Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 18-07-2008, 17:16
|
|
|
Nowy layout lasta jest całkiem niezły (stary był jednak lepszy). To co mi się w nim podoba to to, że teraz z głównej strony profilu można szybciej uruchamiać niektóre funkcje a także znajdować niektóre dawniej pochowane szczegóły :)
A bardziej na temat... to za dwa dni wyjeżdżam na miesiąc do pracy do Niemiec i niemal na pewno nie będę miał dostępu do neta a co za tym idzie do Tanuków i poltera :( |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 18-07-2008, 17:43
|
|
|
Ajj... Mój misterny i prawie już dopracowany plan potrzebuje jeszcze najmniejszej, ale w tej chwili najważniejszej śrubki... I jak nie uda mi się jej wykombinować do jutra to wszystko czeka jedna wielka klapa. Zaczynam się denerwować.
Za to jak się uda to w niedzielę czeka mnie bite 11 godzin (co najmniej!) podróżowania >D. I to dosyć zabawną trasą. |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 20-07-2008, 13:38
|
|
|
Bo mieliśmy wyjechać nad morze jutro, a jedziemy w pojutrze przy dobrych wiatrach.
Bo coraz bardziej prawdopodobny jest plan, że wykopia mnie pociągiem z pomorza do Wrocławia.
Jestem zła >D |
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 21-07-2008, 13:08
|
|
|
oj przesadzam z kofeiną ostatnio chyba, kawa chyba naprawdę też ma szkodliwe efekty (po odstawieniu bóle głowy te sprawy...) a kolega ostrzegał (hehe tylko, że on teraz w kajucie marynarskiej siedzi i tak z dobrych kilka miesięcy będzie się woził po oceanie) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-07-2008, 15:44
|
|
|
Post z dedykacją dla Grisznaka:
Jeśli jeszcze raz będziesz sobie kpił z mojego niewielkiego kompleksu na punkcie wzrostu/długości nóg, to cię zjem. Na surowo. Rawr.
Tłumaczenie: Kiecka. Prześliczna. Mój rozmiar. Tylko &*!(@@!! musiałabym być wyższa o 10 cm, żeby w niej dobrze wyglądać... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 23-07-2008, 17:05
|
|
|
Bo się nudzę. Bardzo. Dopiero 3 sierpnia zapowiada się jakaś odmiana...
Bo net znowu zaczyna mi odstawiać cyrk.... |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-07-2008, 07:21
|
|
|
Zeg- i wszystko jasne. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 24-07-2008, 14:26
|
|
|
no masakra, kolejny klin... |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-07-2008, 18:25
|
|
|
Jakie licho mnie podkusiło, żeby z całkiem dobrego szkicu zrobić lineart, a następnie pokolorować go akwarelami? A to, że wiem, jak ich używać nie zmienia faktu, że używałam ich po raz pierwszy... Mój bizooon ;___; Nie dość, że wyszedł z siebie, to jeszcze wygląda jak pomarańczka... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Ghul
Gość
|
Wysłany: 27-07-2008, 01:48
|
|
|
Nienawidzę: Anime beszczeszczących mange
(i na odwrot), upierdliwych kasjerek w sklepie, robienia zakupow w badziewiach typu real, debilnych kierowcow w nyskach, bo oszukuja (o 10 - 20 gr.) przy wydawaniu reszty, dresiarzy, cut łancuszkow i łancuszkopodobnych wiadomosci, cut ortami (i nie mowie o kilku ortach w poscie sms'ie ale o cut textami w stylu "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki"), cut mnie tez pisanie w stylu "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx", niecierpie dobilnych zartow reprezentujacych poziom "a lekarz tez baba", na ogol denerwoja mnie nie zakonczone anime/mangi patrz "Makai Senki Disgaea" fajna lekka komedyjka z... no nie wiem .. moze "zarysami" czegos powazniejszego mysle o jakims problemie filozoficznym o tematyce dobra, zla itd itp a zakonczenie niczego sobie ale tylko jak na pierwsza serie wypadalo by to jakos zakonczyc zreszta to juz troche poza tematem, chociaz nie, wkurza mnie jak w anime
9jak w tym wypadku w ep. 11 jest zapowiedz 2 serii a ty .. nic no to chyba wszystko XD
A mnie delikatnie mówiąc irytuje, jak delikwent nie czyta regulaminu, gdzie wyraźnie jest napisane, że na forum się nie przeklina.
IKa
Zua Biurokratka
|
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 28-07-2008, 09:46
|
|
|
hmm jak tak czytam wypowiedzi na forach to mysle ze powieninem wraz z Grisznakiem opatentowa okreslenie "Bizon" |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-07-2008, 16:04
|
|
|
Bo jak nie urok, to przemarsz wojsk.
Inaczej - przestało padać (ostatnio przez tydzień nie znałeś miejsca, ni godziny, by nie zmoknąć do suchej nitki) i nastał 30-to stopniowy upał __^__. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 29-07-2008, 18:42
|
|
|
Łe, bo mimo iż udalo mi się dostać do PCeta, to i tak nie mam czasu, żeby cokolwiek obejrzeć, a jak patrzę na tę ilość nieprzeczytanych postów w temacie o Code Geass, to aż łezka w oku staje ;__;
Bo jest gorąco, nudno... |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-07-2008, 08:22
|
|
|
Bo pomimo wcześniejszych doświadczeń obejrzałam sobie na noc japoński horror. Prawie do 2:00 leżałam bardzo przestraszona, nie mogąc zasnąć, i nasłuchiwałam, czy COŚ się nie zbliża. A kotkę prawie udusiłam, tak się do niej przytulałam. Och, spaaaaać... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 31-07-2008, 11:55
|
|
|
tylko 2 godziny na załatwienie kliku spraw w kilku częsciach miasta. coool... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|