Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-03-2006, 19:11
|
|
|
Znalazłem dziś, podczas sprzątania, kawałki mojej twórczości radosnej sprzed lat paru. Efekt - AAAAAAAAARRRGHHH!!! Dziecko się załamało._. I dziecko nie rozumie, czemu wtedy uważało stosowanie wulgaryzmów w wielkich ilościach za dobry pomysł estetyczny...
Cytat: | Bo geografia jest nieubłagana. |
Nawet mi nie mów... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 06-03-2006, 16:26
|
|
|
Bo ze mną jest źle. Widząc na jakiejś tablicy "hangary" zastanawiałam się dzisiaj, kto to napisał przez "a", a nie przez "u". Nie wspominając, jak najchętniej przeczytałabym "islam". Mnie się to nie podoba, bo się niejako upodabniam do takich, co to po miesiącu w kraju anglojęzycznym języka zapominają >< |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-03-2006, 16:58
|
|
|
ka_tka... To sie naprawde zdarza. Po powrocie ze stypendium mialam spore problemy z doborem slownictwa w ojczystym jezyku. Nawet mama sie ze mnie smiala ^^;
Czlowiek praktycznie 24h/dobe zmuszony jest komunikowac sie w konkretnym jezyku, po czym wraca do kraju i nagle trzeba sie przestawic.
Ale moze troche ponarzekam ;)
Bo gdy wreszcie po [em... lepiej sie nie przyznawac] tygodniach przeziebienia wybralam sie do lekarza, pani rejestratorka uswiadomila mnie, iz lekarze w przychodni w Opolu przyjmuja od godziny 8 do 13, czasem do 14. Na moje pytanie, czy ktos przyjmuje teraz [czyli ok. 16-ej, dop. Var], ew. czy ktos przyjmuje wieczorami, kobitka spojrzala na mnie dziwnie i usmiechnela sie, zapewne z lekkim politowaniem, czego to ja nie wymagam.
Zdawalo mi sie [podkreslam - zdawalo], iz Opole jest miastem wojewodzkim.
Najwidoczniej bylam w bledzie. Prowincja jestesmy i tyle ;) Niech juz nas dolacza do tych Katowic, wszystkie urzedy i tak juz poprzenosily swoje oddzialy do Katowic. [<- chwilowa herezja, za jakis czas sie opamietam i bede goraco prostestowac przeciwko likwidowaniu naszej odrebnosci terytorialnej ;P Bronmy swego Opolskiego! ;P]
A kij im w oko. No!
Pojde sobie zaraz prywatnie. Wszystko trzeba kurcze zalatwiac prywatnie. Nie mam czasu stac w dlugich kolejkach w przychodni. Zreszta, zaplacic za wizyte a wziac L-4 [mniej pieniazkow...] na jedno mi wychodzi. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-03-2006, 17:25
|
|
|
Bo jakby mało było tak pięknemu miastu jakim jest Toruń jednej zarazy - Rydzola, to spadła ptasia grypa... |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-03-2006, 20:39
|
|
|
*po wizycie u lekarza*
Bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede... ^^;
Grisznak: Khem... ^^; Kocica miala dzis wybitnie zlosliwy nastroj, wiec zagadala na GG do znajomego z Torunia: "Ko ko ko ko ;P" |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 06-03-2006, 21:53
|
|
|
Bo jest ciężko...
Bo każdy musi dostosować się do tego systemu, nawet wbrew jego własnej woli. |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-03-2006, 23:41
|
|
|
Varda napisał/a: | *po wizycie u lekarza*
Bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede grzecznym kocikiem i bede sluchac Reda, bede... ^^;
| Ano kurde grrrrr bo normalnie ciebie to by trza było pasem lac . A nie mówiełm szkoda że tak późno . Ale dobrze ze chociaz w ogóele <sciiiiiiiiiiiiiissssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk> |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 07-03-2006, 18:31
|
|
|
Redvampire napisał/a: | A nie mówiełm szkoda że tak późno . Ale dobrze ze chociaz w ogóele <sciiiiiiiiiiiiiissssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk> |
*przytula Reda*
Wiesz, jak u mnie jest... ^^;
Dzis kot ma normalnie przerazenie w oczach. W pracy dorzucili mi naprawde tone roboty. Zastanawiam sie, ile miesiecy zajmie mi wyprowadzenie wszystkiego w miare na czysto. Do tego probuje ogarnac korespondencje kolegi, ktory odszedl z pracy. Korespondencja nie ruszana od 2 miesiecy. Mam ochote zrobic mu krzywde.
W ogole dzien taki sobie. Nie lubie wtorkow. Nie znosze nawet. A w horoskopach jakby na przekor ciagle mi wmawiaja, ze to moj szczesliwy dzien... Akurat! |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-03-2006, 19:49
|
|
|
Kaska kurde L4 comprende ??? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-03-2006, 15:07
|
|
|
Dziś stała się rzecz, która wstrząsnęła mną dogłębnie i zaprzeczyła wszystkiemu, co powoduje bycie Zegarmistrzem. Zgubiłem zegarek.
A nowe zegarki są drańsko drogie...
Ja chce zpowrotem to urządzonko za 10 zł, bez pasków, by służyło mi wiernie przez następne 6 lat. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 08-03-2006, 21:15
|
|
|
bo jak ktoś może ci wpakować się do pokoju, mając gdzieć, że się przebierasz, a potem wwalić się z tymi wielkimi, zarozumiałymi glanami na wersalkę zgniatając skrzętnie poukładane karteczki, zeszt wyrzucając dosłownie na korytarz i z szerokim uśmiechem sprostować twoje rozpaczliwe, desperackie wysiłki: Daj spokój ty mały bękarcie polskiego systemu nauczania.. ? To nie może być pradą. :/ wszystko będzie dobrze, chlip! |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
mizu111
|
Wysłany: 08-03-2006, 21:37
|
|
|
dzień zapowiadał sie nieziemsko, zrobiłam sobie wolne od wszystkiego i wszystkich, ale teaz boli mnie głowa, cały dzień przełaziłam w pidżamie i nic sensownego nie robiłam i czuje sie źle bo miał być miły dzień obijania a był dzień nijaki |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 08-03-2006, 23:08
|
|
|
Bo dostaję świra. I nie mam tu na myśli fazy. Jeszcze jeden dzień samodzielnego kucia matmy wymieszany z kuciem chemii ( Czemu ci alchemicy nie mogli zostać na etapie zmieniania ołowiu w złoto?!? Ale nieee! Musieli stworzyć te p...piękne benzeny i jego pochodne! Inaczej świat przestałby istnieć, gdyby licealista nie potrafił napisać jak z np. acetylenu powstaje benzen. Argh!) a zacznę rzucać się na ludzi. I to bynajmniej nie w celu uściskania ich== |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 08-03-2006, 23:53
|
|
|
nie mam pojęcia jak z acetylenu powstaje benzen.
jak ja właściwie to zrobiłem, że skończyłem liceum!?
~_~
nie martw się Alirka, będziesz miała więcej do zapominania!
...bo mi temperatura coś spaść nie chce... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-03-2006, 10:03
|
|
|
Cytat: | jak ja właściwie to zrobiłem, że skończyłem liceum!? |
Zapewne tak samo jak ja - robiłeś ogólnie mądre wrażenie i miałeś kika koników;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|