FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 05-03-2006, 19:11   

Znalazłem dziś, podczas sprzątania, kawałki mojej twórczości radosnej sprzed lat paru. Efekt - AAAAAAAAARRRGHHH!!! Dziecko się załamało._. I dziecko nie rozumie, czemu wtedy uważało stosowanie wulgaryzmów w wielkich ilościach za dobry pomysł estetyczny...

Cytat:
Bo geografia jest nieubłagana.

Nawet mi nie mów...

ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-03-2006, 16:26   

Bo ze mną jest źle. Widząc na jakiejś tablicy "hangary" zastanawiałam się dzisiaj, kto to napisał przez "a", a nie przez "u". Nie wspominając, jak najchętniej przeczytałabym "islam". Mnie się to nie podoba, bo się niejako upodabniam do takich, co to po miesiącu w kraju anglojęzycznym języka zapominają ><
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-03-2006, 16:58   

ka_tka... To sie naprawde zdarza. Po powrocie ze stypendium mialam spore problemy z doborem slownictwa w ojczystym jezyku. Nawet mama sie ze mnie smiala ^^;
Czlowiek praktycznie 24h/dobe zmuszony jest komunikowac sie w konkretnym jezyku, po czym wraca do kraju i nagle trzeba sie przestawic.

Ale moze troche ponarzekam ;)

Bo gdy wreszcie po [em... lepiej sie nie przyznawac] tygodniach przeziebienia wybralam sie do lekarza, pani rejestratorka uswiadomila mnie, iz lekarze w przychodni w Opolu przyjmuja od godziny 8 do 13, czasem do 14. Na moje pytanie, czy ktos przyjmuje teraz [czyli ok. 16-ej, dop. Var], ew. czy ktos przyjmuje wieczorami, kobitka spojrzala na mnie dziwnie i usmiechnela sie, zapewne z lekkim politowaniem, czego to ja nie wymagam.
Zdawalo mi sie [podkreslam - zdawalo], iz Opole jest miastem wojewodzkim.
Najwidoczniej bylam w bledzie. Prowincja jestesmy i tyle ;) Niech juz nas dolacza do tych Katowic, wszystkie urzedy i tak juz poprzenosily swoje oddzialy do Katowic. [<- chwilowa herezja, za jakis czas sie opamietam i bede goraco prostestowac przeciwko likwidowaniu naszej odrebnosci terytorialnej ;P Bronmy swego Opolskiego! ;P]
A kij im w oko. No!
Pojde sobie zaraz prywatnie. Wszystko trzeba kurcze zalatwiac prywatnie. Nie mam czasu stac w dlugich kolejkach w przychodni. Zreszta, zaplacic za wizyte a wziac L-4 [mniej pieniazkow...] na jedno mi wychodzi.

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-03-2006, 17:25   

Bo jakby mało było tak pięknemu miastu jakim jest Toruń jednej zarazy - Rydzola, to spadła ptasia grypa...
Powrót do góry
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 06-03-2006, 20:39   

*po wizycie u lekarza*
Bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede... ^^;

Grisznak: Khem... ^^; Kocica miala dzis wybitnie zlosliwy nastroj, wiec zagadala na GG do znajomego z Torunia: "Ko ko ko ko ;P"

Silent Angel Płeć:Kobieta
*Hermit*

PostWysłany: 06-03-2006, 21:53   

Bo jest ciężko...
Bo każdy musi dostosować się do tego systemu, nawet wbrew jego własnej woli.

I keep searching for the soft blue light

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8822302
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-03-2006, 23:41   

Varda napisał/a:
*po wizycie u lekarza*
Bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede... ^^;
Ano kurde grrrrr bo normalnie ciebie to by trza było pasem lac . A nie mówiełm szkoda że tak późno . Ale dobrze ze chociaz w ogóele <sciiiiiiiiiiiiiissssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk>
Powrót do góry
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-03-2006, 18:31   

Redvampire napisał/a:
A nie mówiełm szkoda że tak późno . Ale dobrze ze chociaz w ogóele <sciiiiiiiiiiiiiissssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk>

*przytula Reda*
Wiesz, jak u mnie jest... ^^;

Dzis kot ma normalnie przerazenie w oczach. W pracy dorzucili mi naprawde tone roboty. Zastanawiam sie, ile miesiecy zajmie mi wyprowadzenie wszystkiego w miare na czysto. Do tego probuje ogarnac korespondencje kolegi, ktory odszedl z pracy. Korespondencja nie ruszana od 2 miesiecy. Mam ochote zrobic mu krzywde.

W ogole dzien taki sobie. Nie lubie wtorkow. Nie znosze nawet. A w horoskopach jakby na przekor ciagle mi wmawiaja, ze to moj szczesliwy dzien... Akurat!

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 07-03-2006, 19:49   

Kaska kurde L4 comprende ???
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 08-03-2006, 15:07   

Dziś stała się rzecz, która wstrząsnęła mną dogłębnie i zaprzeczyła wszystkiemu, co powoduje bycie Zegarmistrzem. Zgubiłem zegarek.

A nowe zegarki są drańsko drogie...

Ja chce zpowrotem to urządzonko za 10 zł, bez pasków, by służyło mi wiernie przez następne 6 lat.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Kamjia Płeć:Kobieta

PostWysłany: 08-03-2006, 21:15   

bo jak ktoś może ci wpakować się do pokoju, mając gdzieć, że się przebierasz, a potem wwalić się z tymi wielkimi, zarozumiałymi glanami na wersalkę zgniatając skrzętnie poukładane karteczki, zeszt wyrzucając dosłownie na korytarz i z szerokim uśmiechem sprostować twoje rozpaczliwe, desperackie wysiłki: Daj spokój ty mały bękarcie polskiego systemu nauczania.. ? To nie może być pradą. :/ wszystko będzie dobrze, chlip!

does not know where he is going.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mizu111 Płeć:Kobieta

PostWysłany: 08-03-2006, 21:37   

dzień zapowiadał sie nieziemsko, zrobiłam sobie wolne od wszystkiego i wszystkich, ale teaz boli mnie głowa, cały dzień przełaziłam w pidżamie i nic sensownego nie robiłam i czuje sie źle bo miał być miły dzień obijania a był dzień nijaki
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Alira14 Płeć:Kobieta
Wielkie Prych

Grupy:
House of Joy
WIP
PostWysłany: 08-03-2006, 23:08   

Bo dostaję świra. I nie mam tu na myśli fazy. Jeszcze jeden dzień samodzielnego kucia matmy wymieszany z kuciem chemii ( Czemu ci alchemicy nie mogli zostać na etapie zmieniania ołowiu w złoto?!? Ale nieee! Musieli stworzyć te p...piękne benzeny i jego pochodne! Inaczej świat przestałby istnieć, gdyby licealista nie potrafił napisać jak z np. acetylenu powstaje benzen. Argh!) a zacznę rzucać się na ludzi. I to bynajmniej nie w celu uściskania ich==

Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy

Daria, 2x06 -"Monster"
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3270122
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 08-03-2006, 23:53   

nie mam pojęcia jak z acetylenu powstaje benzen.
jak ja właściwie to zrobiłem, że skończyłem liceum!?
~_~
nie martw się Alirka, będziesz miała więcej do zapominania!

...bo mi temperatura coś spaść nie chce...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 09-03-2006, 10:03   

Cytat:
jak ja właściwie to zrobiłem, że skończyłem liceum!?

Zapewne tak samo jak ja - robiłeś ogólnie mądre wrażenie i miałeś kika koników;P.

Strona 38 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi