Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 01-07-2008, 16:42
|
|
|
Ledwo zdałam maturę.... |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 01-07-2008, 17:03
|
|
|
spox ja zdałem świetnie ją, a potem ledwo przeżyłem zmywanie naczyń w Anglii... teraz ledwo mi się chce pisać, ale za to inne rzeczy chcą sie same przez się, no bo jak;) a tak w ogóle to mi powoli znowu jakaś infekcja gardła, ale raczej nic poważnego |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 01-07-2008, 21:40
|
|
|
Bo się okazuje, że aby móc zmienić ustawienia samego motywu we fluxboxie (np. w niebieskim motywie, ładnie się komponującym z tapetką z Ami, czcionka w tytułach okien jest za mała...) koniecznie muszę mieć uprawnienia roota (uprawnienia roota mają bracia, z których jeden pojawia się w domu raz na pół roku, a drugi nigdy, ale to nigdy nie widzi problemu...).
Bo nie mogłem zainstalować Ubuntu - żeby zainstalować i nie stracić Windowsa (lubię od czasu do czasu w coś pograć, no i rodzice czasami korzystają...) musze zdefragmentować dysk. Aby to zrobić, we wszystkich partycjach musi być minimum 15% wolnego miejsca... Na dysku C jest tylko 5% wolnego miejsca i aby jakoś dość do tych 15-tu% musiałbym skasować komuś parę plików...
Sęk w tym, że najwięcej miejsca zajmuje muzyka ojca... |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-07-2008, 21:53
|
|
|
Są programy które defragmentują przy znacznie mniejszej ilości wolnego miejsca, poza tym utworzenie partycji na Ubuntu za pomocą Partition Magicka albo podobnego nie wymaga defragmentacji. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-07-2008, 21:42
|
|
|
*WARCZY*
Potrzebuję czekolady i prywatnego bizona do przytulenia MOCNO. TERAZ. JUŻ.
*idzie warczeć dalej* |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 03-07-2008, 03:17
|
|
|
Goniś, łap! Jakość zła, warsztat leży, a napis jest intuicyjny. Mimo to, mam nadzieję, że ci się podoba<3.
Nie warkaj, mrukaj!
Bo boli mnie głowa, co skutecznie spędza mi sen z powiek. Hmm...
edit: link zmieniony na wyższej jakości. Wiwat skaner! |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
Ostatnio zmieniony przez Momoko dnia 03-07-2008, 16:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-07-2008, 06:05
|
|
|
Bo znowu nie było wody. Teraz jest, bo mama zadzwoniła z awanturą do kobity z władz gminy, żeby nie robili sobie jaj. Oficjalne tłumaczenie czemu wody nie ma - bo brakuje (co oszywiście nie przeszkadza jej sprzedawać do dwóch innych gmin i się tym chwalić). A czemu brakuje? Bo ludzie kradną i nie płacą (oszywiście kradną tylko w tych wsiach gdzie nie mieszka żaden radny czy inny sukinpies, toteż sprawiedliwie tylko te wsie zostają odcięte).
Bareja żyje i ma się dobrze==... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 03-07-2008, 12:22
|
|
|
Bo jest cieeeeeeeeeeeeeeeeepłooooooooooooooooo..........
I nie chcę wyjeżdżać z Łodziiiiiiiii......... |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 03-07-2008, 12:52
|
|
|
dlaczego to jedno z najbrzydszych miast w polsce ? |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 03-07-2008, 13:07
|
|
|
Bo jest gorąco... Termometr pokazywał wczoraj po południu 45 stopni (autentyk!), Mam cichą nadzieję, że to tylko dlatego, bo termometr był za południowym oknem...
Będę musiał skądś wykombinować działo i rakietę z głowicą wypełnioną jodkiem srebra... Bo nie sądzę, żeby walenie po bębnach mogło deszcz przywołać >.> |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 03-07-2008, 13:14
|
|
|
Za 50 zł jutro u u ciebie popada , a co mi tam postaram sie sprowadzić deszcz za darmo :P |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 03-07-2008, 18:13
|
|
|
A ile za śnieg? xD Seryjnie, na moje popalone nogi śnieg byłby czymś magicznym (fakt, że pewnie doznałbym jakiegoś szoku czy cuś, ale co tam ;)). No właśnie, nogi, moje popalone nogi... po powrocie znad morza mam problemy z chodzeniem a o przebywaniu na słońcu prawie nie ma mowy... :/ |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 03-07-2008, 18:22
|
|
|
Bo gorąco. Bo przez to cały dzień boli mnie głowa i lepię się do wszystkiego =='
EDIT:
Dobra, kupiłam te japońskie pałeczki na Allegro. Chcę zrobić przelew, odebrałam maila: imię i nazwisko jest. Adres sklepu jest. Dane kontaktowe (numer telefonu, adres email) też. Numer konta: NIE MA. Chcę ponownie odczytać tego maila, żeby skontaktować się ze sprzedawcą, a oto odpowiedź od Onetu: ''Przepraszamy. Nie jestesmy w stanie pokazac listu w tej chwili. (...) Sprobuj ponownie za jakis czas.'' Cudownie __^__ |
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 03-07-2008, 20:42
|
|
|
Bo czytam i oceniam pewne prace konkursowe i aż poraża mnie poziom jaki osiągają niektóre z nich - a nie jestem nawet na połowie z nadesłanych tekstów :P |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-07-2008, 22:46
|
|
|
Rodzina od strony ojca ma POWAŻNE problemy z podejściem do życia. Jednym wszystko wisi, a jeśli komuś nie wisi to czują potrzebę by jego chęci wykpić i wyszydzić. Drudzy czują ciągłą potrzebę robienia z siebie idioty z powodu zawiści i własnego nieudacznictwa. Trzeci w absolutnie WSZYSTKIM widzą czarne i tylko czarne strony, świat traktują jak zagrożenie, a życie jak męczeństwo. No i jeszcze ta tendencja, by przerzucać na innych swoje problemy z kopiastą dokładką wścieklizny i (nie)życiowej filozofii.
Im bliżej wyjazdu w świat, tym trudniej mi z nimi wytrzymać==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|