Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 01-08-2008, 09:33
|
|
|
Oblałem egzamin z jazdy xD (miałem takie szczęście trafić na najlepszy samochód ale najgorszego egzaminatora) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
BloodRevan
[Miejsce dla sponsora]
|
Wysłany: 01-08-2008, 19:33
|
|
|
Bo przez ostatnie 2 dni byłem w tak beznadziejnym i żałosnym stanie, że dałem rady nawet do komputera podejść (szczegóły wolałbym przemilczeć). |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 02-08-2008, 16:49
|
|
|
Jeez, ale ten Internet muli - z 5 razy muszę stronę odświeżać, żeby mi się wszystko wyświetliło.
I chyba nowy lay lasta jest dla mnie zbyt skomplikowany, bo nie mam pojęcia, gdzie tam się teraz klika, żeby zaakceptować prośbę o znajomość __^__
Ych, i trza się zwijać - byle do 10.07... |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 04-08-2008, 13:00
|
|
|
Wrrr. Bo kostka nadwyrężona trzeci raz w ciągu miesiąca.
Bo wszędzie osy, a koło sklepu najwięcej. Jeszcze jak by sobie to tylko latało, a to chce Cię gonić. |
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-08-2008, 16:21
|
|
|
Pożyczona budzikokomórka mnie nie obudziła, więc na autobus powrotny z wyjazdu musiałem gnać z wywieszonym jęzorem. Na szczęście zdążyłem, lecz przy pośpiesznym pakowaniu zapomniałem zabrać paru rzeczy. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 04-08-2008, 20:36
|
|
|
Bo zazdroszczę innym, że są jeszcze na zlocie!! No ale takie bywa życie :)
Prawdopodobnie nie dostałam się na studia przez własną głupotę. Pomnik głupoty powinien nosić moje imię..Jutro spróbuje jednak porażkę przemienić w zwycięstwo! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 04-08-2008, 21:02
|
|
|
Bo nadal nie mogę zainstalować Icewind Dale'a pod Windowsem...
Bo pod Linuksem nie ma Irssi (nie mam uprawnień do instalowania), a http://rizon.net co rusz mnie rozłącza... Chyba zaraz przełączę na Windowsa i uruchomię mIRCa... >.> |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-08-2008, 23:28
|
|
|
Kurde. Źle mi. Bardzo. Cholernie bardzo. Współczynnik stresu w ciągu 24 godzin od powrotu ze zjazdu wzrósł do poziomu porównywalnego ze szczytowym okresem egzaminów.
Odnoszę wrażenie, że poziom głupoty w narodzie rośnie. Ledwie wczoraj wieczorem musiałam podgryzać dwa wyjątkowo głupie trolle w stylu KDRowskim. Ktoś nadepnął mi na odcisk - wyjątkowo mocno i wyjątkowo upierdliwie. Głowa mnie boli. Teoretycznie zaczęłam pracę i się w niej gubię. Wraca problem mieszkaniowy. Znowu dostaję histerii na punkcie studiów i Warszawy. Jestem zmuszona znosić obecność człowieka, którego serdecznie i z całego serca nienawidzę. I, żeby dodać gotycką wisienkę na czubek tego tortu angstu, chłopak, z którym chodziłam do klasy, nie żyje. Utopił się. I ok, ja go nigdy nie lubiłam, głupi był jak pół lewego buta. Ale cholera. Ciężka, czarna cholera i insze zarazy. Nie powinien był umrzeć.
Szlag. Rozsypuję się. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-08-2008, 21:49
|
|
|
Bo się okazało, że IceChat ma porąbane kodowanie znaków (wypowiedzi innych forumowiczów widziałem nieczytelne lub bardzo nieczytelne), więc go odinstalowałem. Mam nadzieję. że po dwóch dniach mIRC będzie nadal używalny... |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-08-2008, 00:09
|
|
|
Bo dostałem 200 zł mandatu za strzelanie z wiatrówki na terenie prywatnym (własnym) !!
Bo jestem leniwy i znowu nie skończyłem recki którą na dziś zaplanowałem. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-08-2008, 16:42
|
|
|
Ooook. Ja wszystko rozumiem, ponad roczny artblok, wyszłam z wprawy itd...
Ale mi nie wychodzą harcerki w SD. Mój znak firmowy. A muszę je jeszcze dostarczyć przed siódmą... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 08-08-2008, 09:02
|
|
|
hehe workmates chyba na nerwicy jakiejs jada, ale nie dziwe sie, bo ponoc spora odpowiedzialnosc... znowu za duzo kawy pije, no nie no |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-08-2008, 11:56
|
|
|
*przestaje się kiwać i wyłazi na chwilę z kącika, żeby napisać post*
Bo koniec i jestem już w domu. Bo chcę wrócić. Bo za mało i za krótko. Już zaczynam chorować na jenotoniedomyzianie. W tym domu jest stanowczo za cicho i nic nie tupta w tę i we w tę. Teraz tylko przeczekać te pięć miesięcy...
Bo zaczyna mnie boleć głowa.
Buuu... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-08-2008, 12:11
|
|
|
Oblałam egzamin na prawo jazdy. I to żeby jeszcze jakoś honorowo, na trudnym skrzyżowaniu... Ale nie, nawet nie wyjechałam z placu. :<
Poza tym skończył mi się Dr. Who, a następny sezon planują na 2010. Bu! |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-08-2008, 16:26
|
|
|
Koniec. Cholera, to już KONIEC! <ryyyyyyyyyyyyyyyk> Meeeru - chan, ja kcę Meeeru i Gonika, i IKa, i w ogóle wszystkich................ Buuuuuuuuuuuuuuuu |
|
|
|