Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 02-03-2006, 07:53
|
|
|
korsarz napisał/a: | ka_tka, nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie PO to była rzeźnia __^__ - facet przez 30 minut próbował uspokoić klasę, by chociaż udawali, że słuchają co mówi, a jak doszedł do tematu, zaraz był dzwonek - i oczywiście cała klasa biegiem do drzwi... |
E, nie jest źle - poszłam na to PO i dostałam pierwszą i ostatnią w tej szkole szóstkę, bo ładnie narysowałam wybuchy jądrowe XD
Bo w życiu już słowa nie napiszę, jako że z "prostej pracy, dużo szóstek" dostałam trzy, mniej, niż osoba, która zaczyna od "chciałabym porównać" i tak dalej. I dostałam mniej za język i styl niż ci, których musiałam do gazetki poprawiać. I jakby mi tylko za treść odjęła, bo lałam wodę i zdaję sobie sprawę... Ale za język i styl, i to połowę?! Mou! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-03-2006, 15:37
|
|
|
Dzisiaj nie był dobry dzień. Mam doła. Potężnego.
Klasa po raz kolejny pokazuje, jak bardzo uważa mnie za wariatkę, której się ostro na mózg rzuciło. Żeby było śmieszniej, klasa wykazuje skłonności do postawy życiowej, której najbardziej chyba nienawidzę - do negacji wszystkiego i nie robienia niczego, żeby to poprawić. W tym negacja wszelkich zasad. Zasad, których ja nadal się trzymam i trzymać będę. I to też jest kolejny powód mojej postępującej izolacji od klasy.
Bo mam "koleżankę". Koleżankę, która jest "inna" i nawet ja muszę to przyznać. Nie, nie żałuję, że wyciągnęłam do niej rękę, kiedy doszła do naszej klasy na początku roku. Żałuję, że tylko ja to zrobiłam odpowiednio wcześnie. I teraz ona jest w tej klasie samotna.
Bo boli mnie to, że ja staram się ją słuchać, ale ona nie jest kimś, kto mógłby wysłuchać mnie.
Bo mam ochotę, żeby mnie ktoś przytulił i wysłuchał, cobym mogła się wypłakać w mankiet. Bo nie robiłam tego od lat. Bo ten ktoś jest bardzo daleko.
Bo jak zwykle nie jestem pewna tego, co czuję.
Bo znowu czuję się samotna i chce mi się płakać. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-03-2006, 16:17
|
|
|
No, to kto mnie pobije? Mam do leczenia w sumie 10 zębów ^^'. Jakieś lepsze wyniki? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-03-2006, 16:22
|
|
|
Pewnie niewiele pomoże, ale <ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk> Meieczkę. Nie przejmuj się klasą, wiesz, ile jesteś warta. A jeśli oni nie potrafią tego docenić, to ich strata. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-03-2006, 16:45
|
|
|
BOReK napisał/a: | Mam do leczenia w sumie 10 zębów ^^' |
A to pech ^^' |
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 02-03-2006, 19:26
|
|
|
BOReK napisał/a: | Mam do leczenia w sumie 10 zębów |
Ja mam cztery i robię sobie z tego problem...
poza tym cos mnie tak pobolewa koło mostka, mam nadzieję, że nie siądzie mi na oskrzela o ile już właściwie nie siadło, ble. |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 03-03-2006, 10:22
|
|
|
Myjecie zęby przynajmniej dwa razy dziennie?
Jeśli już narzekamy na nasze zdrowie... Czesto ostatnio odczuwam mrowienie z tyłu, po prawej stronie i nie wiem, co to znaczy. Poza tym nadal dręczy mnie katar. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 03-03-2006, 11:18
|
|
|
Bo ja myję zęby tak na oko pięć razy dziennie XD" Niech żyje aparat stały! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-03-2006, 16:52
|
|
|
Dida napisał/a: | Myjecie zęby przynajmniej dwa razy dziennie? |
Dobre pytanie - od czasu wizyty już tak :D. Terapia szokowa jest najlepsza. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-03-2006, 19:51
|
|
|
Maieczko, przejdzie ci XD
Bo błysk, trzask, i jestem biedniejsza o 65 złotych - tyle chceli za zasilacz w jedynym komputerowym otwartym w sobotę _^_ No, ale dobrze, że tylko on się spalił, bo już miałam wizję odłączenia od świata (i maszyny podtrzymującej życie XDD) na pół roku ^^" |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-03-2006, 22:26
|
|
|
Bo zakazano mi wchodzenia na deviantarta.
Bo na forum mogę wchodzić na parę sekund, więc właściwie nie mogę sobie poczytać (ale wchodzić nadal będę, bom uzależniona).
Bo to wszystko przez ten komputer. Mam ochotę się wykrzyczeć. Oczywiście nie mogę.
Czyli jestem away. Czyli będę away, aż do własnego netu, czy kafejki?
Bo. Ja. Tak. Nie. Chcę!!!
Bo kocham ten wątek.
I jestem zupełnie nieprzydatnym, paskudnie ociągającym się stworzeniem. I mi z tym źle. Bardzo.
No i mogłabym napisać dwa razy dłuższego posta ==". Ale wystarczy. |
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 05-03-2006, 11:54
|
|
|
Dida napisał/a: | Myjecie zęby przynajmniej dwa razy dziennie? |
no wlaśnie najbardziej okrutne jest to, że ja swoje ząbki zawsze mylam dwa razy dziennie i czasem gratis dla lepszego samopoczucia, a i tak zawsze jakieś świństwo próchniczne je dopada. |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-03-2006, 14:45
|
|
|
Bo zdarzają się co miesiąc dni płaczu i zgrzytania zębami... i jestem przez to CHORA. Totalnie i absolutnie CHORA, nie podchodzić, bo ugryzę. Jak tak dalej pójdzie to jutro do szkoły NIE IDĘ i basta! Mam prawie 38 stopni temperatury ciała, łeb mi pęka i na dodatek czeka mnie godzina jazdy od Białegostoku. Dobrze, że nie autobusem...
Ojciec się czepia, że zepsuł mi się komputer. Czepia się jak mówię, że NIE MAM czasu żeby go naprawić. Bo NIE MAM czasu! Potrzebuję przynajmniej półtorej dnia na doprowadzenie wszystkiego do porządku. Skąd ja go wezmę?! I znowu oskarża mnie o coś, czego nie zrobiłam!
I jestem chora i wszystko mnie boli! Those bloody biologia z chemią razem wzięte! Czasem naprawde mam ochotę być facetem... |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-03-2006, 15:34
|
|
|
Bo geografia jest nieubłagana.
Bo mi się nie chce.
Bo nie mogę drogim mi osobom pomóc. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 05-03-2006, 17:13
|
|
|
Bo już wiem, dlaczego wczoraj dałam się ponieść emocjom, potężnie pokłóciłam się z ojcem, równie potężnie spłakałam a od kilku dni mam huśtawkę nastrojów.
Bo nie wpadłam na to, że luty jest krótszy i dlatego wszystkie rachunki wzięły w łeb.
Bo pożyczyłam matce prochy i mi jeszcze nie oddała, a teraz jej nie ma ><
Goniś, łączę się w bólu. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|