FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 23-06-2008, 13:53   

Dobrze, to może jeszcze raz:

Mój poprzedni post był pisany nie tylko z punktu widzenia użytkownika ale i moderatora. Proponuję uważną lekturę Konstytucji Forum Tanuki ze szczególnym uwzględnieniem punktu 13. Nie obchodzi mnie, co kolega sądzi o emo, niemniej jednak przyklejanie takiej łatki komuś, kogo kolega nie zna nawet pobieżnie jest niekulturalne i świadczy o jak najgorszym wychowaniu. Wyciąganie pochopnych wniosków naprawdę cię daleko nie doprowadzi.

Aha - i rzetelność, nie żetelność.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-06-2008, 13:53   

NOTA ODMODERACYJNA
Cytat:
13. W nawiązaniu do punktu 12 - powinniśmy szanować cudze poglądy i zainteresowania. Decyzje o kasowaniu tematów podejmują Administratorzy, względnie Moderatorzy. Nie zabierajmy głosu tylko po to, by pokłócić się z innymi użytkownikami.

Tak się składa, że bardzo niemile jest widziane wchodzenie do tematów tylko po to, żeby się pokłócić, bądź też poobrażać innych użytkowników, co ty właśnie zrobiłeś. Temat ten z założenia służy wylaniu żalów i po to został założony - czytać ci go nikt nie każe, nikt ci też nie każe się tu wypowiadać.

Mai napisała swoja wiadomość jako moderator, czego raczyłeś NIE zauważyć.

Cytat:
15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie.

Informuję także, że na Forum Tanuki.pl zabronione jest używanie wulgaryzmów czy to otwarcie, czy też w postaci zamaskowanej. Proszę się do tego stosować.

Dalsze nieprzestrzeganie regulaminu zaowocuje ostrzeżeniem.

IKa
Zua Biurokratka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Amnezjusz Płeć:Mężczyzna
Pan Patafian

PostWysłany: 23-06-2008, 14:15   

Nie karmy trolla...

A na temat: bo pękła rura i cała ulica nie ma wody a ja chciałem właśnie obiad pichcić... :/

Numer Gadu-Gadu
9086435
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-06-2008, 14:19   

Cytat:
15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie. Nie zastosowanie się do nich może powodować kasowanie postów, a w skrajnych przypadkach - bana. Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam.
Post użytkownika Mortimerna zostaje przeniesiony do kosza, autor otrzymuje ostrzeżenie z punktu 13 i 15 Konstytucji Forum.

Wszelkie skargi i zażalenia co do decyzji Moderacji proszę kierować do Administracji Forum przez wiadomość prywatną.

IKa
Zua Biurokratka
Powrót do góry
Mao Płeć:Kobieta
Your Kitty :*

PostWysłany: 23-06-2008, 14:28   

Bo prawie wszystko się popsuło ;/ Tyle planów... ;(

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4462798
Arashino Shiro Płeć:Kobieta
władająca czasem...

