Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ronin
|
Wysłany: 04-06-2008, 10:29
|
|
|
Znowu, zero czasu, zero anime, zero tanuka i zero zycia.
Raczej zejde przed 50-tka, jesli mi szczescie bedzie sprzyjac. |
|
|
|
|
|
Sl4sHh
Sentymentalny gość
|
Wysłany: 04-06-2008, 13:22
|
|
|
Bo obudziłem sie w tak dziwnej pozycji, ze od rana nie moge na plecy - nachylenie sie jest dal mnie nieosiągalne ..... nie wspomne już o ambitniejszych czynnosciach .... |
_________________ "I'm always searching for you, always searching for your figure.
At the intersection, or in my dreams.
Thought there's no way you could be hear.
One more time, I want that time when we fooled around together."
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 04-06-2008, 13:50
|
|
|
Bo pewna osoba musiała się wtrącić do mojego życia i wszystko skomplikować, dzięki czemu odebrała mi entuzjazm i chęć do życia na najbliższy czas...
Bo nie cierpię, jak ktoś się wtrąca w nie swoje sprawy, niezależnie od tego, jakie są jego intencje.
~~'
[EDIT: 7:31]
Bo PCet wykrywa aparat, ale nie chce się z nim połączyć i nie mogę zgrać zdjęć _^_ WTF? Jeszcze niedawno działało... |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 04-06-2008, 18:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-06-2008, 15:05
|
|
|
Ledwie wróciłem do domu, a sąsiad akurat teraz musiał zacząć zabawę wiertarką udarową. W dodatku generuje nią takie dźwięki, o jakie podejrzewałbym raczej silnik odrzutowy skrzyżowany z prasą drukarską. X_x
EDIT: Do tego wszystkiego bonus. Otóż w Łodzi i generalnie na południu kraju była podobno zawsze tania benzyna. Mam nadzieję, że jednak tak już nie jest, jako że obecnie litr kosztował mnie 4,53pln, i to tańszej Pb95. Khyyyyyyy X_x. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:39
|
|
|
Bo "pokłóciłem" się z jedną koleżanką - niby nic dziwnego gdyby nie to, że ta koleżanka ma koleżanki... prawie się na mnie rzuciły jak na mięso - o lol
...kobiety xD |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 05-06-2008, 15:40
|
|
|
czuję się jakbym stał przed ścianą...
a co do
to tak tak, to sąnaprawdę problematyczne istnienia |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 07-06-2008, 14:10
|
|
|
Bo wszystkie nicki na Deviant'arcie, jakie mi pasują, są już zajęte -___-' A jedno konto jest w ogóle nieużywane - tylko zajmuje niepotrzebnie nick ==' |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-06-2008, 21:03
|
|
|
Bo w poniedziałek do pani od botaniki można conajwyżej zadzwonić i się spytać o wyniki kolokwium, a wpis lub ewentualna poprawa najwcześniej we wtorek x_X. Czyli niepotrzebnie kupowałem 4 noclegi w akademiku i nakupowałem żarcia...
Dobrze, że przynajmniej mogę być teraz na ircu i mogę się jeden dzień wyspać... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 09-06-2008, 08:26
|
|
|
Bo jedyna herbata, jaka została w domu, to karmelowy Lipton... Czy ludzie nie mogą poświęcić swojej pomysłowości na tworzenie nowych lekarstw zamiast na takie pierdoły? Przecież to nawet dobre nie jest. >< |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 09-06-2008, 12:44
|
|
|
BOReK napisał/a: | Czy ludzie nie mogą poświęcić swojej pomysłowości na tworzenie nowych lekarstw zamiast na takie pierdoły? Przecież to nawet dobre nie jest. >< |
U mnie też jest karmelowy lipton. Próbowałem. Zupełnie bez smaku... Osobiście wolę zieloną liściastą, lub Pu-Erh (czerwoną) ^^
Ale co poradzę na to, że matce to smakuje? ^^'''
[edit]
Dzwonek do drzwi. Myślę sobie, że albo rodzice przyszli, albo któryś z sąsiadów stwierdził, że puszczam muzykę za głośno... A tu jakieś dwie kobity mnie pytają, czy uważam biblijny potop za wydarzenie historyczne... Ludzie nie mają innych zajęć? __^__ |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 09-06-2008, 17:17
|
|
|
Gorrrąco. I fizyka. A oto krótka historia.
Miałam się uczyć wczoraj. Po pięciu minutach trzasnęłam zeszytem o biurko, stwierdzając, że więcej nie dam rady - sfrustrowałam się na tyle, żeby nie móc się skupić ani na chwilę. Wieczorem odkryłam, że dziś matematyka, jupi! (z tematów na których mnie nie było)
Dzisiaj było podejście drugie. Po wycyganieniu od mamy zostania w domu, usiadłam, po chwili stwierdzając, że przytulę się na chwilę do kota. Dwie godziny później obudził mnie tata z pytaniem, czemu nie w szkole. Zabrałam się znowu. Gorąco! Nadal chciało mi się spać, przy okazji nie znam lepszego sposobu na wychłodzenie niż drzemka (no, jeszcze kąpiel w jakimś jeziorze, ale to nie wchodzi w grę). Poszłam spać (znowu z kotem), prosząc mamę o pobudkę za godzinę. Trzy godziny później dostałam śniada... erm, obiad.
Dochodzimy do teraz. Wiecie co? Nie zgadniecie.
Spać mi się chce. I jest gorąco! |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-06-2008, 17:19
|
|
|
Przeceniłem ćwiczeniowca. To że człowiek przy zdrowych zmysłach nie napisał by formularza z kolokwium z odpowiedziami w kodzie HTML nie oznacza że on by tego nie zrobił. Zorientowałem się za późno, więc mam 23 punkty zamiast 32... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 09-06-2008, 18:31
|
|
|
Wstęp do referatu zrobiony, są definicje i podziały, pora na omówieni zjawiska... I klops, bo jednak pozyskane materiały jakimś cudem to pominęły, a w sieci to sobie szukam od dobrej godziny i nic z tego nie wynika. Naprawdę nikt nic konkretnego nie napisał o fotoluminescencji? |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-06-2008, 18:51
|
|
|
Jestem dzisiaj zmierzła i wredna, warczę na wszystkich dookoła i wszystko mnie wkurza. Co z tego, że dostałam wypłatę, kiedy zaraz będę zmuszona się z nią pożegnać. Nie starczy mi nawet na głupie buty, chyba że znajdę jakieś za 10 - 20 zł (jassssssssne i napewno będą mi się podobać).Torebkę, którą chciałam jutro zabrać, mama oczywiście musiała pożyczyć koleżance (tak jest zawsze, ale to zawsze!). W pracy czeka na mnie stos faktur i inwentaryzacja. Na dodatek boli mnie głowa i brzuch i mam ochotę mordować! |
|
|
Agon
|
Wysłany: 10-06-2008, 14:44
|
|
|
Bo upały są ZUE. Bo przez nie czuję się całkowicie wyprana z energii, nie jestem w stanie myśleć, i mimo wypitych litrów wody, i tak czuję się, jakbym miała zaraz zwiędnąć.
I zaraz siadam do książek - uwielbiam, jak mi się wahają oceny i jest to jeszcze wahanie między 4/5. Może przy odrobinie szczęścia uda mi się nie paść nad tymi książkami. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|