem się skosić trawnik podciąć gałęzie, ściąć drzewo i wykonac pare innych tego rodzaju rzeczy. Ech, jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą...no nieważne. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-05-2008, 11:34
|
|
|
Przyszły dwie paczki z wydawnictw.
Teraz już wiem, dlaczego nie ma chętnych do tego działu. MATKO BOSKA! Ratujcie mnie! Ja tego nie doniosę do domu o przeczytaniu w terminie nie wspominając! JEŻU KOLCZASTY! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-05-2008, 14:37
|
|
|
Po ponad tygodniu wolnego i słodkiego lenistwa najwyższa pora wrócić do brutalnej rzeczywistości i wziąć się za naukę – robienie wszystkiego na ostatnią chwilę nie jest dobrym nawykiem ==’
I jeszcze ten ból głowy. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-05-2008, 16:09
|
|
|
Przespałam budzik. To raz. W sumie dobrze, że przespałam, bo i tak góra po jednych zajęciach musiałbym wrócić do domu w celu rzucenia się na łóżko i zwinięcia w kłębek. Od 10 do 14 z hakiem. A teraz czekamy aż proch przestanie działać i pozwijamy się znowu... |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-05-2008, 19:28
|
|
|
Ja zaś niecierpliwie czekam zwinięta, aż prochy zaczną działać... |
|
|
Astek
Dołączył: 02 Maj 2008 Skąd: zależnie od kaprysu :D Status: offline
|
Wysłany: 09-05-2008, 13:35
|
|
|
bo sąsiad z góry po raz kolejny dał wspaniały pokaz w łazience i teraz jego woda pozostawiała zacieki na świezo malowanej przeze mnie ścianie :/ ot dwie godziny babrania się w farbie poszło się paść :/ |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 09-05-2008, 18:38
|
|
|
Zamówiłem folie ochronne do NDS'a - wszystko załatwione już kilka dni temu zresztą... a wczoraj wieczorem wiadomość "Paczka jest gotowa do wysłania". Wygląda na to, że sobie nie pomaziam stylusem po ekranie... |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-05-2008, 18:44
|
|
|
Bo dziad uszaty rozorał mi rękę! Bo wyglądam jak ofiara jakiegoś szaleńca z tymi dwoma czerwonymi prawie dziesięciocentymetrowymi krechami.
Piecze ==
Bo ma coś nie tak z łapką ;_;
Trzeba do weterynarza. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-05-2008, 18:44
|
|
|
Zamówiłeś? Nie lepiej się przejść do najbliższego większego sklepu z elektroniką? Są co prawda trochę droższe, ale ma się je od razu i nie trzeba płacić za wysyłkę ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 10-05-2008, 12:01
|
|
|
Bo głupi ból pleców utrzymuje sie do tej pory :/
(no co prawda nie jest już taki jak wcześniej i mogę normalnie funkcjonować, a nawet miałem mały przywilej - jak dobrze jest oglądać jak inni muszą ławki nosić xD). |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-05-2008, 16:53
|
|
|
Bo mnie zaraz trafi ciężki szlag. Swego czasu męczyłam się długie godziny żeby wymyślić sposób na wodę w Photoshopie. Przed chwilą przez zupełny przypadek w ciągu 5 sekund udało mi się ją zrobić błyskawicznie i to jeszcze piękniejszą niż tą którą mordowałam godzinami. Niby dobrze, że odkryłam sposób (do teraz zostało mi bardzo "graficzne" spojrzenie na wodę, nie mogę normalnie patrzeć na fale... tzn patrzę głównie na nie bardzo zafascynowana jak ta woda wygląda kiedy zobaczę byle fotografię czy film, ta woda absorbuje zawsze całą moją uwagę. Chmury to samo, patrząc w chmury ja sobie w wyobraźni operuję odpowiednimi efektami i zastanawiam się jak można by akurat taki kształt czy fakturę osiągnąć...) ale zła jestem... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-05-2008, 17:01
|
|
|
Bo matura dwujęzyczna z matematyki była banalna. Naprawdę. Zadania z tych obrażających inteligencję ucznia. Nie dało się tego zawalić.
...szkoda tylko, że na 8 zadań, każde z kilkoma podpunktami miało się 80 minut... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-05-2008, 17:51
|
|
|
Bo ci na uczelni znowu zmieniają wersje. Teraz już nic nie jest pewne.
Bo pogoda. Najpierw gorąco, że się wytrzymać nie da, a teraz pada. |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 12-05-2008, 19:38
|
|
|
Keii napisał/a: | Zamówiłeś? Nie lepiej się przejść do najbliższego większego sklepu z elektroniką? Są co prawda trochę droższe, ale ma się je od razu i nie trzeba płacić za wysyłkę ;) |
Wrrrrrrrrrrrrrrr!
Właśnie przyszedł mail, że - sklep w którym zamówiłem folie - miało włamanie do magazynu. Słowo daje - wezmę taśmę klejącą i zakleję te ekraniki...
Co do przejścia się do najbliższego sklepu... nie sądzę by w promieniu ~30km był gdzieś sklep który mi takowe sprzeda... |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-05-2008, 19:53
|
|
|