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 23-06-2008, 20:31   

Bo prócz problemów z Asusem nawala inna elektronika- pralka definitywnie odmówiła współpracy wywalając korki w środku prania, a następnie stanęła okoniem. Suma sumarum łazienka była zatopiona, a pralka nie żyje. Całkowicie odmówiła współpracy, czy choćby reakcji na włączenie czy wyłączenie z prądu. Szczęście w nieszczęściu- ważniejsze pranie zrobiłam dzień wcześniej, a pralka i tak była już ledwo chodzącym złomem.
Inna kwestia to fakt całe moje dzisiejsze plany szlag trafił. Stwierdziłam, że oddam krew do honorowego krwiodastwa skoro już przechodzę obok autobusu poborowego. Po upuszczeniu mi woreczka krwii dostałam paczuszkę i sobie poszłam. Nie uszłam 100 metrów, a obudziłam się jak załoga autobusu niosła mnie z powrotem do środka. I przez cały dzień na zmianę- niedobrze i słabo.
Z drugiej strony jak padłam to zaczęło mi się coś śnić. Nie pamiętam co to było ale wiem że było przyjemne. Chyba latałam. Za to "niefajne" było obudzenie się.
Również niefajne było nafaszerowanie mnie czekoladą. Lubię słodycze, ale bez przesady-nie na siłę.
Dodatkowo dowiedziałam się że moja hemoglobina jest na dolnej granicy poprawności. Po prostu świetnie. Jeszcze gdyby przestało się mi w głowie kręcić to byłoby znośnie.
Swoją drogą moje ręce wyglądają ciekawie- obie z sińcami na zgięciach łokcia i ślady po igłach- jak młoda narkomanka.
Wszystkie sprawy które miałam załatwić dziś będą musiały zaczekać do jutra. Mam nadzieję że jutro już nie będę się czuć jak śnięta ryba.
Mam za to nauczkę na przyszłość- jeśli jest słabo, to się siada, bądź kładzie, choćby na środku chodnika. Nie czeka się NA STOJĄCO aż przejdzie.
Ech, była harcerka, była członkini pck, uczestniczka kursów pierwszej pomocy, etc. wiem takie rzeczy. Tylko nie wiem czemu nie zastosowałam ich w praktyce w moim przypadku.
Na szczęście żadna z dzisiejszo-jutrzejszych spraw nie była paląca.

Chyba koniec na dziś tego marudzenia.

Numer Gadu-Gadu
następne+pytanie...
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 24-06-2008, 08:58   

Bo w moim kompie siedzi coś podejrzanego i twardo stawia opór wszelkim próbom wywalenia, wieszając co się tylko da. Byłam cierpliwa, dopóki w tajemniczych okolicznościach nie zniknęło mi z mp4 prawie 80 piosenek __^__
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mortimern Płeć:Mężczyzna
widzisz emo to zabij

PostWysłany: 24-06-2008, 09:34   

Miya-chan napisał/a:
Bo w moim kompie siedzi coś podejrzanego i twardo stawia opór wszelkim próbom wywalenia, wieszając co się tylko da. Byłam cierpliwa, dopóki w tajemniczych okolicznościach nie zniknęło mi z mp4 prawie 80 piosenek __^__

AVG + Advanced WindowsCare 2 Personal+ Kopia zaposowa operacje przeprowadzac z trybu awaryjnego

MP3 da sie prosto odzyskac prosciej nawet niz zdjecia
Powrót do góry
Crack Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 24-06-2008, 10:19   

Dobra, radość że po gradobiciu nic nie nawaliło chyba okazała się przedwczesna. Różnica tylko taka że nie nawaliła energetyka tylko internet w tepsie. Chyba coś im się popsuło i teraz zabrali się za naprawę, przy okazji psując jeszcze więcej.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora
Mortimern Płeć:Mężczyzna
widzisz emo to zabij

PostWysłany: 24-06-2008, 10:34   

widzisz to tak na przestroge tym cieszacym sie z burz .

Pamietajcie jak komus diś net muli to zasługa wczorajszych nawałnic
Powrót do góry
blitzshuster Płeć:Mężczyzna
nikopol

PostWysłany: 24-06-2008, 12:28   

Mortinern:

Cytat:
mortinernyzacja

Ale wg mnie podchodzi pod bezcelową, a nawet kruchą w swym ujęciu ku czemuś, przesadę.
Powrót do góry
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 24-06-2008, 15:59   

Bo poczta mi świruje i recenzja nie chce się wysłać: ''Wiadomość nie została dostarczona'' ==' No nic, spróbuję wieczorem.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-06-2008, 16:15   

Może zmień skrzynkę na gmaila? Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek tak szalał.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 24-06-2008, 16:16   

Jeśli chodzi o 5. tom Death Note, to Cię pocieszę: recenzja dotarła i ma się dobrze, ale chyba zajmę się nią dopiero jutro :)

Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 24-06-2008, 16:20   

To wygląda na to, że Onet zrobił mnie w konia... Tylko niestety kilka razy kliknęłam w ''Wyślij'', więc jakby przyszło parę kopii jednej i tej samej wiadomości, to przepraszam ^^'
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 272 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 271, 272, 273 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi